Jump to content

aggelopp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aggelopp

  1. Γεια χαρά κι από εμένα! Από χτες είμαι κι εγώ κάτοχος του Blade. Το αγόρασα από τα Multirama. Φορούσε Froyo 2.2 και είχε 256ΜΒ Ram. Το story έχει ως εξής. - Χτες το έκανα root, έβαλα CWD 5.... κάτι, και μετά του φλάσαρα CM 7.1 stable. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όποτε ήθελα το έκανα restart και bootαρα από CWM πατώντας Power + Vol-. (Επειδή μπορεί να έχει σημασία το αναφέρω εδώ: Ψάχνωντας στα forums να δω τι παίζει με το κινητό και με τις custom roms, συνάντησα τις έννοιες gen1, gen 2, tpt κτλ. Κατέβασα λοιπόν μια εφαρμογή TPT Helper και την έτρεξα. Μου έδειξε ότι το κινητό είναι gen 2 (λογικό) και ότι είναι Chinese (αυτό όμως δεν είναι λογικό, και δεν ξέρω αν ισχύει όντως αυτό. Στο κουτί απ' έξω εννοείται έγραφε ελληνικά). Συνεχίζω: - Σήμερα θέλησα να του αυξήσω τη μνήμη σε 512 και να του κάνω resize τα partitions. Βρήκα αυτό το topic και ακολούθησα τις οδηγίες που αναγράφονται στην πρώτη σελίδα (κατεβάζοντας τα αντίστοιχα αρχεία). Στην αρχή του πέρασα FTM όπως λέει μια χαρά. - Στη συνέχεια bootαρα σε FTM, το συνέδεσα στο PC και πάτησα start. Όλα πήγαν καλά μέχρι το 98% όπου μου εμφανίστηκε σωστά στο κινητό το CWM (έκδοση 3.0.1.4) και περίμενα να περάσουν 3 λεπτά και να μου γράψει ότι όλα πήγαν καλά. - Το πρόβλημα είναι ότι μου εβγαλε στο PC ένα κόκκινο RESET και στμάτησε εκεί χωρίς να κάνει τίποτα. Μετά από λίγο αφου δεν ήξερα τι να κάνω το έκλεισα και έβγαλα το USB. Από τότε όποτε το ανοίγω βγαίνει το πράσινο ανθρωπάκι (!!!) και μετά φορτώνει απευθείας το CWM. Έχοντας στν κάρτα το zip από την CM 7.1 προσπάθησα να την ξαναπεράσω. Μου γράφει ότι την φλασάρει κανονικά, αλλά στο reboot με βγάζει πάλι στο CWM. - Δοκίμασα επίσης τις οδηγίες σχετικά με την περίπτωση που το κινητό έχει γίνει bricked (USDL_P726CV1.00.00.exe κτλ.). Το κινητό μου μπαινει σε DFU mode κανονικότατα, ακολουθώ όλες τις οδηγίες χωρίς να μου βγάζει error, η εγκατάσταση ολοκληρώνεται κανονικά, αλλά στο restart πάλι με βγάζει στο CWM και δεν προχωράει με τίποτα. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει?? Στείλτε μου και ΡΜ αν θέλει κάποιος και μπορώ αν θέλετε να μιλήσουμε και τηλεφωνικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  2. Παιδιά πουλάω ένα Samsung Galaxy S αγορασμένο από Ελλάδα πριν 3 μέρες με απόδειξη! Εδώ η αγγελία: http://omniacs.net/showthread.php?7167-%D0%F9%EB%E5%DF%F4%E1%E9-Samsung-Galaxy-S-%E1%F0%FC-%C5%EB%EB%DC%E4%E1-(%C1%F0%DF%F3%F4%E5%F5%F4%E7-%C5%F5%EA%E1%E9%F1%DF%E1!!!) Αν το post ανήκει αλλού παρακαλώ να μεταφερθεί!!! Απίστευτη τιμή: 450 euros στο κουτί του email: aggelopp@gmail.com Περιοχή: Καλλιθέα
  3. Αν μπορείς ρίξε μια ματιά στο manual του κινητού να μας πεις sar στο σώμα και στο κεφάλι.Ευχαριστώ.
  4. Γεια χαρά κι από μένα παιδιά! Πριν λίγες μέρες αγόρασα κι εγώ το Navigon 2100max! Όλα μια χαρά, το ξεκλείδωσα κιόλας με τις οδηγίες που παρέχονται στο topic αυτό! Η ερώτηση που έχω είναι η εξής: Για να παίξει το Destinator 7, πρέπει να κατεβάσω κάποια ειδική έκδοση για windows CE 5.0?? Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάποιο link? Υπάρχει η έκδοση Destinator v7.0.0.588.11 για PNA? Και κάτι ακόμα: οι χάρτες είναι κοινοί για όλες τις εκδόσεις ή πάλι πρέπει να κατεβάσω χάρτες ειδικά για PNA?? Ευχαριστώ!
  5. Δεν έχω την αυθεντική ROM της συσκευής, την έχω flashάρει! Δυστυχώς μετά από soft reset έχει γύρω στα 18-19 ΜΒ ελεύθερα στην program memory! Από χτες έβαλα το 6 και θα δω πως θα πάει!
  6. Γεια χαρά σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Έχω ένα HTC Touch (64/128) και έχω εγκαταστήσει το Destinator 7. Αγόρασα πρόσφατα και ένα bluetooth GPS και όλα παίζουν μια χαρά. Το πρόβλημα είναι ότι αφότου εκκινήσει το Destinator, μετά από λίγα λεπτά εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής pop-up μήνυμα για memory low, με αποτέλεσμα να μην συνεχίζεται η εκτέλεση του προγράμματος. Υπάρχει στο forum κάποιος άλλος που να χρησιμοποιεί Destinator σε HTC Touch?? Έχει το ίδιο πρόβλημα?? Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα αυτό?? Υ.Γ. Εννοείται ότι κανένα άλλο πρόγραμμα δεν τρέχει ταυτόχρονα με το Destinator!
×
×
  • Create New...