Jump to content

pascal-var

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pascal-var

  • Ημ. Γέννησης 08/11/1985

pascal-var's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γειά σας. Είμαι κάτοχος του Sonyericsson K810 και έπειτα από αλλαγή sim το κινητό νέκρωσε έτσι ξαφνικά. Σχεδόν κάθε μέρα αλλάζω τις sim χωρίς πρόβλημα αλλά τώρα το κιητό δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικά. Έχω βγάλει την μπαταρία δοκίμασα μόνο με τον φορτιστή να το ανάψω αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Αύριο θα πάω στο service. Κοίτα έχω ακούσει παράπονα για το service της Sonyericsson αλλά σε μια άλλη σελίδα διάβασα για το service στο κεντρο της ΑΘήνας (αυτό που είναι στον πύργο των Αθηνών) ότι είναι κάπως καλύτερα. Έχετε να μου πείτε κάτι για αυτό? Σκεφτόμουν αρχικά να πήγαινα στην Καλλιθέα. Επίσης δεν ξέρω αν έχει ακόμα στον Πειραιά service αν ξέρετε είναι καλά εκεί? Ευχαριστώ.
  2. Γειά σας. Έχω το παραπάνω τηλέφωνο και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ με κάποιο πρόγραμμα ή update να χρησιμοποιώ το flash του σαν απλό φακό όπως έχω δει με το N73. Στο firmware update που είδα σε αυτήν την σελίδα ξέρετε αν υπάρχει αυτή η λειτουργία? Ευχαριστώ.
  3. Γεια σας. Ειμαι καινούριος σε αυτό το forum και έχω κάποιες απορίες για το Gps του psp επειδή δεν γνωρίζω και πολλά για αυτό. Καταρχήν να πω ότι λειτουργεί κανονικά και έχω τα απαραίτητα προγράμματα (map this, google maps). Θέλω να μάθω πως γίνεται η πλοήγηση δλδ αν είμαι κάπου και δεν ξέρω την περιοχή να μπορώ να πλοηγηθώ και αν φτιάξω έναν χάρτη δικό μου να μάθω πως μπορώ να πλοηγηθώ σε αυτόν. Επείσης με το map this πως μπορώ να αναζητήσω μια διεύθυνση και να πλοηγηθώ εκεί? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...