Jump to content

johnnynorth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by johnnynorth

  1. εχω ενα προβλημα με το omnia. ειμαι συνδρομητης της vodafone και εχω το vodafone live στο κινητο. μια φορα την ημερα, καθε μερα συνδεεται με το vodafone internet απο μονο του, και μετα πρεπει να βγω. δεν υπαρχει καποιος τροπος να μην συνδεεται ετσι απο μονο του?
  2. Όπως θα είδες, πρόλαβαν ήδη να απαντήσουν οι υπόλοιποι για το αν είναι ή όχι 3G, σύμφωνα πάντα με την ITU. Δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου όσα έγραψα, κοίταξα και μερικές επίσημες ιστοσελίδες/πρακτικά πρώτα.

     

     

     

    Καμία σχέση το ένα με το άλλο και απορώ πως τα συνδέεις. Δηλαδή, εταιρίες κινητής της Δυτικής Ευρώπης (με πολυ περισσότερα χρήματα από όλες μαζί τις ελληνικές) που εδώ και 1-2 χρόνια αναβαθμίζουν τα δίκτυά τους σε EDGE, έχουν χειρότερα επενδυτικά προγράμματα από τις δικές μας;

     

    Μεγάλες εταιρίες σε Αγγλία (Orange, Vodafone), Δανία, Γαλλία, Ιταλία (ΤΙΜ και Wind) κλπ αναβαθμίζονται σε EDGE αυτή τη στιγμή. Άλλες έχουν αναβαθμιστεί εδώ και χρόνια.

     

    Κι επειδή ζω στη Γερμανία τώρα, ξέρω από προσωπική εμπειρία ότι πριν το 2007 δεν υπήρχε EDGE. Το έφερε η T-Mobile λόγο της πρώτης έκδοσης του iPhone. Αυτή τη στιγμή όμως, όλες οι εταιρίες (O2, Vodafone και Eplus) αναβαθμίζουν σε EDGE όσες περιοχές δεν έχουν UMTS (και ούτε πρόκειται να έχουν στο άμεσο μέλλον). Ίσως βέβαια σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, οι Vodafone και T-Mobile Γερμανίας να έχουν λιγότερα χρήματα και χειρότερα επενδυτικά προγράμματα από τις αντίστοιχες Vodafone και T-Mobile (oops... Cosmote) Ελλάδας. :D

     

    Stin Kozani i Wind exei 3G/UMTS kalypsi alla prosfata evale kai sima EDGE. giati?

  3. Στην Κοζάνη εχεί 3G εδώ και 2 χρόνια.

     

    Επίσης,σύμφωνα με το χάρτη μπήκε 3G και στην Κοζάνη και στο Σιδηρόκαστρο!Άρχισε να ξαναπροσθέτει 3G η Wind σιγά-σιγά!:D

     

    Στην Κοζάνη η Wind έχει 3G από το Νοέμβριο του 2005 - απλώς ύστερα από κάποια ανανέωση του χάρτη, πρόσφατα, στη Μακεδονία, ξέχασαν να το ξαναβάψουν. :D

  4. Ωραία - μείωσε τα μηνύματα προς ελληνικά δίκτυα από 8,5 σε 5 λεπτά. Τα μηνύματα για δίκτυα του εξωτερικού γιατί παρέμειναν στα 17 λεπτά? Δηλαδη εγώ που στέλνω μηνύματα κυρίως έξω, πρέπει να πληρώνω υπερτριπλάσια τιμή από τα εντός? Λάθος! άντε γεια CU...
  5. Η Wind έχει κανονικά 3G σήμα στην Κοζάνη (εκτός από μια διακοπή που είχε περίπου 3 βδομάδες κατά τη διαρκεια του καλοκαιριού). Στην Πτολεμαιδα είχε, αλλά σταμάτησε το καλοκαίρι, και από τότε δεν επανήλθε ακόμα. Αύτα για την ώρα από Δυτική Μακεδονία.
  6. Δλδ από την εξυπηρέτηση σουλένε ότι δεν ξέρουν ποτε θα διορθωθεί? Ή σε πήραν από το τεχνικό τμήμα? Για στείλε και ένα e-mail (οργισμένο θα έλεγα).;)

     

    Πλάκα έχουν! Έχω πάρει καναδυό φορές την εξυπηρέτηση, η οποία ρωτάει το τεχνικό τμήμα και μετά μου απάντησαν και τις δυο φορές, ότι γνωρίζουν το πρόβλημμα, είναι προσωρινό αλλά δεν μπορούν να μου πουν πότε ακριβώς θα διορθωθεί! Συγγνώμη τώρα - είναι σοβαρά πράγματα αυτά(?) - Δε μιλάμε για κάποιο χωριό, αλλά για την πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας με 60.000 κόσμο.

  7. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Έχει τόσες βδομάδες χωρίς 3G σήμα η πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας και το μόνο που λένε απο την Wind είναι, ότι είναι κάτι προσωρινό, αλλά δεν ξέρουν πότε θα διορθωθεί! Μας έχουν εντελώς γραμμένους - Ντροπή τους!
  8. Θα ήθελα να ρωτήσω - αν ξέρει κάποιος : έχω 2 sim κάρτες vodafone CU, γίνεται να έχω αυτά τα 2 νούμερα σε μία sim κάρτα στο VF2gether? (Δηλαδή και τα δύο νούμερα να είναι καρτοκινητά CU?) Και επίσης αν έτσι θα μπορώ να έχω κανονικά τα 250 δωρεάν λεπτά/εβδομαδα όπως τώρα, με 2,5 Ευρώ προς τα άλλα κινητά CU? Ευχαριστώ...
  9. H TIM prosfata kalypse tin poli tis Ptolemaidas me diktyo 3G. Etsi pleon sti dytiki Makedonia kalyptei: Kozani (apo ton oktomvrio 2005), Ptolemaida, Florina-Vigla, Grevena. Vevaia vrisketai pio pisw se kalypsi apo Cosmote (pou exei kalypsei oles tis dytikomakedonikes poleis kai exei piasei ta xwria), alla pio mprosta apo ti Vodafone pou prosfata topothetise 3G keraia se Kozani (apo ton dekemvrio 2006), kai Florina.
×
×
  • Create New...