Jump to content

Mascaltsone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mascaltsone

  1. PussyCat Dolls - Beep Κορυφαίο κομμάτι - καρακουκλάρα ερμηνεύτρια
  2. Δες εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=148056
  3. Nαί,αυτό πρέπει να είναι.Αν και δεν έχει το Norton που νομίζω το είχε αλλά δε πειράζει. Να'σε καλά ρε συ :)
  4. Καλημέρα. Εγω είχα αυτήν που έχεις εσύ όταν το πήρα αλλά δεν δοκίμασα καθόλου την φωνητική κλήση.Τώρα που το είπες όμως το δοκίμασα. Προχτές έκανα ενημέρωση και πέρασε την 2.0635.3.0.2 και δουλεύει κανονικά. Παιδία έκανα φορμάτ την κάρτα και έχασα εκείνα τα προγραμματάκια που είχε μέσα.Κοίταξα στη νόκια αλλά δεν βρήκα τπτ.Μήπως ξέρει κάποιος απο που μπορώ να τα βρώ ? Ή αν μπορεί κάποιος να μου τα στείλει απο την δικία του κάρτα?
  5. Χμμμμ,κατι προγραμματάκια που είχε το κινητό ήταν αποθηκευμένα στην κάρτα? Γιατί ο ..... την έκανα format... Μπορώ να τα βρώ αυτά πάλι ?
  6. Μη σου πώ ότι είναι συμβατά και του 6600 :X Πέρασα ένα theme που ήταν στην κατηγορία του Ν70 και μπαίνοντας στο μενού πάνω αριστερά έχει το 6600 σε φωτό...Καλό έ ? Αν ξέρει κανείς κανένα theme editor πάντως ας πεί.Thx.
  7. Μόλις τελείωσα με το Update...Μου πέρασε την 2.0635.3.0.2 αλλά το πρόβλημα με τον φωτισμό εξακολουθεί.Νομίζω ότι έγινε και κάπως γρηγορότερο... Ευχαριστώ theka_2003 :) Κάτι τελευταίο...Έχουμε βρεί πρόγραμμα που να φτιάχνουμε/αλλάζουμε themes ?
  8. Cool... Έχω την έκδοση 2.0617.1.0.3. και παρατήρησα και εγώ το ίδιο με το φωτισμό.Κρατάει 30 δευτ. και ας έχω επιλεγμένο το 15. Έχει βγεί καινούρια έκδοση? Διορθώνει τπτ ή να'χαμε να λέγαμε?
  9. Καλησπέρα. Για να κάνω update το λογισμικό του Ν72 μπορώ να το κάνω και μέσω του USB καλωδίου και μέσα απο το iste της Nokia?
  10. Nαι,η τελευταία είναι.Το είπε και ο φίλος RAVER στο αντίστοιχο topic...Άμα έχω την προτελευταία έκδοση τότε ΓΙΑΤΙ δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τον ήχο της κάμερας??? :shock:
  11. Μάλιστα.Λοιπόν έχω την R2AY004..Τι σόι είναι αυτή τώρα ? Καινούρια ή παλία ? Πάω ή δεν πάω για αναβάθμιση ?
  12. Ρε παιδία,ποία είναι η τελευταία version που έχει βγεί για το K700i ?
  13. Πώς βλέπουμε ποία version έχει το κινητό ? Εγώ με το MOBILedit μου έδειξε ότι έχω την R2AY004 όπου λέγεται ότι είναι η τελευταία όμως δεν μπορώ να ακυρώσω τον ήχο της κάμερας... Και αύριο λέω να πάω για αναβάθμιση...Μην πάω τζάμπα.
  14. Για να το λές έτσι να υποθέσω πως και οι τελευταίες version έχουν προβλήματα ή χαλάνε καμία καλή λειτουργία έ? Απο ότι είδα έχω την 1η version οπότε δεν λέει να μην το κάνω αναβάθμιση.Για να δούμε τι θα δούμε...
  15. Kαλό αυτό σαν προσωρινή λύση αλλά θα πάω για ένα update γιατί διαπίστωσα 2-3 ελλατωματάκια που ελπίζω να διορθώνονται. Ευχαριστώ evvi για τις πληροφορίες :) Άν δεν βρώ κάποιο άλλο μαγαζί πιο κοντά θα πάω απο Δωδεκανήσου.Έχω την απόδειξη οπότε την γλυτώνω στο free. Btw δεν πιστεύω να με ρωτήσουν ποία έκδοση θέλω έτσι ? Την τελευταία θα βάλουν ε? EDIT : Ξέχασα να ρωτήσω το σημαντικότερο...Τι χάνεται με την αναβάθμιση ? Επαφές,μυνήματα λογικά ε? Απο φωτογραφίες-θέματα-ήχους? Συγνώμη για τις κατεγιστικές ερωτήσεις :O
  16. E,οκ,αν δεν υπάρχει αλλού δεν έγινε και τπτ. Ξέρεις μήπως ακριβή διεύθυνση ? Απο λεφτά θα μου ζητήσουν τπτ ?
  17. Στην Θεσσαλονίκη που μπορούμε να πάμε για αναβάθμιση ? Ανατολικά αν υπάρχει κάτι. Απ'οτι είδα πρέπει να έχει λογισμικό Μαϊου και δεν έχει ούτε κάν το mute για τον ήχο της κάμερας. :mad: Επίσης ξέρετε αν και πόσο στοιχίζει ? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...