Jump to content

mk616

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mk616

  1. τελικα δεν βλεπω να υπαρχει λυση δεν λεει με τπτ να μπει σε wifi που ειναι κλειδωμενο η εκδοση που φοραει ειναι η 2.3.3 καμια λυση ουτε η αλλαγη απο wap σε wap2 κανει δουλεια ουτε η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κανει κατι αλλο υπαρχει?
  2. προσπαθησα αυτο που λες αλλα δεν γινεται κατι προχτες εκανα και 3 φορες hard reset (επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων) στο σπιτι που εχω κλειδωμενο το internet δεν μπαινει στη δουλεια που ειναι ξεκλειδωτο μπαινει αμεσως. καμι αλλη λυση τι μπορω να κανω? (οχι βεβαια να ξεκλειδωσω το wifi του σπιτιου)
  3. πήρα και εγώ αυτή τη συσκευή πριν 10 μέρες το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι στο wifi του σπιτιού μου που το έχω κλειδωμένο με κωδικό δεν μπορεί να συνδεθεί ενώ σε άλλα wifi δίκτυα συνδέεται αμέσως είτε είναι κλειδωμένα είτε όχι. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι σε κάποια ρύθμιση. Τα άλλα μου κινητά συνδέονται αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα.
  4. Λοιπον μετα απο 4 μηνες χρησης εχω παρατηρησει τα εξης: 1. Δουλευει περιπου 3 μερες με μια πληρη φορτιση με μεση χρηση παντα (δεν το ταραζω ουτε σε ομιλια και sms ουτε σε παιχνιδια και εφαρμογες) 2. Εχει κανει freeze δυο φορες οταν ημουν σε χρηση internet και αυτες μονο. 3. Η οθονη δεν μαυριζει!!! 4. οι φωτογραφιες του ειναι πολυ καλες την ημερα και κακες την νυχτα. 5. Το video που γραφει ειναι πολυ καλο 6. Το modem του ειναι γρηγορο 7,2 (χρηση για usb modem stick!!)
  5. εμενα παιζει utube απο το εικονιδιο στο κυριο μενου G και μεσω wifi και οχι 3G για δοκιμασε το. Ποιο είναι το τελευταίο version του firmware?? στο δικό μου λέει GD900AT_V10c
  6. τελικά το πήρα και εγώ. Αν και μερικά post με αποθάρρυναν να το έκανα. Πρώτες εντυπώσεις είναι ένα άριστο κινητό με καταπληκτική οθόνη και χρώματα αρκετά γρήγορο με καλή ανταπόκριση στην οθόνη αφής και γρήγορη εναλλαγή μενού. Wifi άψογο και web internet γρήγορο 7,2Mbps. Οι φώτο του είναι καλές και το video του ακόμη πιο καλό. Τα games που έχει μέσα προεγκατεστημένα είναι αρκετά διασκεδαστικά αφού ενσωματώνουν χρήση διαφόρων άλλων κινήσεων εκτός πλήκτρων (μέχρι και έντασης αέρα που φυσάς στο μικρόφωνο!!!). Από σύνταξη μηνυμάτων δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Η εμφάνιση του κινητού είναι όλα τα λεφτά πάντως...
  7. καμια απαντηση?
  8. διαβαζω για το GPS και το WIND PLUS δηλαδει με wind plus ενεργοποιημενο δεν εχουμε χρεωση και λειτουργει navigator τζαμπα (πληρωνεις μονο την κανονικη εκδοση του προγραμματος και οχι την trial που εχει φωρτωμενη)?? Η εχεις και εκει χρεωση επιπλεον?
  9. Χτεσινη επικοινωνια σχετικα και με το νεο προγραμμα 11/3/2008 - Γεια σας σχετικα με το νεο προγραμμα εμεις που δεν ειμαστε στο ιδιοκτητο θα εχουμε τα 60 λεπτα προς κινητα και το ελευθερο για τις 38 χωρες? - (αρχικα μου εξιστορει ολη την διαφημηση της tellas και μετα μου λεει ναι, Αφου καταλαβαινει οτι δεν ειμαι στο ιδιοκτητο μετα απο επαναληψη της ερωτησης μου μου λεει) Οχι μονο οσοι ειναι στο Zisto (ολοι οι αλλοι ξυστο). - Η προσφορα ισχυει απο 15 /3/2008 και εσεις μου ειπατε οτι στις 15 θα ειμαι στο ιδιοκτητο? (Α ρε Καραμητρο) - Για να δω ααα το συστημα μου λεει οτι στο τελος Μαρτιο θα ειστε ενταξει θα σας πηρουμε τηλεφωνο να σας ειδοποιησουμε (ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΑΜ*** ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ) η κοροιδια συνεχιζετε στο επομενο...
  10. Χτες η 8 επικοινωνια με την Tellas για το ποτε θα γινει η αναβαθμιση της γραμμης μου (Βολο) απο τον Ιουλιο 2007 που μου ειχαν πει αρχικως (καθε μηνα ενα τηλεφωνο και μια παραταση για τον αλλο μήνα). ο διαλογος ειναι οπως ακριβως το λεω - Γεια σας χχχχχ με γραμμη 24210χχχχχχ ειμαι συνδρομητης σας απο 2006 θα ηθελα να μου δωσετε την ημερομηνια στην οποια θα ειναι το ιδιοκτητο δικτυο σας στην περιοχη μου. Την τελευταια φορα μου ειπατε μεχρι το τελος Φεβρουαριου τωρα σε ενα μήνα παλι??? η αργότερα - χαχαχαχα (το αλλο με τον τοτο το ξερετε) μεχρι τις 15 Μαρτιου θα ειναι στην περιοχη σας. - Δηλαδη να τα ξαναπουμε στο τελος Μαρτίου? - χαχαχαχα Τι να σας πω ετσι μου λεει το συστημα (μαγος ειναι ο πελατης μας). Τα συμπερασματα δικα σας...
  11. ok τελικα σε δυο μερες ηρθε το ADSL ξανα μακαρι να ειχα και αναβαθμιση συντομα...
  12. Ειμαι στο Tellas Zisto (στο Βολο) απο το 2006. Η γραμμη μου ειναι ISDN πληρωνω και OTE και εχω ταχυτητα στο ADSL 1024/256. Εχω περασει την κοροιδια με την αναβαθμιση και το ιδιοκτητο εδω και 10 μηνες περιπου(θα ηταν ετοιμο απο το καλοκαιρι του 2007, στην τελευταια επικοινωνια μου ειπαν για το Φεβρουαριο 2008). Αλλα το μεγαλο προβλημα ξεκινησε απο τις 23/1/2007 κοπηκε το Ιντερνετ με σφαλμα 721 εδω και δυο μερες δεν εχω ιντερνετ και οι απαντησεις απο το cc ειναι οτι κανουν μετρησεις απο τα κεντρικα και συντομα θα εχω και παλι την φανταστικη ταχυτητα των 1024/256 για την οποια πληρωνω 37 ευρω στην tellas συν παγιο ΟΤΕ.
  13. kai dieythinsi se pm dexomai!!! gia to fscaller
  14. fs caller 2.07 ****** υπαρχει πουθενα???
  15. καλο site οσο λειτουργει βεβαια ακομη http://www.drugstore.gsmhosting.net/Java76.htm εκει τα βρηκα όλα
  16. OK το βρήκα μονος μου ευχαριστω.
  17. Μια απλή ερώτησουλα το Total irRemote είναι evaluation εκδοση κρατά 14 μέρες αν το απεγκαταστησω και το ξαναεγκαταστησω εχω αλλές 14 μέρες? Φυσικά και δέχομαι PM με registration code.
×
×
  • Create New...