Jump to content

SPA170CC

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SPA170CC

  1. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ..:lol: !
  2. 28 παντα!26 αμα εισαι μεχρι 53 χιλιοστα!Τωρα για τιμες,&αματα,θες τουλαχιστον 150 για ενα καλο!
  3. Γι αυτο οταν αγορασεις παλι πραγματα,ζητα και την φλαντζα του μαζι,χαλκινη!Τωρα εφοσον εχεις προβλημα,παρε μια λιμα,την μικρη ,την στρογγυλη και εκει που ειναι οι θεσεις των μπουζονιων,περνα την μεσα και αρχισε να φτιαχνεις τον κυκλο,δεν εχεις κανενα μα κανενα προβλημα!Ακομα εαν σου σταζει λαδακι,εστω κ λιγο να αλλαξεις τσιμουχακι κυλινδρου και εαν σου ξανασταξει βαλε λιγο φλατζοκολλα,δεν ειναι κακο. Α, και παντα οταν αγοραζεις π.χ εναν κυλινδρο 55χιλιοστα να ζητας φλαντζα 56 χιλιοστα,και ουτε καθεξης,η φλαντζα να ειναι παντα ενα χιλιοστο μεγαλυτερη. Οσο για τους Aasa τους κυλινδρους η αληθεια ειναι οτι ειναι παρακεντροι αλλα δεν ειναι προβλημα.(Και μην ξεχνας οτι η Aasa ειναι η μοναδικη εταιρια στην Ελλαδα που προμηθευει προιοντα και που σου φτιαχνει το καθετι για το μηχανακι.Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ!Σου φτιαχνει οτι κυλινδρο θες π.χ οσα χιλιοστα κι εαν θες,κτλ κτλ ,που νομιζεις οτι βρισκουμε πραγματατα για τα μηχανακια,κανουμε εισαγωγη ή φτιαχνουν οι ανιδεοι εδω κυλινδρους οι οποιοι εαν τους μετρησεις με το οργανο μεσα,κανουν σκαμπανεβασματα! :cool:
  4. ΟΚ στειλε μου το τηλ σου σε pm κ την πεμπτη-παρασκευη θα εχεις τηλ.
  5. Λοιπον αυριο θα στειλω σε καποιον απο εσας μερικες φωτο να τις κανετε upload.Kαι σε καμια εβδομαδα θα εχω και με ψηφιακη με ανανεωμενο look! :D
  6. Παιδια πιαστε τα φιδια... τρεχουν αριστερα κ δεξια! :lol: Καλυτερα να μασας παρα να μιλας,οκ υπαρχουν μερικα παιδια που δεν ξερουν αλλα δεν σκεφτεσαι οτι υπαρχουν κ μερικοι με γνωσεις επι του αντικειμενου,τι ειναι αυτα που λες?Τουλαχιστον ΘΡΑΣΟΣ! Κ εαν θες να μαθεις αυτα τα 250 τα fx κοιτανε την πινακιδα μου...!
  7. http://www.monkeybike.co.uk/acatalog/Takegawa_Hyper_Street_Down_Carbon_Exhaust___Monkey.html
  8. Aπο εβδομαδα θα φερω το παπι αθηνα,εαν θελετε να κανονισουμε οσοι μπορεται να συναντηθουμε να το δειτε κ να κανετε κ μια βολτα! Ειστε μεσα?
  9. Ολες οι κεφαλες θυριδινονται! 200 ευρω για την μουφα τον στροφαλο που λες ειναι πολλα τα λεφτα,ασε που δεν αξιζει! Σε αυτο που λες για τα καρτερ κανεις μεγαλο λαθος!59 γινεται ανετα,χωρις κανενα μα κανενα απολυτως προβλημα! Ακομα σε αυτο που λες για τον στροφαλο διαδρομης παλι κανεις λαθος!Οι φλαντζες που λες οι ετοιμες δεν ειναι για κανονικα παπια,ειναι πχ εαν το εχεις 51 κοντο,να βαλεις φλαντζα να το κανεις μακρυ!(Κοινως μαμακιες.)
  10. Λοιπον εσυ με το 55 βαλε θες καπακι 3αριου,να βγαλεις την μαλακια το καπακι που φορας για να δεις ασπρη μερα!Εγω σας ειπα οποιος θελει ροπη και δυναμη spa!Aλλιως 72 κεφαλη,ανοιγμα θυριδες τερμα,μεχρι πριν σπασουν οι οδηγοι βαλβιδων.59 χιλιοστα κ πιστονι yamaha.- -Tα καρτερ τερμα και να τα ανοιξεις δεν ειναι πουπουλο και δεν εχουν κανενα προβλημα!Για να ξεπερασεις καποια χιλιοστα θες ειτε εξωτερικα μπουζονια ειτε μετατοπισεις στον κυλινδρο κ κεφαλη εσωτερικα. -το ονομα του στροφαλου δεν μπορω να το πω αλλα μπορω να σας πω να βαλετε κανεναν Αασα για μεχρι 59-60 χιλιοστα!
  11. οσον αφορα τα νιτρα που λεγαμε μου ειπαν οτι ειναι καλος ο μαθιοπουλος,αληθευει????
  12. -Λοιπον παιδες βαζω με ενα αλλο παπι που ετρεχε παλια στα dragster.Το μονο που ξερω ειναι οτι βγαζει στα 400 149 χιλιομετρα αλλα κανει πολυ καλο χρονο! :mad: Πρεπει να ειναι κοντα 70 χιλιοστα! -Σαφως η καλυτερη βελτιωση σε ενα παπι ειναι η κεφαλη(και εδω η λυση ειναι μονοδρομος spa). -Kαλο ειναι ομως να εχεις την υποδομη για να εισαι δυνατος.Δηλαδη θες τουλαχιστον ενα στροφαλο 90-100-καποιον διαδρομης καλο,τουλαχιστον 59 χιλιοστα,ενα πλατο 90αριου,και thats it.To σασμαν του glx exeι αποδειξει οτι αντεχει παρα πολλα χιλιοστα,οποτε οχι αλλαγη!Καρμπυρατερ δεν θες τιποτα ιδιαιτερο αλλα οχι κ imatationoyra..!Me αυτα κ με αυτα εισαι ενας αξιολογος αντιπαλος και το μοτερ σουζαρει ανετα με τριτες. -Απο κει και περα εαν αποφασισετε να φτιαξετε κατι μου το λετε,γιατι δεν φτανουν μονο καλα πραγματα αλλα κ ο μαστορας,ο οποιος δεν πρεπει να ειναι κλεφτης,να του εχεις τρομερη εμπιστοσυνη αφου 100% θα σε φαει εαν δεν τον ξερεις καλα κτλ κτλ. -Στροφαλους ελαφρωμενους τριγωνικους κ μαλακιες,μην προτιματε ποτε..!Δεν ειναι για πολλα χιλιοστα και χτυπανε μπιελα! -Κοστος για ενα παπι. =130 ευρω κυλινδροπιστονα 59-60 με πιστονι τετραβαλβιδο yamaha. =100 ευρω στροφαλος διαδρομης τουλαχιστον 54 =πλατο 90αρι 30 ευρω =ανοιγμα καρτερ 50 ευρω =μια καλη spa μεταχειρησμενη 600 ευρω =ελαφρωμα καμπανας 8 ευρω =τρομπα λαδιου,φλαντζες,καδενα,τσιμουχες,λαδια εργασια 90 ευρω -Εσυ φιλε που ειπες κατι για 500 ευρω,βαζεις τον καλυτερο στροφαλο σαν αυτον που φοραω,κυλινδροπιστονα 59,ρευματα,εργασια,φτιαχνεις καρτερ και ολες τις ******ες και επειτα σου μενει μονο η κεφαλη! -Εχω πουλησει 2 μοτερ παρομοια με τα δικα μου με την προυποθεση οτι θα φτιαχνονται στον μαστορα μου,για να μην δουν αλλοι τα σχεδια κτλ κτλ,και τα δινω γυρω στα 2000 ευρω κομπλε!
  13. Παιδια μην το παλευετε αδικα ο νικητης ειναι ενας,βεβαια δεν υπαρχει αντιπαλος αλλα τι να κανουμε!APRILIA RS 125 REPLICA Καταρχην ειναι μηχανη κ οχι δειγμα!40 hp... http://www.rsbikers.com/rs125_2001official_20BIG.jpg http://www.motosdoccasion.com/images/2_18208CpSyIsx9Emc.jpg
  14. Ακρα του ταφου σιωπη... τι να πω..! Καλα καμια απορια δεν εχετε γενικως για παπια κτλ μπας κ αρχισουμε κ μιλαμε..!
  15. Δεν εβαλα την κοντρα ακομα,δοθηκε παραταση μερικων ημερων μεχρι να τελειοποιησουμε την παραμικρη λεπτομερεια κ να δουμε μια γρηγορη κοντρα! Η κοντρα θα γινει εκτος Αθηνων! Καλα που ειναι ολοι,τοσοι λιγοι γραφετε?
  16. θα παω το πρωι στο μαγαζι που μου ειπες!Πωε λεγεται? Πως θα δω το library σου?
  17. Eχει ενας φιλος μου ενα τρομερο z αλλα ολο το φτιαχνει να με περασει αλλα τιποτα,στα 250 μετρα του χωνω 3 μηχανακια στο κεφαλι και δεν βαζω καρφωτες τις ταχυτητες επειδη εχω βαλει ειδικα ελατηρια στο πλατο (οχι τα σκληρα που λενε)τα φτιαχνω σε σιδερα γιατι μου τρωει τους δισκους δεν βγαζει 2 μερες!Δεν με πιανουν τα z!Mε τιποτα..!
  18. Στα 250 μετρα 130 χλμ με σκελετο παπιου κανονικα,χωρις το fcr με 28 micuni γνησιο ζιγκλερομενο.Μπορουμε να φτιαξουμε κατι αντιστοιχο σε εσενα στα 62-63 χιλιοστα και στροφαλο διαδρομης,μεγαλυτερες φουρκετες και αξονα,το μηχανακι θα κυκλοφορει κανονικα,χωρις να παθαινει τιποτα!Και το δικο μου το εχω για καθημερινη χρηση!Κανω παρα πολλα χλμ καθε μερα,το μονο παραπονο ειναι οτι μου τρωει h spa τον εκκεντροφορο.(Εχω βαλει και μαλακοτερα ελατηρια βαλβιδων αλλα κ παλι τα ιδια απλα μετα απο καποιο χ χρονικο διαστημα!)Η βαση του μοτερ ολα κομπλε θα στοιχησουν γυρω στα 600-700 Ευρω,απο κει κ περα θες οπωσδηποτε μια spa.
  19. Πες λεπτομερειες που ακριβως ειναι το μαγαζι κ ποιος θα μου κανει την εγκατασταση?Δεν ειμαι απο αθηνα αλλα ειμαι φοιτητης εδω!Πελλοποννησο μερια! Α,σου εχω στειλει e-mail 2 φωτο αλλα ειναι χαλια εκει!Πρεπει να κατσω να σκαναρω και βαριεμαι.
  20. Οποιος θελει οτιδηποτε μπορω να του το βρω.Ακομα φτιαχνουμε απο τα πιο γρηγορα μηχανακια που υπαρχουν.Δεν ειμαι μαστορας,21 χρονων ειμαι αλλα εχω ασχοληθει πολυ.Οποιος θελει φωτο το παπι μου μπορω να του στειλω!
×
×
  • Create New...