Jump to content

goofy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by goofy

  1. Σε ευχαριστώ πολύ! Υποθέτω ότι ο όρος σκυλί αναφέρεται στην αντοχή της συσκευής ... Σχετικά με το browsing τι έχεις να πεις? Και κυρίως αναφέρομαι σε σελίδες με "στατικό περιεχόμενο" και όχι flash κτλ?
  2. Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω μία εκ των συσκευων Ε65/Ε66/Ε71. Το κινητό προορίζεται για καθαρά επαγγελματική χρήση όπως παρακολούθηση email, ανάγνωση συγκεκριμένων ιστοσελίδων όπως http://www.kathimerini.gr, http://www.reuters.com, http://www.linkedin.com (δενμε ενδιαφέρουν δηλαδή σάιτ όπως youtube,facebook) και στην καλύτερη περίπτωση διάβασμα pdf επισημονικού περιεχομένου όπως αυτό: http://econterms.com/pdf/blacscho.pdf (απλες γραμματοσειρές με τύπους χωρίς πολλές εικόνες και άλλα Multimedia) Σαν χρήστες του κινητού έχω να σας κάνω τις εξής ερωτήσεις σχετικά με το ε66: 1. Το κινητό είναι ανθεκτικό στις πτώσεις? Δηλαδή σαν κάτοχος του nokia 6600 έχω κάνει κάθε τέστ αντοχής ... δεν περιμένων το ε66 να είναι το ίδιο αλλά τουλάχιστον αν μου πέσει καμία φορά κατα λάθος υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ο μηχανισμός slider? Ποιες είανι οι εμπειρίες σας? 2. Το μέγεθος της οθόνης καλύπτει έστω και οριακά κάποιες από τις απαιτήσεις μου? Google maps τρέχει? 3. Θέλω να ρωτήσω σε περίπτωση που το κινητό είναι εισαγωγής καλύπτομαι από την διεθνή εγγύηση της Nokia? Τι γίνεται με τα firmware update? Φιλικά, Ανδρέας.
  3. Σήμερα το πρωί στην εθνική, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, λευκή BMW X6, ισοπεδωμένη από μπροστά, την κουβάλαγε ένα όχημα της οδικής βοήθειας.
  4. Μάλλον γιατί δεν πιάσαν του στόχους στις πωλήσεις στο προηγούμενο μοντέλο / εντείνεται ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο μοντέλο ...
  5. Mπράβο ρε παίχτη! ακριβώς κακάσχημο. Μαζί με το PT Cruiser τα πιο κακόγουστα αυτοκίνητα που υπάρχουν.
×
×
  • Create New...