Jump to content

tsompanos76

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tsompanos76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. θα δοκιμάσω και αυτό. Δεν ήξερα πως η κάρτα που έρχετε μαζί με το κινητο έχει αρχεια που χρειάζονται για την εγκατάσταση χαρτών. Θα το το δοκιμάσω ευχαριστώ billx
  2. δεν προλαβα. Ηρθε και το πηρε γιατι εφευγε για θεσσαλονικη (φοιτητης) και δεν το προλαβα να τον τακτοποιησω. Μου είπε πως θα προσπαθήσει να κρατήσει και της επαφες με το να το πάει σε κάποιο nokia club. Του εξήγησα πως δεν νομίζω πως αυτό είναι εφυκτό αλλα ηθελε για σιγουρια να ρωτήσει. Αλλά αυτό τον οδηγό θα τον κρατήσω για την επόμενη φορα που θα έρθει γιατί σίγουρα δεν θα θελήσει να δώσει λεφτα για την ίδια δουλεια. Εξάλου αυτός ο οδηγός ίσως θα φανεί χρήσιμος και σε άλους. Και πάλι σε ευχαριστώ.
  3. ναι βρε παιδια δεν είναι η πρώτη φορα που περναω χαρτες σε ενα navigator. Εχω περασει σε 2 navigator και σε 2 n95 (το ένα το δικο μου) αλλα πρώτη φορα περναω σε ένα τηλεφωνο που έχει και το route66 προεγκατεστημενο και δεν μπορω να καταλάβω γιατι μου βγάζει συνεχεια nο data storage detected. Η μόνη διαφορα που έχει το κινητο είναι που αλλαξε καρτα μνήμης και εβαλε μεγαλυτερη (ειχε 512 και πήρε και 2gb). Με το κουτί μου το έφερε ούτε καν τις επαφες δεν τον αφησα να περασει.
  4. ξερω πως ένα ευχαριστω είναι λιγο μονο και μονο για τον κόπο να τα γραψεις όλα αυτα τοσο αναλυτικα.
  5. με ποιο τρόπο? Εχω κατεβάσει το αρχειο απο το smart2go, το έχω κάνει copy paste στο κινητο, το κάνω εγκατασταση στο κινητο και μετα είτε με μεταφορα δεδομενων στο κινητο το κάνω είτε βάζω στο card reader την καρτα μνήμης, μου βγάζει no storage detected. έχω δοκιμασει και με άλλη καρτα και πάλι τα ίδια. κάποια βοήθεια παρακαλω???
  6. γινεται να αντικατασταθη το route66 με το nokia maps στο 6110???
  7. εχω κατεβασει τα αρχεια κανονικα απλα περιμενω το επομενα βηματα για να τα κανω όλα μαζι εγκαταστασεις κλπ κλπ
  8. επεσα πάνω στην περίπτωση. Θέλω να ξεκλειδώσω το ξεχασμένω 6270 ενός φίλου μου. έστειλε για service το καινουργιο τηλεφωνο και δεν θυμάτε τον κωδικο κλειδώματος στο 6270. Περιμένω για την συνέχεια
  9. ναι ρε παιδια δεν ειναι τοσο αργο ειπα ειναι αργο αλλα οχι σε τετοια κατσταση που να ειναι σπαστικο. εξάλου κινητο ειναι και μαλιστα φορτωμενο δεν ειναι mainframe ουτε κανας super pc διπλοπυρηνο και 2 GB μνημη κλπ κλπ. Ηρεμα ειπα ως ειναι αργο σχετικα αλλα οχι σε σημειο να μην δουλευετε. Επίσεις Ναι θα ηθελα να το κανω το κινητο διαφοραπραγματακια divx, antivirus, office games αλλά η αλήθεια ειναι πως δεν βρείκα και πολλά. Αν πάντως θεέι κανενας να με βοηθήσει σε αυτον τον τομεα ευπρόσδεκτη η βοήθεια. Αν και νομιζω πως ειναι και νωρίς για παρα πολλα πράγματα στο κινητό μιας και είναι καινουργιο. Για βοήθεια με site pm me.
  10. καλημερα καταρχην. Μολις εχτες πηρα στα χερια μου το Ν73 με 2GB sandisk. Στην αρχη προτημούσα το Ν80 αλλά μετα απο εκτεταμεno search στο φορουμ αποφάσησα να πάρω το Ν73. Κυρίως λογο μπαταριας, οθόνης, φωτογραφιας. Σαν πρώτη αίσθηση που είχα απο το κινητό είναι πως ενώ η πρόσοψη μου δίνει την αίσθηση της στιβαρής κατασκευής το πίσω μέρος μου αφήνει την αίσθηση στα δάχτυλα πως είναι φτηνό. Αφού περιεργάστηκα στην αρχή την καμερα (φωτο, βιντεο, ζοομ, (αριστη εντύπωση αν και λίγο αργό αλλά όχι τοσο που να με προβληματίζει ) οθόνη (τέλεια) στερεο ηχεία και player(αρκετά καλο αν και χωρίς πολλες δοκιμές)) και τα διαφορα τα οποία μου αφήσαν πολύ καλές εντυπώσεις άρχισα να περιεργάζομαι το μενού. Το προηγούμενο κινητο μου είναι το Sony Erickson K750i και το ποιο πριν Sharp GX20 και GX25. To sybian δεν ξέρω αλλά δεν μου φάνηκε αρκετα φιληκό προς εμένα. Πολύ μπερδεμένο μου φάνηκε σε αντίθεση με τα λειτουργικά των 2 προηγούμενων κινητών μου τα οποία μου φανήκαν ποιο τακτοποιημένα και ποιό απλα. Τέλος πάντων χωρίς να χρονοτριβώ πήρα στα χέρια μου το βιβλίο οδηγιών να το ρίξω μια ματια και να προσπαθήσω να βρω κάποια πράγματα. Παρότι είναι αρκετα μεγάλο το βιβλιαράκι (170 σελιδες) είδα πως και αυτό είναι σχετικα μπερδεμένο. Καμία σχέση με τα ποιο παλιά βιβλιαράκια της ΝΟΚΙΑ που τουλάχιστον εμένα μου φαινόταν οτί ήταν αναλυτικότατα. Αυτές είναι η πρώτες εντυπώσεις μου από το κινητό χωρίς να θέλω να το παίξω γνώστης ή οτίδήποτε άλλο. Αυτή είναι η πρώτη μου εντύπωση που μου άφησε το πακέτο όλο. Εξάλου είναι και η πρώτη φορά που δουλεύω sybian λειτουργικό και γι'αυτό να μου φένετε μπερδεμένο.Μόλις το δουλεψω λίγο παραπάνω θα ξαναποστάρω της εντυπώσεις μου.
  11. Μιας και ειμαι απο επαρχια και τεχνικος Η/Υ να σου πω πως εδω που ειμαι μονο 1 μαγαζι ειναι που πληρώνει όπως πρεπει ολοι οι υπόλοιποι βασικο και δουλευεις απο το πρωι εως το βραδυ. Χώρια που δεν υπαρχουν δουλειες. Εγώ εχω τελειώσει απο σχολη εδώ και 3 χρονια και εχω κάνει μονο πρακτικη ποτε δεν επιασα δουλεια σαν τεχνικος.
×
×
  • Create New...