Jump to content

inertia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About inertia

  • Ημ. Γέννησης 22/11/1984

inertia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδιά, επειδή είμαι λίγο άπειρος, μπορεί κανείς μέσω Προσ. Μηνύματος ή αλλιώς να μου πει στα σύντομα πώς θα την αποκτήσω κι εγώ? Δεν έχω αρχοληθεί με torrent sites... Αλλά μαθαίνω γρήγορα!
  2. Hello guys! Απ'ό,τι φαίνεται η μικρή η πεταλούδα έχει τρελάνει κόσμο!! Άλλος ένας desperate fan του συγκεκριμένου spot το αποζητά!! Και αν γνωρίζει κανείς ή έχει και το τραγούδι/ μουσική του?? PM me please αν γίνεται!
  3. Συμφωνώ κι επαυξάνω φίλε Lumens! Η αναφορά στην ιδέα του NOW είναι πραγματικά ένα κόσμημα, από πλευράς σκηνοθεσίας και υλοποίησης (οι κινήσεις της κάμερας, ο φωτισμός, η οπτική της φύσης μέσα από "άλλο μάτι" και φυσικά... οι παραστατικότατες και φυσικές κινήσεις των πεταλούδων)... :w00t: Επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι με τον τομέα των οπτικών εφέ και των 3Δ γραφικών, τουλάχιστον στις σπουδές μου, μπορώ να πώ πως η δουλειά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!! Αν κάποιος έχει πληροφορίες, σχετικές, ας αναφέρει περισσότερα! Με ενδιαφέρει πολύ! Και μάλιστα, αναζητώ με μανία, τη μουσική του spot, όπως και αν κανείς το έχει σε αρχείο βίντεο!!! Ας μου στείλει Π.Μ!! :)
×
×
  • Create New...