Jump to content

nwmn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nwmn

  1. Εχω το Neo V και IM freaking ROOTED !! αν και αρχάριος το έκανα με την πρώτη να ευχαριστήσω τον zxr για αυτόν τον τέλειο guide καλη τυχη και στους υπολοιπους. μια διευκρινίση μονο εκεί που λες ότι αλλάζουν η ρυθμίσεις όταν ξαναπερνάς τον kernel δεν αλλάζεις κάτι τις ιδιες βαζεις.
  2. καλησπερα,πως μπορείς να κανεις downgrade στην 4.0.3 αν μπορείτε να μου δώσεις κάποιο guide και αν χάνω δεδομενα κατά την διάρκεια του downgrade? και αν μπορώ μετα να το κάνω με ΟΤΑ μετά χωρίς να χάσω το root δεν υπαρχει ευκολο root για 4.0.4 μονο με downgrade ολοι αυτο περιμενουμε :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  3. καλησπέρα παιδιά είμαι σχετικά νέος στο κόσμο του android μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα οδηγό σαν παραπανω στα ελληνικα για το νέο v με τα απαραίτητα άρχεια που χρειάζονται ? επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν "φλασαρις" kerner χάνει χάνεις data? η μένουν όπως είναι?
  4. παιδια δοκιμασε κανεις να το κανει σε android 4.0.4 μου το περασε κανονικα αλλα δεν νομιζω να εγινε root το κιν απο οτι λειει .. αυτο υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το chek ? to NEO V exw .
×
×
  • Create New...