Jump to content

Callesin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Callesin

  1. Φίλε μου κι εγώ έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα με 1,496 ΜΒ φωτογραφία και δεν αντιμετώπισα πουθενα πρόβλημα... :o Ίσως να φταίαει το συγκεκριμένο αρρχειο :confused:
  2. Εγώ θα είμαι ειλικρινής...το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μία γυναίκα αναμφισβήτητα και γιατί είναι κάτι που για μένα τουλάχιστον στην ηλικία μου είνισ ημαντικό, είνια τα οπίσθια της :D Είμαι αθεράπευτα λάτρης των γυναικείων γλουτών! Αν δεν μπορώ ωστόσο να το κάνω εκείνη τη στιγμή, το πρώτο πράγμα που προσέχω είναι το στόμα της...
  3. Παιδιά εγώ με το κολλητάρι μου είμαστς τρελαμένοι με την φάση αλλά δεν βρίσκουμε άλλους που να το θέλουν για να πάμε να παίξουμε. Όποτε αν ενδιαφέρεστε ή αν κανονίσετε κάτι, στείλτε ενα PM και υπολογίστε μας! Ευχαριστώ :D
  4. Σε αυτή την ημερομηνία καταλήγουν πολλές θρησκίες του κόσμου και αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει σχετική έρευνα της ΝΑΣΑ πάνω σε αυτό, η οποία παραμένει απόρρηρτη :eek:
  5. Εγώ παιδιά πιστέυω στη γνωστή θεωρία του Μπίγκ Μπάνγκ και της εξέλιξης γενικότερα.. :) Λυπάμαι αν θα απογοητεύσω μερικούς αλλά...θεωρώ ότι η φυσιολογία και η πολυπλοκότητα του ανθρώπινου οργανισμού δεν είναι δημιούργημα απο...το πλευρό του Αδάμ :rolleyes:
  6. :mad: Αδερφέ δεν είσαι εντάξει...δηλαδή τι, θα πάτε οι δυό σας και εγώ θα σας περιμένω έξω απο τα σύνορα; αυτά δεν μου τα είχες πει...Λες και φταίω εγώ που στη Νομαρχία λαμακίζονται...;Τεσπα.. :angry:
  7. E oxi kai ntropi!!An i times ekei einai toso xamiles...skepsou poso tha exoun oi Boulgares :D File Asmodeus opos sou ipa tha pao ki ego tin alli evdomada. an psinese steile pm :whistle: PS. Ti factory outlet kai jabaica?? Emeis pame na ta paroume apo ton filo mas ton...Tzabakov! :blink:
  8. παμε μαζι φιλε μου ;) ?ουτως η αλλως και γω τοτε εχω σκοπο να ανεβω...
  9. Ρε παλικάρια, επειδή δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ καθημερινά το thread :mad: , πέστε μου, βγήκε καμία ακρή για το unicode :rolleyes: ?
  10. fertis to apexo apexo.min tis to peis me tin mia.katarhin den tin eheis katalavei pote me kapio tropo an tis aresei k esi ligo?pes tis pos tha sou fenotan an prohoragame ligo parapano tin filia mas....
  11. sta axesouar pou kanoun gia to p900 den leei na kanei to hbh-60.
  12. ellada akoma kaneis den to ehei ferei episima.etsi den einai vre paidia?
×
×
  • Create New...