Jump to content

synama

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

synama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. beta froyo για huawei 8100 8110 8120 με wifi ! ειναι πανω στο CMI2 του kalt_kaffe http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915354
  2. οχι δεν βλεπω διαφορες και εμενα revizion 2 ειναι για compache πιστευω οτι δεν αξιζει γτ ουσιαστικα αυτο που κανει ειναι να συμπιεζει την cahce και αυτο απαιτει παραπανω πορους απο το cpu
  3. @brutus85 τελικα ειμαι και εγω stable στα 729Mhz μπορεις να κανεις ενα cp ta info απο το set cpu? ισως καποια στιγμη να ζητησω απο τον kallt_kaffe να compilarei patch για 750 mhz edit εχω τρεξει μεχρι στιγμης 6 λεπτα στρεσσ τεστ και ενα ακομα 17 λεπτα χωρις λαθη (απο setCPU) κτλ κτλ. εσυ πως τσεκαρεις αν ειναι stable το κινητο σου?
  4. μπορει καποιος που εχει flasharei την celestial teapot release 3 να μου ανεβασει τα gtalkservice.apk gtalkservice.odex Talk.apk Talk.odex απο το /system/app για να μην flasharw ξανα?
  5. λογικα ναι εχω σβησει αρκετα αλλα για το roadsync δεν ειμαι σιγουρος.
  6. συμφωνω και γω με την καφετιερα λολ εγω ειμαι stable στα 710Mhz να υποθεσω οτι το κινητο σου ειναι 600 Mhz stock? εμενα τοσο ελεγε με την μαμα ROM ξερει κανεις τι αρχεια πρεπει να σβησω για να φυγει το roadsync?
  7. μια ερωτηση σε καθε flasharisma εκτος απο το wipe που πρεπει να γινει στην vm και στα data/factory πρεπει να κανουμε wipe και στην SD ?
  8. τι δεν ειναι? stable?
  9. υπαρχει καμια εφαρμογη για να τεσταρω αν ειναι stable το κινητο στα 691 Mhz ?
  10. ποιος launcher τρωει τους λιγοτερους πορους? και ποιον θεωρειτε καλυτερο?
  11. για δωσε περισσοτερα infos
  12. μπορουμε να μεραφερουμε απο την home screen το widget (που ανοιγεις wirelles,bluetooth,gps,φωτηνοτητα,και ενα ακομα δεν ξερω τι ειναι) στο Launcher pro ? και αν οχι υπαρχει κατι αντιστοιχο που να τα εχει ολα αυτα μαζι?
  13. πρωτη επαφη με android ειναι σωστη η φαση του και το κινητο για τα λεφτα του κανει παρα πολλα! μια ερωτηση το γοογλε εαρτη δεν παιζει στο 2,1? απο αυριο λεω να κανω το πρωτο φλασαρισμα!
  14. ωραια, αντε να δουμε ποτε θα υπαρχει διαθεσιμοτητα!
×
×
  • Create New...