Jump to content

Lawyer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Lawyer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ok, ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας! Καλή συνέχεια.
  2. Δεν έχω σκάφος ακόμα. Για άμεσα με ενδιαφέρει το δίπλωμα προκειμένου να μπορώ να ενοικιάζω, μέχρι να πάρω ένα...
  3. Καλησπέρα σε όλους! θέλω να βγάλω δίπλωμα για ταχύπλοο. Έχετε υπόψη κάποια σχολή που θα μπορούσα να απευθυνθώ; Μένω Αθήνα. Δε θέλω να πάω σε κάποιον στην τύχη... (από μία σύντομη αναζήτηση που έκανα είδα πως δεν υπάρχει ανάλογο θέμα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Πιστεύω ότι καλό μπορεί να κάνει, κακό όμως όχι. Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο είναι να ρωτήσεις τον προσωπικό σου γιατρό.
  5. Γνώριζα κάποιον που προωθούσε σπιρουλινα καθώς έπαιρνε και ο ίδιος. Ισχυριζόταν ότι η μακροχρόνια λήψη της φέρνει υγεία και ενέργεια στον οργανισμό. Τον κάνει πιο "ανθεκτικό". Φυσικά τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα. (απλά σου μεταφέρω αυτά που εκείνος μου είχε πει). Αν σε ενδιαφέρουν γενικότερα τα φυτικά συμπληρώματα, μπορείς να δεις το "Νόνι" (φρούτο - πωλείται και σε υγρή μορφή, κάτι σα χυμός) ή ακόμα και αλόη.
  6. Αν και είχα ψάξει με τον συγκεκριμένο τίτλο, δε βρήκα κάτι. θα ξαναδοκιμάσω. Πάντως σ'ευχαριστώ πολύ!
  7. Καλημέρα, Μήπως γνωρίζετε τον τίτλο ενός τραγουδιού που ερμηνεύει ο Μητροπάνος στους τίτλους του τέλους της σειράς του Alpha "Για την καρδιά ενός αγγέλου"; Προβάλεται κάθε Πέμπτη βράδυ και παίζουν οι Τσαρούχας & Δραγούμη. Στο ρεφραίν λέει: "Είναι κάτι δειλινά που άλλο δεν αντέχω και απαιτώ να ρθεις ξανά έστω μια φορά..." Ευχαριστώ!
  8. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Το κατεβάζω ήδη!
  9. Καλημέρα, Το τραγούδι Rouby που ακούγεται συχνά τελευταία, γνωρίζετε artist? Ευχαρίστώ πολύ
  10. Επίσης μακρυά από Victoria. Το κύρος και η συνέπεια της οποιαδήποτε ασφαλιστικής στην αποζήμίωση φαίνεται...
  11. Κι εγώ ψάχνω πολύ καιρό να το κατεβάσω. Πάντως στο Limewire δε βρίσκω κάτι... Μάλλον θα πάω να αγοράσω το cd ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο κομμάτι! Επίσης καλό είναι το καινούργιο τραγούδι του Μητσιά που διαφημίζει συνέχεια το Alter (ή Alpha είναι?). Βέβαια, ούτε τίτλος τραγουδιού εμφανίζεται, ούτε τίτλος cd. Θα το βρω κάποια στιγμή...
  12. Μήπως είναι αυτό που λέεϊ: "..και μη μου πεις, πως δε μπορώ όλα τα γούστα να σου κάνω..." Αν ναι, είναι το "Μιλάω Εγώ" : Νίκος Κουρκούλης.
  13. Επίσης πολύ καλή ανδρική είναι η "Gio" από ARMANI...
  14. 1ον: Δε λένε το ίδιο αυτοί που έχουν Telepassport και έμειναν στον "αέρα". (τουλάχιστον όχι αυτοί που γνωρίζω). 2ον: Πρέπει να επιλέξεις όπως λες κι εσύ να έχεις αναγνώριση για να εμφανίζεται ο αριθμός σου. Αν δεν το έχεις επιλέξει μία θα εμφανίζεται και μία όχι;;;; Τί εννοείς με το "μικρό ποσοστό"; Όσο για το "μη λέμε ό,τι θέλουμε", ουδέν σχόλιον...
×
×
  • Create New...