Jump to content

istwr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

istwr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ γρατζούνισα κατά λάθος πολύ άσχημα την οθόνη του κινητού με κλειδί και το πήγα για αλλαγή πρόσοψης σε κλαμπ νόκια. Κόστος 25 Ευρώ! Για ένα τίποτα! :mad: Το 6600 για να ανοίξει θέλει ειδικό εργαλείο, οπότε ξέχνα το για μόνος σου. (Εκτός και αν έχεις το σχετικό εργαλείο :happy: ) Κατά την αλλαγή της πρόσοψης δε έπεσε μια πολύ μικρή κλωστή από την μπλούζα του τεχνικού μέσα (!!!) :wacko: και αναγκάστηκα να το ξαναπάω να το καθαρίσουν. Φαινόταν πολύ άσχημα στο έντονο λευκό φόντο. Αχ βαχ :blink: :wacko:
  2. 1. Από ερώτηση που έκανα σε Club Nokia ευελπιστούν ότι μέχρι τέλος του μήνα το πρόβλημα με τα ελληνικά στα SMS μπορεί να έχει λυθεί με αναβάθμιση. Ήδη κυκλοφορεί η 3.48 (η οποία όμως μάλλον δεν υποστηρίζει ακόμα τα Ελληνικά) :blink: Να δούμε .... 2. Μια ερώτηση (αν και μάλλον έχει απαντηθεί :whistle: ):Λαμβάνει το κινητό αναφορά αποστολής μηνύματος και από που και από που ρυθμίζεται αυτό (κάτι θυμάμαι ότι σχετίζεται με το που σώζονται τα μηνύματα;) 3. Μια και το κινητό υποστηρίζει Java MIDP 2.0 παραθέτω ένα σύντομο σχετικό απόσμασμα για τις διαφορές της από την προηγούμενη έκδοση: "The biggest difference for the game developer between MIDP 1.0 and MIDP 2.0 is enhanced graphics capabilities. With MIDP 1.0 you can certainly write some fun games--those of us who remember the Atari 2600 will remember that the games were fun even if they weren't always beautiful. The 2.0 version of the Mobile Information Device Profile doesn't bring us quite to the level of the latest game cube, but it brings your cell phone at least to the realm of Super Mario Brothers or thereabouts." (πηγή:http://www.microjava.com/articles/techtalk/midp2_games?content_id=6769).
  3. To link για το FS Caller http://www.symbianware.com/product.php?id=fscaller60&pl=n6600 ή εδώ: http://www.symbianware.com/index.php?pl=n6600 Προσοχή είναι η επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Δε γνωρίζω εάν υπάρχει αλλού registered αυτή η έκδοση ;) .
  4. Σε αυτό το λινκ www.symbianware.com/product.php?id=fscaller60&pl=n6600 υπάρχει η έκδοση του FSCALLER (2.03) που παίζει σε 6600. Σε μένα έπαιξε άψογα.
  5. Mea Culpa! :whistle: Όπως λέει και εδώ http://www.cesinc.com/series60/s60quickword.html ανοίγει το φορμά. Εγώ είχα πάντως προβλήματα. Θα ξαναδοκιμάσω (με άλλον αέρα πια :cool: ). Ευχαριστώ τον Johner για την πληροφόρηση. :happy:
  6. To QuickWord δεν ανοίγει αρχεία Microsoft Word αλλά το φορμά Aportis Doc που είναι για συγκεκριμένα e-books. Υπάρχουν 2-3 e-book readers, ακόμα και ένας e-book maker (με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα). Για υποστήριξη Microsoft Office μόνο από Π800/900 (QuickOffice). Κάποια e-book υπάρχουν εδώ http://www.memoware.com (αλλά τα περισσότερα για handheld). Αν θέλεις γενικά βιβλία στο κινητό σου κανε τα pdf ή txt, που υπάρχουν readers αν και δεν ξέρω τι γίνεται με την υποστήριξη ελληνικών.
  7. Ακριβώς τα ίδια συνέβαιναν και με το δικό μου Pc Suite, αυτό από το CD της συσκευασίας. Το λειτουργικό μου σύστημα είναι XP Sp1. Το πρόβλημα λύθηκε όταν κατέβασα την τελευταία έκδοση από τη Νόκια. Βέβαια το έχω δοκιμάσει μόνο σε 2000 sp4, αλλά δουλέυει μια χαρά με τις υπέρυθρες της MobileAction. :) Και μια ερώτηση πρός όποιον γνωρίζει κάτι. Αν και έχω καμένο πίξελ (και εγώ!) :( αλλά αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ένα σκουπιδάκι από τη μέσα πλευρά του προστατευτικού πλαστικού της οθόνης. Ξέρετε αν στα Νοκια κλάμπ μπορούν να το "καθαρίσουν"; Στο κεντρικό της Αθήνας (Ακαδημίας) μου είπαν ότι δεν τους έχει σταλεί το "ανοιχτήρι" του 6610 (!). :!: Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...