Jump to content

spyrskal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spyrskal

  • Ημ. Γέννησης 03/06/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

spyrskal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ QTEK 2020i. ΑΣ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.ΠΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΣΤΟ QTEK ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ?ΔΕ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙA ΜΕ COPY PASTE. TEΛΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ RINGTONE,ΣΕ wav.ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ,ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ,ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΧΩ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ..ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!
  2. το θεμα ειναι οχι η μπαταρια.πες οτι εχει προβλημα,την αλλαζουμε,αν και ειναι δυσκολο μεσα σε 6 μηνες να τα χει παιξει.μου κανει reset μονο του,χωρις να πατησω τιποτα.αυτο ειναι το θεμα.ειχα περασει τα παντα μεσα,destinator,ηχους και τωρα παλι απο την αρχη.
  3. γεια σας!χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους! εχω στειλει ηδη ενα e mail στην qtek σχετικα,περιμενω απαντηση,αλλα ηθελα να δω μηπως ειχε κανεις παρομοιο προβλημα.φορτιζω το qtek 2020i μεσω της βασης συγχρονισμου.πριν λιγες μερες,αφου το ειχα φορτισει το βραδυ,την νυχτα μου σβηνει:mad: .οταν σηκωνομαι το πρωι και το ανοιγω,βγαζω την μπαταρια και την ξαναβαζω,εχει κανει soft reset μονο του και η εφεδρικη μπαταρια ειναι στο 0% και μου ζηταει φορτιση.το βαζω παλι στην βαση συγχρονισμου.δειχνει οτι φορτιζει.το αφηνω κανα δυωρο.το αφηνω ανοικτο την νυχτα,σβηστη η οθονη.την αλλη μερα παλι σβηστο:wacko: .25/12 και δε εχω κινητο!!πηγα δανειστηκα ενα.τελος παντων,το πηγαινω στην ace την τεταρτη 28/12.μου λενε οτι θελει μονο φορτιση με τον φορτιστη ομως.το κανω,χθες επαθε παλι τα ιδια....:( ειναι λετε θεμα μπαταριας?το εχω απο τον Ιουλιο,οχι με μεγαλη χρηση.
  4. HELLO EVERYONE! ΕΡΩΤΗΣΗ:ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ BLUETOOTH FM RADIO HEADSET ΓΙΑ ΤΟ QTEK 2020i(TO MONO KAKO ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ)ΒΡΗΚΑ ΤΟ SONY ERICSSON BLUETOOTH HBH-200 FM RADIO.ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΟΜΩΣ :cry: .ΕΣΤΕΙΛΑ E MAIL ΣΤΗΝ QTEK ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ :( .ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ?
×
×
  • Create New...