Jump to content

nikos2005

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos2005

  1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτό ήταν ο πρόβλημα. Νίκος
  2. Για δοκίμασε αυτό και ενημέρωσέ μας.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=search_result Το δοκίμασα αλλά δεν βλέπει το root directory μόνο την sd card. Ευχαριστώ
  3. Χρησιμοποιώ το X-plode. Προτείνεις κάποιο άλλο ? Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κανείς ξέρει. Θέλω να βγάλω τον ήχο της cameras. Ακολούθησα τις οδηγίες στην απάντηση 44. Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα Xplode, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να το σβήσω ή να το κάνω move ή rename, μου βγάζει ότι είναι read only. Ξέρει κανείς πως αλλάζει αυτό για να προχωρήσω; Ευχαριστώ.
  5. Ευχαριστώ θα το προσπαθήσω.
  6. Καλημέρα, Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να περάσω κάποια java παιχνίδια που έχω ήδη. Προσπάθησα να βρω κάποια επιλογή από την SonyEricsson Suite αλλά δεν είχε κάτι. Τα έκανα copy στην μνήμη του τηλεφώνου πάλι τίποτα. Σε ένα μήνυμα παραπάνω αναφαίρετε μια τοποθεσία με παιχνίδια αλλά και εκεί προτείνει μέσω wap. Ευχαριστώ.
  7. 1. Οχι η αναφορά είναι ανά SMS δεν μπορει να γίνει για όλα. 2. ΜΡ3 ήχους μπορείς να έχει σαν ring tones μόνο αν αποθηκευτούν στην συσκευή. 3. Αν το ονοματεπώνυμο των επαφών είναι ολόιδιο τότε πήγαινε στο πρώτο και πάτα δεξιό βέλάκι. θα στα ομαδοποιήση όλα.
  8. Υπάρχει ένα java προγραμμάτακι Ελληνικό το Εορτολόγιο που τρέχει σε όλα τα κινητά που υποστηρίζουν Java. Γίνετε εγκατάσταση στα games και όταν το τρέχει σου δείνχει ποιοι γιορτάζουν όλη την βδομάδα.
  9. Βλέπεις 1 Αναπάντητη για ένα λεπτό μόνο. Μετα από ένα λεπτό από την στιγμή της κλήσης ανεβαίνει το ρολόι και σου σβύνει το μία αναπάντητη από την εξωτερική οθόνη.
  10. Υπάρχει ειδοποίηση και δείχνει μεχρι και την φωτο αυτού που σε παίρνει. Αν δεν το δεις και ανέβει ο screen saver τότε βλέπεις μόνο το ρολόι και έχεις την υπενθήμηση σε τακτα χρονικά διαστήματα ότι έχεις μήνυμα ή αναπάντητη.
  11. Ναι υπάρχει αλλά είναι να σου αρέσει. Ζήτησε να σου ανοίξουν το κουτί πριν το αγοράσεις.
  12. Καλημέρα, Παρακολουθώ εδώ και καιρό τις συζητήσεις σας για το V3i και μέσα από αυτές έχω βρει ένα σωρό λύσεις σε διαφορά θέματα. Τώρα προσπαθώ να πετύχω να αναβοσβύνει το Μ κάτω από την εξωτερική οθόνη όταν έχω αναπάντητη ή SMS. Προσπαθώντας ανέβασα ένα funlight.pat που βρήκα στο forum και προσπάθησα με τα προγράμματα moto_mid_man και funlight_editor να κάνω κάτι. Το μόνο που κατάφερα είναι να βάλω κάτω από το μενού ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ την επιλογή Rhythm Lights με τις επιλογές Motivo:(μη ενεργό), Χρονόμετρο: 5 λεπτά, ευαισθισία : 1 (αλλά το motivo έχει μόνο την επιλογή μη ενεργό). Επίσης στο Μενού ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΗΧΩΝ έχει την επιλογή φώτα κουδουνίσματος :(κανένα) και εδώ χωρίς άλλη επιλογή. Μηπώς κάποιος ξέρει πως μπορώ να τα αλλάξω και τι πρέπει να αλλάξω ώστε να αναβοσβύνει το Μ όταν έχω αναπάντητη ή SMS. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...