Jump to content

nasos7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nasos7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όπως βλέπεις δεν υπάρχει....σίγουρα δεν είναι ξεχωριστή εφαρμογή?? Παρεπιπτώντως, στην επιλογή 'ενσωματωμένοι χάρτες' μου εμφανίζει τον Autodrive 1.3 ;)))) Αλλά εξακολουθώ να ρωτώ για το Mapsource, γιατί έχω την εντύπωση πως έχει σχέση με το επόμενο βήμα που θέλω να κάνω.....(έχω κατεβάσει τα 12 αρχεία του Aris με τους χάρτες της Ευρώπης και θέλω να απομονώσω της Τουρκιας γιατί φέυγω για Κων/πολη τη Δευτέρα....)
  2. Μπααα, ούτε εκεί....δεν έχει καν αριστερό soft key, το δεξί είναι το 'πίσω' και το αριστερό είναι κενό!!
  3. Βασικά δεν μου εμφανίζει την επιλογή mapsource....μήπως πρέπει να την εγκαταστήσω? Κι αν ναι, τί βοηθάει?
  4. Παιδία έκλεισα 20 ώρες συνεχόμενες να προσπαθώ να βάλω τους 3_1 χάρτες....τελικά τίποτα... Συνεπώς στράφηκα στον Autodrive 1.3. Έκανα την κλασική διαδικασία, και τελικά όντως έτρεξε το Gamrin. Η ερώτηση είναι πώς ξέρω ότι έχει μπει κανονικά ο χάρτης? Δεν το βρήκα σε κάποιο menu. Όταν πάω στον χάρτη της Ευρώπης και με το '3' κανω zoom, φτάνει μέχρι τους δρόμους της Αθήνας...αυτό σημαίνει οτι ο χαρτης εγκαταστάθηκε μια χαρά? Δεν το είχα δοκιμάσει πριν, γι'αυτό δεν ξέρω...
  5. Ωχ ναι!!! Κοίτα να δεις πάνω που χάρηκα.....Και η πλάκα είναι πως ήθελα να περάσω την έκδοση 60 για σίγουρα, αλλά δεν την βρήκα στο folder του Aris.....Κρίμα.... Οπότε αλλάζω χάρτη ή να ψάξω να βρω την έκδοση 60?? Έχει σημαντικές διαφορές η 80? (είδα ένα .doc με τις διαφορές τους, αλλά δεν κατάλαβα αν όντως στην πράξη υπάρχουν σημαντικές διαφορές....) Όποιος μπορεί να επιβεβαιώσει ή όχι τα περί μη συμβατότητας, θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.
  6. Παιδιά Help!!! Εγκατέστησα το 4.10.80 (απο το rapidshare του Aris - greek and english μονο), δημιουργησα το .unl κανονικα, εκανα τη ρυθμιση για να μην ψαχνει bluetooth gps και πήγαν ολα οκ (μου εβγαλε σημα δορυφορου κλπ) Το προβλημα ειναι με τον χαρτη. Εβαλα τον 3_1 παλι απο του Aris. Τον κοπιαρα στο folder Garmin χυμα (σωστό?) δημιουργησα το .unl με τα δυο ΜapIds (κανα αφου οι χαρτες ειναι 3, γιατι τα ΜapIds ειναι δύο? 822 και 254), το κοπιαρα κι αυτο στο folder Garmin. Οταν ομως παω να τρεξω την εφαρμογη, ενω μου βγαζει την αρχική σελίδα, μετα απο λίγο απλα με πετάει έξω στο menu χωρις να κανει τπτ!!! Τι φταίει???? Ευχαριστω!!!!
  7. Πω, πω, δεν θα το έβρισκα με τίποτα!! Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!! Τώρα μου βγάζει ένα φισοφαγομένο μήνυμα στα ελληνικά και όταν πατάω οκ μου ζητάει εναν 25ψήφιο κωδικό. Δεν έχω κάνει σωστά τα βήματα για το Garmini ή για τον χάρτη που έχω ρίξει χύμα μεσα?
  8. Παιδιά να ρωτήσω κάτι: 1) όταν λέμε να κοπιάρουμε όλα τα περιεχόμενα του MMC χύμα στο root, υπάρχουν ήδη κάποιοι φάκελοι (πχ. system, sys ktl) για τους οποίους με ρωτάει αν θέλω να κάνω overwrite. Τι πρέπει να κάνω? Και αν κάνω overwrite, δεν θα χάσω πολύτιμα files? 2) Έκανα ότι έκανα, εμφανίστηκε κανονικά το application Garmin, αλλά οταν ανοίγει, εκεί που ψάχνει συσκευή GPS, λέει δεν βρίσκει. Αυτό σημαίνει ότι απλά δεν εχω κάνει καλά την εγκατάσταση ή κάτι πάει στραβα με το Ν95 8gb??? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...