Jump to content

Alucard-

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Alucard-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σόρρυ για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά δεν μπαίνω να τσεκάρω απαντήσεις εδώ... Για ότι θέλεις μπορείς να μου στέλνεισ π.μ. στο XDA. Για να βάλεις Κερνελ, πρέπει να κάνεις Bootloader Unlock, είτε με την μέθοδο της Sony Ericsson, είτε με την μέθοδο του Test Point. Και στις δύο περιπτώσεις υποτίθεται ότι χάνεις την εγγύηση. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κατεβάσεις τα Fastboot Files, για να μπορέσεις να συνδέσεις το κινητό σε Fastboot Mode, πατώντας το Vol Up όταν συνδέεις το κινητό κλειστό μεσω USB στον υπολογιστή. Άμα ανάψει μπλέ led τότε είσαι σε Fastboot Mode. Ανοίγεις CMD και πατάς fastboot -i 0x0fce flash boot boot.img όπου "boot.img" είναι το Κερνελ. Προφανώς πρέπει να έχεις ήδη πάει στην σωστή διεύθυνση του φακέλου στον οποίο θα έχεις Fastboot Files και boot.img μαζί. Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Τα Fastboot Files μπορείς να τα βρέις στο XDA, άν τα είχα πρόχειρα θα στα έκανα επικόλληση... :( Όσο αφορά την εσωτερική μνήμη, με την Spartan Rom, έχω καταφέρει να διπλασιάσω σχεδόν την μνήμη του με apk optimization, zipalign και odex. Στο τέλος φτάνει να είναι κατελλειμένα τα 20MB της εσωτερικής μνήμης μόνο.
  2. Ύστερα από ανακοίνωση της HTC, ΔΕΝ θα υπάρξει official ICS Update για το αγαπημένο μας Desire Z. οι Developers της Virtuous άνοιξαν ένα petition για να ζητήσουμε να γίνει η αναβάθμιση. 2 λεπτά από τον χρόνο σας θέλει... http://www.change.org/petitions/htc-release-an-android-4-0-update-for-the-htc-desire-z#
  3. Καλησπέρα σε όλους! Μιας και εχω έρωτα με τα rugged phones, το συγκεκριμένο το πήρα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα, και απο τότε δεν έχω χρειαστεί κάτι παραπάνω από ένα κινητό. Αντέχει ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ! Προσωπικά θα του έδινα ακόμη μία πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης σε αλκοόλ ;) Το μόνο που έχει τραβήξει περισσότερα από το Active ήταν το Noκia 5500 Sport. Από εκεί και πέρα το χάος. Λοιπόν στο θέμα για το οποίο γράφω τωρα... Επειδή η Stock Rom του Active δεν με ενθουσίαζε και πολύ από άποψη ελαφρότητας, απόδοσης, και αντοχής της μπαταρίας, αποφάσισα να φτιάξω μία δικιά μου Rom και να την μοιράσω στους φίλους του Active αλλά και του Flashing. Όσοι τριγυρνάτε στο γνωστό XDA forum για την συσκευή μας θα το ξέρετε. Παραθέτω το link από κάτω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1375991 Αισίως έχω φτάσει στο 8ο revision της Rom βάζοντας και βγάζοντας συνέχεια πράγματα. Αυτό που θα ήθελα από όσους ενδιαφέρονται, είναι να ποστάρουν τη χρήση της μπαταρίας που κάνει το κινητό τους, είτε με stock rom, είτε με Cyanogen η οτιδήποτε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δώ κατα πόσο μπορώ να καλυτερέψω την Rom μου απο άποψη μπαταρίας. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι το εξής. Να κατεβάσετε απο το Play Store το: My Battery Drain Analyzer, να αφήσετε το κινητό το βράδυ σε 2G mode, χωρίς wifi και αυτόματα updates, και την επόμενη μέρα το πρωί να ποστάρετε το πόσο %/ώρα χρησιμοποιεί η συσκευή. Υπάρχει και ανάλογο thread στο XDA, αλλά επειδή το δίκτυο του τηλεφώνου είναι που χρησιμοποιεί το περισσότερο ρεύμα στην συσκευή όσο είναι σε standby, και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας εχουν αρκετά μεγάλες διαφορές από χώρα σε χώρα, είναι δύσκολο να πάρει κάποιος σωστά αποτελέσματα για την χώρα του. Περιμένω λοιπόν το feedback σας!!
×
×
  • Create New...