Jump to content

sdam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sdam

  1. sdam

    iPhone 3G / 3GS

    x-post από το άλλο thread, για όσους 'καίγονται': [http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2878683#post2878683] Προσπάθησα να κάνω από τώρα τη διαδικασία αναβάθμισης (χαζή επιδότηση έχω, αλλά είπα να μην πάει χαμένη), όμως δεν τους δίνει το σύστημα τη δυνατότητα να το καταχωρήσουν ως αναβάθμιση πελάτη Cosmote. Μετά από συνομιλίες εμού με εξυπηρέτηση πελατών και του πωλητή με κεντρικά Γερμανού, φαίνεται πως θα 'χουν τη δυνατότητα να το δίνουν με επιδότηση από Δευτέρα - Τρίτη και μέχρι τότε μόνο χωρίς σύνδεση. Οι ίδιοι μου είπαν πως δεν θ' αλλάξουν -λέει- τα Προγράμματα της Cosmote. Πάντως, τα μεταφέρω άπαντα με κάθε επιφύλαξη, καθώς κι αν έχουν ακούσει τ' αυτάκια μας ανοησίες αυτές τις ημέρες, επ' αφορμής άι-φον... -s.
  2. sdam

    iPhone 3G / 3GS

    Hello World! Long time no see, eh... ;) Το ίδιο, το απόγευμα κι εγώ, μόνο που πέρασα αυτοπροσώπως, μια και το πλησιέστερο κατάστημα είναι δίπλα (είχε μόνο λευκά τώρα, θα μου φέρει μαύρο 32άρι μετά το μεσημέρι). Προσπάθησα να κάνω από τώρα τη διαδικασία αναβάθμισης (χαζή επιδότηση έχω, αλλά είπα να μην πάει χαμένη), όμως δεν τους δίνει το σύστημα τη δυνατότητα να το καταχωρήσουν ως αναβάθμιση πελάτη Cosmote. Μετά από συνομιλίες εμού με εξυπηρέτηση πελατών και του πωλητή με κεντρικά Γερμανού, φαίνεται πως θα 'χουν τη δυνατότητα να το δίνουν με επιδότηση από Δευτέρα - Τρίτη και μέχρι τότε μόνο χωρίς σύνδεση. Οι ίδιοι μου είπαν πως δεν θ' αλλάξουν -λέει- τα Προγράμματα της Cosmote. Πάντως, τα μεταφέρω άπαντα με κάθε επιφύλαξη, καθώς κι αν έχουν ακούσει τ' αυτάκια μας ανοησίες αυτές τις ημέρες, επ' αφορμής άι-φον... -s.
  3. Κατεβάζεις το AEKMap και το εγκαθιστάς. http://ae.inc.ru/aekmaplicense.php Κατεβάζεις, από το site του AEKMap, layouts για ελληνικά πληκτρολόγια -θα πρότεινα το Greek, HTC Wizard του Andrew Short για "κανονικό" και το Greek SMS, HTC Universal του Stamatis Sarlis, για να στέλνεις SMS με 160 χαρακτήρες. http://ae.inc.ru/aekmaplayout.php (Φυσικά, εάν αυτά για κάποιο μυστήριο λόγο δε σε καλύπτουν, μπορείς πάντα να φτιάξεις το δικό σου -τα layouts είναι απλά αρχεία κειμένου με τις αντιστοιχίες πλήκτρων) Τα βάζεις στο φάκελο του ΑΕΚΜap, τρέχεις το AEKMap Settings, που λογικά βρίσκεται μέσα στο φάκελο Programs σου, επιλέγεις ως πρώτο layout το default, επιλέγεις τα δυο ελληνικά ως τα επόμενα με τη σειρά που τα θέλεις, αφήνεις το τελευταίο Unassigned, πατάς στο Switch Keys κι επιλέγεις το συνδυασμό που θα ενεργοποιεί το καθένα, ή, το συνηθέστερο, επιλέγεις έναν συνδυασμό πλήκτρων που θα εναλλάσσει τα πληκτρολόγια (εγώ χρησιμοποιώ το 007Α, ήτοι "Μπλε Κουκίδα και Space"). Φροντίζεις η επιλογή "Run On Startup" να είναι ενεργοποιημένη. Πατάς Save. Κάνεις ένα soft reset. Δοκιμάζεις ότι όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Είσαι ευτυχισμένος που κατάφερες να έχεις πλήρη υποστήριξη ελληνικών. Αποφασίζεις να πράξεις το σωστό και πας στο http://ae.inc.ru/aekmapbuy.php όπου εκφράζεις την ευαρέσκειά σου προς τον κύριο Alexander Eltsyn, με είκοσι ψωροδολάρια και βελτιώνεις αισθητά το κάρμα σου. Γλυκαίνεσαι και θέλεις κι ελληνικό software keyboard. Κατεβάζεις διάφορα "σπασμένα", τα δοκιμάζεις, αλλά τελικά καταλήγεις πιθανότατα στο Resco Keyboard Pro. To αγοράζεις κι αυτό, γιατί είσαι καλός άνθρωπος. Είσαι πλέον πλήρης από άποψη ελληνικών, εκτός κι αν θέλεις επίσης handwriting recognition, όπου το καλύτερο μάλλον είναι το PenReader της Paragon. Κατεβάζεις το demo από το site τους (προσοχή στα σπασμένα εδώ, η Paragon είναι μια χαρά ικανή να κυκλοφορεί η ίδια "σπασμένο-και-καλά" πρόγραμμά της, που μόλις το εγκαθιστάς σε "εκδικείται" άγρια) και το δοκιμάζεις. Εάν σε βολεύει, και δε σε πειράζει η φιλοσοφία της εταιρείας με τα "preemptive strikes" προς τους πειρατεύοντες (εμένα με πειράζει, οπότε απλώς δεν το χρησιμοποιώ), το αγοράζεις κι αυτό. Συνειδητοποιείς ότι έχεις δώσει περίπου όσα θα έδινες και στην ACE Hellas για ένα πλήρως εξελληνισμένο TyTN. Συνειδητοποιείς ότι δεν πειράζει, όμως, γιατί you did it your way. Σου μένει το εξαιρετικό και "εξελληνισμένο" πλέον TyTN, το θετικό κάρμα που απέκτησες και η ηθική υποχρέωση να βοηθήσεις εσύ τον επόμενο που δεν θα ξέρει πως γίνεται. ;)
  4. Θα σου έλεγα το Globalsat BT-359 (http://www.globalsat.com.tw/eng/product_detail_00000076.htm) που το έχω, δουλεύει άψογα και χωρίς πρόβλημα, είναι τελευταίας τεχνολογίας SiRFStar III -κι είναι, μάλλον, ό,τι μικρότερο και πιο κομψό. Δεν ξέρω εάν το φέρνουν ήδη στην Ελλάδα, αλλά κι αν όχι, οποιοδήποτε online shop θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει...
  5. Παιδιά, για να τα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: Δεν υπάρχει κανείς απολύτως λόγος να είναι κλειστό κατά τη φόρτιση, εκτός του ότι, όταν κλειστό, φορτίζεται ταχύτερα (όπως ταχύτερα φορτίζεται κι απ' τον φορτιστή της παροχής ρεύματος, σε αντιδιαστολή με το USB Sync Cable). Κι ακόμη, δεν υπάρχει κανείς απολύτως λόγος να μπει κανείς στη διαδικασία της εξάντλησης της μπαταρίας κατά τις πρώτες φορές χρήσης (οι μπαταρίες Λιθίου Ιόντων δεν παρουσιάζουν φαινόμενα "μνήμης") -αν και είναι καλή πρακτική, ούτως ή άλλως. Το πλήρες δυναμικό της μπαταρίας αξιοποιείται μετά μερικούς κύκλους φόρτισης - αποφόρτισης (RTFM φίλοι ;) ), αλλά αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα απ' το αν θα εξαντλήσει κανείς την μπαταρία κάθε φορά. Εν ολίγοις, συμπεριφερθείτε του από την πρώτη στιγμή ως να "φορούσε" μια 'ώριμη' και δουλεμένη μπαταρία... -s.
  6. Ώπα, μισό! Πώς και πότε δοκιμάστηκαν αυτά τα 4 GB σε MicroSD, με δεδομένο ότι μόλις τώρα αρχίζουν να κυκλοφορούν ευρέως οι καρτούλες των 2 GB από τη Sandisk και, εξ όσων γνωρίζω, αυτή είναι και η ανώτερη υπαρκτή χωρητικότητα, μέχρι στιγμής; :blink: Εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω -και, σ' αυτή την περίπτωση, πολύ θα ήθελα να το μάθω...
  7. Καλημέρα σε όλο το φόρουμ... Φίλε Άρη, το TyTN είναι εξαιρετικό εργαλείο, αλλά βρήκες κι εσύ πράγματα να σε εντυπωσιάσουν, βρε παιδί μου! :) Το μέγεθος είναι πράγματι ό,τι πρέπει -η κάμερα, όμως, είναι κάπως της πλάκας, ειδικά σε δύσκολες φωτιστικές συνθήκες. Κι όσο για προβλήματα, θα πω μόνο ότι χθες παρέλαβα από την Ace Hellas τη συσκευή αντικατάστασης της αρχικής μου, που είχα αγοράσει από Expansys, εξαιτίας των διαφόρων προβλημάτων -κυρίως με την οθόνη, που, όποτε της ερχόταν, έχανε το alignment. Πρόσθεσε σ' αυτό κι ένα προβληματάκι με τη γραφίδα, που χάλασε το σύστημα συγκράτησής της μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες και καταλαβαίνεις... Πάντως, και παρά τις αντιξοότητες των πρώτων παρτίδων συσκευών, συνεχίζω να μη μετανιώνω καθόλου για την επιλογή μου -το TyTN είναι ο καλύτερος συμβιβασμός, αυτή την εποχή, για όποιον επιθυμεί να τα έχει λίγο - πολύ όλα, σε μία και μόνο συσκευή... :)
  8. Φίλε Σωτήρη και συνονόματε και συνομήλικε ;) μετά το post σου, πήρα φόρα: Δε μπορεί, είπα, να έχω το τηλέφωνο τόσο καιρό (από τις 3 Αυγούστου), να μου έχει βγάλει όλα τα πιθανά κι απίθανα γνωστά προβλήματα που έχουν δείξει τα Hermes (screen missalignment, loose stylus, poor AD2P, etc), και να μην πηγαίνω για αντικατάσταση, μόνο και μόνο επειδή είναι από Expansys (καλά, άντε, κι επειδή βαριέμαι το rebuilding...). So... Mailάκι χθες βράδυ στο international support της HTC με S/N κι όλα τα σχετικά και, λέω, άντε να δούμε πότε (και ποιοί) θα απαντήσουν. Σήμερα το πρωί, στις 9:15, τηλέφωνο από ACE Hellas: "Μας προώθησε η εταιρεία το email σας, ευχαρίστως να το αντικαταστήσουμε, μόνο, εάν δε σας πειράζει πολύ, από Δευτέρα, που θα έχουν έρθει συσκευές από την HTC" -και μάλιστα από τις καινούριες παρτίδες [HT63xxx], όπως φαίνεται. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, δε με πειράζει καθόλου από Δευτέρα, να 'στε καλά, κι άντε να δούμε... Όσο για το πρόβλημά σου με την ηχώ, φαίνεται πως είναι σχετικά κοινό θέμα (δες και http://forum.xda-developers.com/viewforum.php?f=56), αλλά, απ' όσο είδα, μάλλον δεν έχει λυθεί πλήρως ακόμη. Ο ίδιος δεν το συνάντησα, γιατί ακόμη περιμένω ένα itech clip r.35, ώστε να κάνω κάτι πατέντες που θέλω με το intercom της μηχανής μου... Αν και, όπως φαίνεται, όλα τα ηχητικά μικροπροβλήματα του Hermes εντοπίζονται στο Microsoft BT Stack που χρησιμοποιεί η HTC -και όλοι ελπίζουν να λυθούν με προσεχές firmware update. Κάποιοι, μάλιστα, στο XDA forum, που φλάσαραν με άλλες Rom, αναφέρουν μάλλον θετικές εντυπώσεις. Γενικά, πάντως, "στωικότητα & υπομονή" είναι οι λέξεις κλειδιά. "Πληρώνουμε" το τίμημα του να είναι κανείς early adopter σε νέες τεχνολογίες & εφαρμογές... -s.
  9. Τελικά, προσφέρει η ACE υποστήριξη στα αλλού αγορασμένα, ή όχι; Το διευκρινίσαμε αυτό; Από το HTC Europe Support μου είπαν πως, λογικά, θα πρέπει -αλλά ποτέ δε ξέρεις... Για περισσότερα περί αυτών των προβλημάτων (και ορισμένων άλλων), που μαστίζουν τους περισσότερους από τους κατόχους Hermes, κι εμένα ενίοτε, ρίξτε μια ματιά στο XDA-Developers, http://forum.xda-developers.com/viewforum.php?f=56 -s.
  10. Εντελώς εμπειρικά, καθώς οι "γραμμούλες" ένδειξης σήματος δεν είναι κι ό,τι πιο αξιόπιστο -κι ακόμη δεν έχω εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή για μέτρηση σήματος κινητής τηλεφωνίας (αλήθεια, τι θα προτείνατε; ) : Συγκρίνοντας το νέο μου HTC TyTN με το παλιό μου Nokia 6310i, Cosmote και τα δύο, γενικά το 6310 μάλλον υπερέχει, όχι όμως κατά πολύ. Δεδομένου ότι, δυστυχώς, το σπίτι μου είναι "δύσκολη" περιοχή για την Cosmote (μένω "μόνο" δυο χιλιόμετρα από το μέγαρο του ΟΤΕ, αλλά έχω άθλιο σήμα και για UMTS ούτε λόγος...), το TyTN συμπεριφέρεται αξιοπρεπώς, μερικές φορές καλύτερα, μερικές χειρότερα, από το 6310. Φυσικά, με το Nokia δε θα μπορούσα να μετρήσω UTMS, αλλά σάμπως και με το TyTN μπορώ απ' το σπίτι; :wacko: Αλλού, πάντως, δεν είμαι καθόλου δυσαρεστημένος. Τώρα, δεν ξέρω εάν θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε και την Πεύκη "περιοχή με οριακή κάλυψη" :lol:
  11. Γενικά, όλα ανοίγουν και μάλιστα αξιοπρεπώς, σε σχέση με το μηχάνημα. Προφανώς, απαιτείται ο κατάλληλος αποθηκευτικός χώρος για να τα κουβαλάς όλα μαζί σου, αλλά πλέον υπάρχουν ακόμη και microSD των 2GB.
  12. Από άποψη αυτονομίας δεν είναι καθόλου κακό, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ασύρματα συστήματά του. Ειδικά για το WiFi, ναι, καταναλώνει αρκετή μπαταρία -αλλά γι' αυτό, προφανώς, έχει και επιλογέα τριών θέσεων, μεταξύ μέγιστης απόδοσης, μέγιστης συντήρησης ενέργειας, και κάτι ενδιάμεσο. Νομίζω ότι υπάρχει και κάποια μεγαλύτερη μπαταρία ως 'aftermarket αξεσουάρ', αλλά δεν το έψαξα ιδιαίτερα, καθώς καλύπτομαι με τη γνήσια. Και, βέβαια, το γεγονός ότι φορτίζει μέσω USB, σε συνδυασμό με κάποιο φορτιστή αυτοκινήτου (και μοτοσυκλέτας, για να μη ξεχνιόμαστε), δίνει αρκετά μεγάλο εύρος λύσεων για τη φόρτισή του... Και για τους αμετανόητους κατασκηνωτές, μήνας που είναι, υπάρχουν πάντα κι οι ηλιακοί φορτιστές ;) -s.
  13. Ηχείο: δυνατό και καθαρό, μέχρι κάποια ένταση. Από 'κει και πάνω, δυνατό μεν, όχι πολύ καθαρό δε. Αλλά δε μπορεί να έχει κανείς και τρομερές απαιτήσεις από ένα τόσο δα ηχειάκι, τέτοιων διαστάσεων, ε; Πάντως, τη δουλειά του την κάνει χωρίς προβλήματα. Μικρόφωνο: μου φαίνεται πως, καμιά φορά, ίσως και να παραείναι ευαίσθητο. Μια χαρά πάντως, χωρίς παράπονα από συνομιλητές. Ακουστικό: μου φαίνεται επίσης αξιοπρεπέστατο, αν και δεν έχει τύχει ακόμη να το χρησιμοποιήσω σε ιδιαίτερα θορυβώδεις συνθήκες. Και μια παρατήρηση, για το (καλωδιακό, USB) hands-free, που έρχεται μαζί με το τηλέφωνο: Για Τα Μπάζα. Και από άποψη ποιότητας, αλλά επίσης και από άποψη έντασης. Ήλπιζα ότι θα μπορώ να το χρησιμοποιώ μέσα από το κράνος, οδηγώντας, αλλά μάλλον εις μάτην. Οπότε, θα γίνουν άλλου είδους πατέντες για τη μηχανή (βλέπε thread "Helmet handsfree...") και, όταν γυρίσω απ' όπου πάω την άλλη εβδομάδα, θα ενημερώσω δεόντως για τα αποτελέσματα...
  14. I'll second this. Μια χαρά είναι η ROM της μαμάς HTC και, άλλωστε, το περιβάλλον -εμένα τουλάχιστον- μου φαίνεται πολύ πιο συμπαθές στην αγγλική, μητρική γλώσσα των Windows. Γιατί να θέλει κανείς να υπόκειται καθημερινά τους, συχνά, εξώφθαλμα αγράμματους νεολογισμούς των ελληνικών εκδόσεων, με ξεπερνά... Κι όσο για ελληνικά, δόξα τω Θεώ, υπάρχουν αρκετές και καλές λύσεις. Ο ίδιος προτίμησα AEKMap για το hardware και Resco Keyboard για το on-screen, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλά, βέβαια, περί ορέξεως... -s.
  15. Εκ πρώτης όψεως, φοβάμαι πως μόνο WPA. Αλλά δεν το έψαξα παραπέρα, μήπως και είναι κάπου κρυμένο ως option, και απαιτεί κάποιο registry hack...
  16. Ποιότητα κατασκευής, γενικώς, πολύ καλή μου φαίνεται. Για το πληκτρολόγιο, αν και δεν έχω ιδέα πως είναι του Wizard, μπορώ να πω ότι ακόμη, που δεν έχει παρέλθει ούτε εβδομάδα, μου φαίνεται μια χαρά. Ανοιγοκλείνει αρκετά εύκολα, όχι όμως τόσο που να προκαλεί λάθη και 'κουμπώνει' στη θέση του ικανοποιητικότατα. Ξαναρώτησέ με, όμως, και σε τρεις μήνες και βλέπουμε...
  17. Παιδιά, οι φωτογραφίες στο TyTN δεν είναι και το ισχυρό του σημείο... (γι' αυτό κυκλοφορώ ακόμη 'φορτωμένος' με dedicated φωτογραφική μηχανή, αν και, δεδομένων των συνθηκών και με επαρκή φωτισμό όλο και κάτι θα μπορούσε να κάνει -σε σκοτάδια, αφήστε το καλύτερα...) Αλλά μην με παίρνετε ως το μέτρο, καθώς είμαι και λιγάκι "πυροβολημένος" με τη φωτογραφία, από την εποχή του σκοτεινού θαλάμου μου ;) Κατά τα λοιπά, όμως, δεν παίζεται! :) Συνδέεται με τα πάντα, είναι ταχύτατο για PDA, ιδιαίτερως εύχρηστο από άποψη λειτουργικότητας (αληθινό scroll wheel, μεταξύ άλλων), τα κάνει όλα και συμφέρει, μοιάζει στιβαρή κατασκευή (αν και το μέλλον & η σκληρή χρήση θα δείξει), και γενικώς είμαι υπερ-ευχαριστημένος από τις πρώτες μέρες συμβίωσης μαζί του. Ως τηλέφωνο -φαντάζομαι- θα μπορούσε να είναι και κάπως καλύτερο, αλλά ακόμη δεν έχω εγκαταστήσει και πολλά προγραμματάκια, με τα οποία υποπτεύομαι ότι θα βελτιώνεται και η λειτουργικότητα του τηλεφώνου σε αρκετές περιστάσεις. Από άποψη λήψης & σήματος είναι αρκετά καλό (θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι προβληματίζει), ενώ "οι άλλοι" μου λένε ότι μ' ακούνε μια χαρά, loud and clear. Χωράει και άνετα στη τσέπη χωρίς πολλά ευτράπελα ("τηλέφωνο είν' αυτό στη τσέπη σου, ή χάρηκες που με είδες;"). Γενικώς, ακόμη το 'στήνω', αργά αλλά σταθερά. Πάντως, με το WiFi στο σπίτι κανένα πρόβλημα (και μάλιστα χωρίς DHCP, αλλά manually), με το WiFi στη δουλειά ορισμένα μικροπροβληματάκια (μάλλον λόγω domain authentication, κ.λπ.), απροβλημάτιστο internet access (μακάρι να είχε και UMTS λήψη της προκοπής στη 'γούβα' της Πεύκης), Bluetooth και άλλα κόλπα χωρίς προβλήματα, με δυο λέξεις "it delivers". Αύριο περιμένω και το Bluetooth GPS receiver, να δούμε τι κάνει και ως πλοηγός, με Destinator 6... Αν δεν ήταν σχεδόν υποχρεωτική κι η χρήση του αντιπαθούς MS Outlook, εφόσον κανείς θέλει push email και συγχρονισμό επαφών, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος... αλλά γι' αυτό δεν φταίει το TyTN. Γενικώς, επειδή είμαι πολλαπλώς πηγμένος (γι' αυτό, άλλωστε, είμαι ακόμη στην Αθήνα) το στήσιμο προχωρά αργά. Εάν, πάντως, έχετε σαφείς και συγκεκριμένες ερωτήσεις κι απορίες, fire away και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ. -Σωτήρης.
  18. Ως τηλέφωνο μια χαρά είναι, και από άποψη λήψης, εδώ στη γούβα που μένω, και από άποψη ποιότητας ήχου κατά τη συνομιλία. Αν και, να πω την αλήθεια, προσωπικά μου φαίνεται πως απ' αυτή την άποψη τίποτα δε συγκρίνεται με τις παλιές, καλές, συσκευές τύπου Νόκια... ;)
  19. Κεραία για GSM/EDGE δίκτυα, προς ενίσχυση του σήματος μέσα σε αυτοκίνητα, κ.λπ. Υπάρχει στις περισσότερες τηλεφωνικές συσκευές, απλώς δε νομίζω ότι το χρησιμοποιεί ποτέ κανείς...
  20. Παιδιά, το TyTN ήρθε εδώ και δύο μέρες από Expansys, αλλά τρέχω τόσο πολύ με δουλειές & υποχρεώσεις, που μόλις σήμερα κατάφερα ν' ασχοληθώ λίγο μαζί του. Προς το παρόν, και για τηλέφωνο, μια χαρά φαίνεται, σούπερ! :cool: Για όλες τις άλλες, πάρα πολλές, δυνατότητές του, φοβάμαι πως θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να τις εξερευνήσω κι εγώ. Σύντομα, ελπίζω... -s.
  21. Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά. Το παράγγειλα ήδη, ελπίζω ότι θα μου έρθει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και όταν με το καλό φτάσει και ΄στηθεί΄ θα καταθέσω εντυπώσεις.
  22. Ευχαριστώ και για την απάντηση και για την ταχύτητα! :) Και να φανταστείς ότι, τόσο καιρό που έχω διαβάσει περίπου τα πάντα για το Tytn περιμένοντάς το, ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι, άνευ του εξελληνισμού της γνωστής εταιρείας, όλο και κάποιο πρόβλημα θα υπήρχε με την ελληνική γλώσσα, είτε στη γραφή, είτε στην ανάγνωσή της... Χαίρομαι που δεν είναι έτσι (θα είναι τα πρώτα μου WM5), και με βλέπω να σπεύδω να το παραγγείλω από Expansys -μαζί με παραφερνάλια, το χιλιάρικο το βλέπω από τώρα να φεύγει κι ελπίζω τελικά να το αξίζει ;)
  23. 'Φχαριστώ βρε Μάνο για την άμεση ανταπόκριση. Όπως έγραφα, όμως: "είμαστε απολύτως βέβαιοι γι' αυτό; Σε όλες τις εφαρμογές; Χωρίς προβλήματα και δυσλειτουργίες;" Και συγγνώμη που επανέρχομαι και γίνομαι πρήξας, αλλά καταλαβαίνεις, μιλάμε για μια οχτακοσάρα ευρώπουλα, δεν είναι να το πάρω και μετά να κλαίω... Και τα ελληνικά είναι "εκ των ων ουκ άνευ" για τη δουλειά μου. Άσε που μια κοπελίτσα από το Expansys σήμερα μου είπε διάφορα αντιφατικά περί αυτού -αν και δεν είμαι σίγουρος ότι ήξερε για τι ακριβώς μιλούσε και ότι δεν το μπέρδευε με wm2003...
  24. Βρε παιδιά, τα φώτα σας παρακαλώ... Η απορία δημιουργήθηκε από άλλο thread (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=145758), και sorry που το κάνω cross-post, αλλά είναι σημαντικό για μένα: Αγοράζοντας τώρα το HTC Tytn από, π.χ., Expansys, θα υποστηρίζει γραφή και ανάγνωση ελληνικών, έστω κι αν το περιβάλλον είναι στ' αγγλικά; Κι αν ναι, είμαστε απολύτως βέβαιοι γι' αυτό; Σε όλες τις εφαρμογές; Χωρίς προβλήματα και δυσλειτουργίες; Έτσι κι αλλιώς, προτιμώ κατά πολύ το αγγλικό περιβάλλον στα windows, σε βαθμό που, κι απ' την ACE να το πάρω, θα 'γυρίσω' το περιβάλλον σε Αγγλικά (ελπίζω ότι γίνεται...). Και κάτι ακόμη: έχει κανείς άποψη ως προς το ποιό Bluetooth Stereo Headset είναι προτιμότερο, ειδικά για το Tytn, μεταξύ Nokia HS-12w και Sony Ericsson HBH-DS970; Σε ποικίλλα fora του εξωτερικού διάβασα όχι μόνο αντικρουόμενες απόψεις, αλλά και για διάφορα μικροπροβληματάκια με τη χρήση των συγκεκριμένων... Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη & ευχαριστώ εκ των προτέρων. -s.
  25. Για Γερμανό δε γνωρίζω, χθες, πάντως, που μίλησα με Qtek, μου είπαν ότι έχουν ήδη παραλάβει stock, ότι χρειάζονται 2-3 εβδομάδες για να είναι έτοιμοι και ότι περίπου την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα. Τα μεταφέρω, πάντως, με κάθε επιφύλαξη... -s.
×
×
  • Create New...