Jump to content

gsmaster

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gsmaster

  1. Σε μένα τυχαίνει κάτι με το touchscreen, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, κυρίως όταν είμαι στην δουλειά και τα χέρια μου είναι λερωμένα (λάδια-γράσσα-σκόνες) και με πάρουν τηλέφωνο δεν μπορώ να απαντήσω, ούτε με καθαρό δάχτυλο σαν να κολλάει το touchscreen. Αν πατήσω το power και σβήσει η οθόνη, μετά δουλεύει κανονικά, αλλά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γειώνω την κλήση και να πρέπει να πάρω εγώ μετά... Μία λύση είναι το EZ answer για να απαντάς με hardwariko πλήκτρο αλλά επι πλήρωμή. Υπάρχει κάτι άλλο δωρεάν?
  2. Το σετάκι έχει πομποδέκτη USB που το σύνδεσα στο κινητό με κάλωδιο USB OTG σαν αυτο http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150735449345
  3. Ναι το έχω δοκιμάσει. Πληκτρολόγιο-ποντίκι και ποντίκι. Φλασάκι δεν δουλεύει, Βγάζει μηνυμα "συνδέθηκε μη υποστηριζόμενη συσκευή" Βέβαια υπάρχει μια επιπληρωμή εφαρμογή για το ARC νομίζω που λέει ότι βλέπει φλασάκι.
  4. ANT1 εχω δει κανονικά με τον default browser του κινητού. ( mini ST15 με .0.42)
  5. .62 εγκαταστάθηκε επιτυχώς. Με το PC Companion μου κόλλαγε ο υπολογιστής μόλις πήγαινε να κάνει έλεγχο τηλεφώνου.... το δοκίμασα σε άλλο PC και δεν έβρισκε την αναβάθμιση!?!?!?! μου έλεγε το κινητό είναι ενημερωμένο.... Ίσως έχουν βάλει σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το πότε εγκαταστάθηκε το pc companion.. Τελικά την πέρασα με το SEUS. Έχει επιλογή για ενημέρωση μόνο, Ή ενημέρωση και επαναφορά. Με την επαναφορά χάνονται τα δεδομένα. Εγώ έκανα το πρώτο και δεν χάθηκε τίποτα! Να δούμε τώρα τι θα δούμε! Εχει δει κανένας την λίστα με τα updates της .62 ???
  6. Μόλις σύνδεσα το mini μου (όχι pro - όχι vodiafone) και μου εμφάνισε την 4.0.2.Α.0.62 Κάνω backupia και βούρ....!
×
×
  • Create New...