Jump to content

priest

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by priest

  1. Εγώ ρε παιδιά είχα ένα κ750 από το 2005, έπαθε βλάβη και έγινε swap με καινούργιο από το service, έκανα update online και παρατήρησα ότι με επιλογή μεγάλου μεγέθους φωτογραφίας δεν γίνεται zoom(!), πράγμα το οποίο λειτουργούσε παλαιότερα...
  2. Λοιπόν η δική μου - παρα λίγο πικρή - εμπειρία με το online update. Για να μην πολυλογώ ακολουθώ τον οδηγό ακριβώς σε ότι λέει. Στο σημείο που κρατάς το "c" πατημένο και συνδέεις το usb εμφανίζεται η μπάρα στο 0% και αφήνω το "c". Περιμένω-περιμένω - κανένα 2λεπτο - λέω κόλλησε το πρόγραμμα. Βγάζω το usb και μετά 2 δευτερόλεπτα η μπάρα στο 2%. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Το τηλέφωνο δεν άναβε μετά. Βγάζω μπαταρία ξαναβάζω και ξεκινάω τη διαδικασία από την αρχή με το recovery process όμως - όχι την κανονική αναβάθμιση. Όλα οκ το τηλέφωνο ξαναάναψε - τα πάντα μέσα (αρχεία,κατάλογος κλπ.) όπως πριν. Κάνω τώρα κανονικό update και μου γράφει ότι το τηλέφωνο έχει ήδη το τελευταίο firmware (άρα σε όποιον του έχει τύχει δεν κάνει εκ νέου update). Ενστάσεις: το usb καλώδιο είναι μεγάλη απατεωνιά. Είναι δύσκαμπτο και για να το στερεώσεις παιδεύεσαι και παίζει να μην πατάει καλά στο τηλέφωνο και η σύνδεση να έρχεται και να χάνεται συνεχώς. Πιάστηκε το χέρι μου να το κρατάω μην γίνει τίποτα στραβό κατά το update.
  3. Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο κινητό και ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ορισμένα σημεία άξια προσοχής είναι τα εξής για όποιον θέλει να προχωρήσει στην αγορά του συγκεκριμένου κινητού: 1) Να πάρει open-market, δηλ. να μην είναι vodafone κτλ. Το vodafone π.χ. αν φλασαριστεί με νορμάλ firmware βγαίνει εκτός εγγύησης. Έχει και κάποιους περιορισμούς όπως π.χ. οτι δεν μπορείς να βάλεις mp3 ως ήχο κλήσης. 2) Μεγάλο ατού είναι ότι σε περίπτωση βλάβης της πλακέτας, γίνεται αντικατάσταση απ'ευθείας και όχι επισκευή. 3) Η φωτογραφική του - για όσους ενδιαφέρονται - είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη και με πλήθος λειτουργιών. Το κινητό το έχω εδώ και δύο εβδομάδες. Ό,τι νεότερο έχω θα το δημοσιεύσω εδώ.
×
×
  • Create New...