Jump to content

Darth_Kostard

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Darth_Kostard

  1. Γεια χαρά σε όλους. Ψάρεψα την παρακάτω εικόνα στον ιστό. Μήπως έχει κανένας τίποτα νέα από οπουδήποτε?
  2. Γειά χαρά σε όλους. Πατώντας <**< μπήκα σε ένα κρυφό μενού με κλειδώματα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το μήκος ΜΝC και το ΝCK που μου ζητάει;
  3. 1. Δοκίμασε να του βάλεις την καινούρια και πολυαναμενόμενη αναβάθμιση από το SEUS, άκουσα οτι κάνει "θαύματα"... 2. Μάθε αν έχει αδερφή το κορίτσι του antonios... (antonios αν σου'λειψε ο φακός κάνε jar το παρακάτω αρχείο και βαλ'το στις εφαρμογές)
  4. Γειά σε όλους. Πολύ καλή η αναβάθμιση. Έχω την αίσθηση οτι το κινητό δουλεύει πιό ξεκούραστα και η μπαταρία κρατάει περισσότερο. Πέραν όμως όλων των θετικών αλλαγών που γίνανε με ενόχλησε το γεγονός ότι δεν γράφει με μικρά στα sms και το φόντο που βάλανε στην ημ/νία-ώρα που τυπώνεται πάνω στις φωτογραφίες. Ο μοχλός δουλεύει ΚΟΡΥΦΑΙΑ.
  5. Βάλανε το "ς" στα σύμβολα και βγάλανε τα μικρά γράμματα απ'τα sms... Είναι να τρελένεσαι... Ή μήπως μου ξεφεύγει κάτι? :blink:
  6. Στo δικό μου Κ800 μετά από 2 μήνες σκληρής χρήσης άρχισε να μην υπακούει ο μοχλός στο "δεξιά" και λίγο στο "κάτω".:cry: Έτυχε όμως να μείνει κλειστό χθες όλη μέρα και σήμερα το πρωί που το άναψα ο μοχλός ήταν περδίκι. :D Λέτε να παίζει ρόλο;
  7. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος Κ800i από την 1η μέρα που βγήκε και είμαι πολύ ικανοποιημένος παρά τη σκληρή χρήση που του κάνω (λήψη photo's videos games radio & mp3 κλπ). Μήπως τυχόν έχει ακούσει κανένας πουθενά για προγραμματάκι που να το κάνει TV remote control μέσω IR?
×
×
  • Create New...