Jump to content

EvolutionVIII

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EvolutionVIII

  1. Re paidia yparxei tropos na sunde8w sto Msn me to p910i..?? exw agile messenger, IM+ kai ena QUI IM kapws etsi..me gprs den ginete na sunde8w..?To kin mou einai Vodafone an auto boh8aei kapou. Sto agile otan prospa8w na sunde8w bazw user kai pass, prospa8ei na sunde8ei me MSN alla tpt mou bgazei 1 kokkino X dipla sto eikonidio tou MSN.Ti mporei na ftaiei?
  2. Ναι sorry έχεις δίκιο..πήρα το μαιλ και εκανα ότι είπες, δουλευει perfect thanks a lot man!!! :D :D :D
  3. κανείς να μου δώσει τα φώτα του???Ή ένα φακό έστω :D
  4. Help!! στο quickword τα Ελληνικά μου τα βγάζει τετραγωνάκια!!!Τα ίδια αρχεία που πριν απο μέρες έβλεπα κανονικά στο π910 τωρα τα βλέπω αλαμπουρνέζικα..μπορει κανείς να βοηθήσει?Έχω σημαντικές πληροφορίες σε αυτά τα αρχεία για την δουλειά μου.. :cry: :cry: :cry: Σώστε με παιδιαααα!!!!
  5. Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ..θα πας Τηλεφωνο-->επεξεργασία-->προτιμήσεις-->φωνητικός έλεγχος θα τσεκάρεις το φωνητική κλήση και είσαι έτοιμος.
  6. Παιδιά help εκανα format το π910 και τώρα δεν έχει ελληνικά ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να τα βάλω να γίνει το κινητάκι μου όπως ήταν? :cry: :cry:
  7. Καλησπέρα παιδιά νέος στην παρέα σας, έχω το p910i γύρω στον 1 χρόνο και είμαι υπέρευχαριστημένος όμως το πρόβλημα μου είναι το εξής : το κιν μου είναι σύνδεση vodafone (όχι live) και το mail μου hotmail θα μπορούσα να βλεπω τα mail μου στο p910i?Προσπάθησα απλα να συνδεθώ στο ιντερνετ και να τα δω απο την σελιδα της hotmail αλλα μου έβγαλε αυτο το μήνυμα "JavaScript required to sign in" Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
×
×
  • Create New...