Jump to content

tasost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tasost

  • Ημ. Γέννησης 23/04/1919

tasost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εννοειται πως εχω απενεργοποιημενο 3g,δε στελνω πολλα μηνυματα και μιλαω περιπου 1 ωρα το μηνα αλλα η διαρκεια ειναι αυτη που σας ειπα.βεβαια οντως το πειραζω αρκετα και το εχω πολυ ωρα συνδεδεμενο με καλωδιο usb,ισως φταιει και αυτο.επαναλαμβανω το ερωτημα για 2 προγραμματακια που ενδιαφερομαι.εναν δωρεαν player για να απαλλαγω απο τις μετατροπες και ενα προγραμμα που να κλειδωνει φακελους...
  2. παιδια εχω το κινητο εδω και 10 μερες και θα ηθελα να μεταφερω και εγω εντυπωσεις.το κινητο ειναι απιστευτο απο ολες τις αποψεις πλην της μπαταριας.μετα απο 5-6 πληρεις φορτισεις-αποφορτισεις δε κραταει ουτε 2 μερες και τα βραδια κλειστο(ζητημα αν μιλαω 1 λεπτο τη μερα!).ειναι κριμα τετοιο κινητο να θαβεται απο μια αθλια μπαταρια. κατα τα αλλα πηρα μια lexar καρτα μνημης 2 gb και δεν την αναγνωριζε.ευτυχως ο γερμανος την αλλαξε με μια sandisk και τωρα ειμαι οκ. θελω να ρωτησω αν υπαρχει προγραμμα που να μπορω να κλειδωσω οποιο φακελο θελω.π.χ. να φτιαξω ενα φακελο με προσωπικα δεδομενα και να ζηταει κωδικο για να ανοιξει...
  3. ΠΑΙΔΙΑ SOS.ΠΗΡΑ ΜΙΑ MICROSD 2GB(LEXAR) KAI ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ 30 ΕΥΡΩ?EKDOSH EXV THN 3.83
  4. ξερει κανεις τη διαγωνιο της οθονης του d600?με ενδιαφερει πολυ η μεγαλη οθονη στο κινητο
  5. ξερει κανεις πως ειναι το μενου απτο d600?γιατι ειδα τελευταια το μενου απο ενα αλλο samsung ποιο δε ξερω ακριβως και δεν μου πολυαρεσε.δεν ηταν σε πλεγμα,ηταν σαν τα παλια νοκια.το 6270 εχεις 3 επιλογες εμφανισης μενου αν και μαλλον ολοι στο πλεγμα θα το βαζουν.και μια απορια ρε παιδια.ειμαι στη κατηγορια των χρηστων που θελουν τα εξης.κορυφαια οθονη και καμερα στερεο μπ3 και ραδιο,καρτα μνημης,καλο ντιζαιν και φορητοτητα.γιατι να πληρωνω για τεχνολογιες που τις χρησιμοποιουν στο μιτ?πουλατο 300 ευρω το κινητακι να κανει παταγο.
  6. καλα θα κανει η samsung να λογικευτει γιατι το 6270 της nokia παραμονευει.χτες το πηρα χαμπαρι.στην ιδια κατηγορια με το d600 με καποια συν αλλα και πλην και οπως αναμενεται το λιγοτερο 100 ευρω πιο κατω.
  7. στο ebay το ειδα 785 ευρω!!!μαλλον απευθυνονται σε ηλιθιους αν νομιζουν οτι θα πουλησει ετσι το κινητο
  8. το κινητακι ειναι φοβερο και βαζει νουμερο 1 υποψηφιοτητα για το επομενο κινητο μου.τελειωνει η συνδεση μου το δεκεμβριο και ειμαι για νεο συμβολαιο και οσα μενουν σε μετρητα!προσωπικα τετοια πολιτικη ακολουθω γιατι οι επιδοτησεις μου κυμαινονται στα 60 ευρω και δε συμφερει.παντως το κινητο αν θελει να εχει επιτυχια πρεπει να εχει ,με φπα βαρια 400 ευρω.οποιαδηποτε τιμη πανω απο αυτο το νουμερο για το 95% των κινητων ειναι πλασματικη.
  9. επαθα πλακα με το θεμα που πρωτοειδα απο τον xrc!ειναι και ο λογος που εκανα το προφιλ μου.υπαρχουν πολλα που μπορουν να ειπωθουν.αυτο που θελω εγω να τονισω ειναι οτι αν γινει κατι τετοιο τοτε υπαρχει θεος!δε ξερω ποια μορφη εχει αλλα οταν καποιος λεει τετοια πραγματα 2000 χρονια πριν τοτε αυτο κατι σημαινει.αρνουμαι και μονο να διανοηθω τετοιο μελλον.ευτυχως μαλλον μεχρι τοτε θα εχω πεθανει.welcome to the matrix world.ευτυχως παντα θα υπαρχει ενας nio,ειναι φυσικη νομοτελεια.
×
×
  • Create New...