Jump to content

STEF_16

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by STEF_16

  1. Και που θα βρω αυτά τα προγράμματα;
  2. Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να ενώνει πολλά βίντεο και να τα κάνει ταινία dvd?
  3. Κατά τη γνώμη μου το avast ή το avg free είναι η καλύτερη λύση!Είναι και τα 2 free μόνο πoυ το avast χρειάζεται activation number το οποίο το παίρνεις μέ ένα e-mail. Για το avast εδώ Για το avg εδώ Είναι και το Panda 2005 titanium/platinum πολύ καλό αλλά το αντικατέστησα με το avast γιατί καθυστερούσε πολυ τον υπολογιστή. Πάντως αν προτιμάς το panda πες μου να στο στείλω! Ελπίζω να σε βοήθησα. :)
  4. Δεν περίμενα να πάρω απάντηση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :)
  5. Δοκίμασες τα προγράμματα που σου είπα; Δεν λένε ότι κρυπτογραφούν τα δεδομένα του cd αλλά ότι προστατεύουν το cd από αντιγραφή!
  6. Ξέρει κανείς καμιά διεύθυνση που να έχει source code από προγράμματα σε visual basic? Ευχαριστώ για την προσοχή και την όποια βοήθειά σας.
  7. Για ρίξε μια ματιά στα: TZCopyprotection, FreeLock, WinLock από το link που μου είπες. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά και τα τρία λένε πως προστατεύουν το cd από αντιγραφή.
  8. Μια απορία, αν και είναι εκτός θέματος: Πως έκανες την εικόνα σου να εντοπίζει ip και άλλα στοιχεία του υπολογιστή??
  9. Όταν λες το βγάζουν άχρηστο έννοείς με μεθόδους kill-firewall??
  10. Έψαξα σε ένα link που σου πρότειναν και βρήκα κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει:http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_3.shtmlΡίξε Ρίξε μια ματιά στο πέμπτο και το έκτο κατά σειρά πρόγραμμα. Υ.Γ. Πάντως και να καταφέρεις αυτό που θέλεις είναι πιθανό τα δεδομένα του copy-protected cd να μπορούνε να τα κάνουν copy-paste στο pc.Τέλος πάντων ελπίζω να σε βοήθησα! :)
×
×
  • Create New...