Jump to content

stfpn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by stfpn

  1. Καλημέρα, διακόπηκε η αναβάθμιση στο κατέβασμα και τώρα δεν την εμφανίζει πιά. Τι λέτε να περιμένω ή δεν θα την ξαναβγάλει?
  2. Nαι έχω βρει στο aliexpress αλλά ένας φίλος που έχει τη συσκευή εδώ στο φόρουμ με ενημέρωσε ότι το πρόβλημα δεν είναι το ηχείο αλλά η καλωδιοταινία που ενώνει το ηχείο με την πλακέτα που είναι πολύ κοντή.

    Εγώ το ανοιξα και το μόνο που είδα είναι δύο καλωδιακια τα οποία δούλευαν κανονικά αφού εβγαζαν ρευμα. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε το ηχείο αλλα η πλακέτα που στέλνει τον ήχο στο ηχειο, αφου κατα διαστηματα δουλευει για λιγο. Πράγμα που δεν αλλαζει. Ήμουν έτοιμος να το ξαναπαρω αλλά το μετανιωσα και δεν το προτείνω άσε που έχουν ρίξει την τιμή του γιατί μάλλον θέλουν να το ξεπουλησουν.

  3. Το 2gb /16gb προτείνεται ή έχει κάποιο θέμα? Γιατί το θέλω από EU warehouse Vick και το άλλο είναι out of stock.

     

    Sent from my HT6 using Tapatalk

  4. Οχι μην βάλεις απο αλλο κινητό.δε θα δουλέψει.δες αυτο το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64869974&postcount=1 κατεβασε το twrp 3.0.2 και αφου είσαι root,επέλεξε απο ρυθμίσεις-->επιλογες για προγραμματιστες-->ξεκλειδωμα ΟΕΜ και φλασαρε το απευθείας από το κινητό μεσω flashify app

    Για τη διαδικασία με flashify δες

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6335395#post6335395

    Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Έκανα backup κανονικά με το twrp και τώρα λέω να φλασαρω την ρομ του κ6000 εάν δε μου αρέσει μπορώ κανονικά να κάνω restore όπως ημουν?

     

    Sent from my HT6 using Tapatalk

  5. Όντως νόμιζα ότι το εγκατέστησε αλλά στο twrp manager δεν υπάρχει ή επιλογή του τηλεφώνου μου. Να επιλεξω άλλο τηλέφωνο? Να επιλεξω android one second generation mtk?
  6. Γνωρίζει κανείς γιατί δεν μπορώ να κάνω backup με twrp, ενώ είμαι root μου βγάζει όταν κάνει reboot ένα android ανθρωπάκι που γράφει no command!
  7. χμ.. το κινητό σήμερα μου έκανε κόλπα με το ηχείο.Εκει που έβλεπα ένα βίντεο στο youtube ξαφνικά σταμάτησε να ακούγεται ήχος.Θυμήθηκα όμως που είχες γράψει παρόμοιο πρόβλημα και το πίεσα με κάποια δύναμη στο επάνω μέρος δίπλα απο την κάμερα και επανήλθε ο ήχος.Ελπίζω να μην το ξανακάνει αλλά τελικά δεν είναι και τόσο ποιοτική η κατασκευή του.Και αυτό χωρίς να μου έχει πέσει ποτέ κάτω

     

    Κάπως έτσι άρχισε και με μένα και σταμάτησε εντελώς. Το ανοιξα μήπως έφυγε κάποια επαφή αλλά μάλλον το ηχείο χάλασε. Ψάχνοντας βρήκα έναν κινέζο που το πουλούσε http://m.aliexpress.com/item/32623958943.html αλλά δεν απάντησε στα μυνήματα μου. Οπότε ψάχνω ακόμη να βρω ηχείο...

  8. Φίλε μου με τι το άνοιξες και πώς, δωσε μου καμιά οδηγία γιατί εχω προβλημα με το ηχείο. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο ηχείο πές μου εαν θέλεις.
  9. Όχι, δυστυχώς. Είναι σαν να έχεις κάνει format και μόλις περάσει καθαρό λειτουργικό στον υπολογιστή σου.

     

    Από μόνο του στα έχασε όλα μπαίνοντας στο μενού που οδηγεί στη recovery ή μπήκες ο ίδιος και επέλεξες wipe data/factory reset;

     

    Μπηκα στο μενου μπας και βρω λυση στο προβλημα του ηχου αλλα τζιφος

  10. Λοιπον αν μπορει να βοηθησει καποιος: πατησα power vol+ κι επελεξα recovery mode, εβγαλε ενα μηνυμα "no command" κι αφου εκανα επανεκκινηση εκανε reset σε ολα. Υπάρχει περίπτωση να αναιρεθεί αυτό?
  11. Πίεσέ το στο πλάι στην αντίθετη πλευρά από εκεί που είναι τα πλήκτρα της έντασης την ώρα που καλείς(ένα δάχτυλο να πιέζει την οθόνη ελαφρώς και ένα πίσω την πλάτη). Αν έχεις καρτοκινητό πχ πάρε εκεί που σε πληροφορεί για το υπόλοιπο και δοκίμασέ το.

     

    Δεν εχω πρόβλημα με το ακουστικό αλλα to loudspeaker!

  12. :cry:...και σε μένα τώρα έχει κοπεί εντελώς ο ήχος του ηχείου :mad: το είχε κάνει και πρίν ένα μήνα αλλα επανήλθε ξαφνικά μετά απο 2-3 επανεκκινησεις, τώρα όμως μούγκα :X, εχει καμιά ιδέα κανείς ρε παιδιά?
  13. ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. το σκέφτομαι όμως γιατί εαν υπαρξουν στο μελλον ⓤⓟⓓⓐⓣⓔⓢ πως θα τα περάσω?
×
×
  • Create New...