Jump to content

knboss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

knboss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για όσους βρεθούν στην ίδια κατάσταση......αγόρασα ένα TP-LINK 3G ROUTER....το μοντέλο TL-MR3020. Με αναβάθμιση στο τελευταίο firmware όλα δουλεύουν ρολόι (παρόλο που δεν αναφέρεται στο compatibility list της TP-LINK)
  2. σε ευχαριστώ για την απάντηση. ήταν κάτι που δεν το ήξερα. αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει ήδη κάποιο και δεν του κάνει κόπο ας πει την εμπειρία του. ευχαριστώ και πάλι...
  3. Έκανα το πρόγραμμα με τα 30gb /25 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος από ταχύτητα. Μου έδωσαν το στικάκι HUAWEI E3131. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Θέλω να πάρω ένα 3g router (οποιασδήποτε εταιρείας) και δεν μπορώ να βρω ούτε ένα που να είναι συμβατό με το στικάκι αυτό. Δοκίμασα στο ΠΛΑΙΣΙΟ δύο (ένα TP-LINK και ένα NETGEAR) αλλά κανένα δε λειτούργησε σωστά. Δε θέλω να πάρω τα MIFI που δίνει η WIND γιατί θέλω να έχω δυνατό σήμα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει καμία λύση; (πχ άμα πάρω το mifi μπορώ να επεκτείνω το δίκτυο με repeater?)
  4. όχι βρε παιδιά παρεξήγηση, μου έσβησε την 6η ημέρα το απόγευμα, αλλά κάθε βράδυ το έκλεινα για 6 ώρες. Πάντως και πάλι μια χαρά.
  5. Φίλε karteo, τα προγραμματάκια που ανέφερες φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Εγώ προσωπικά περιμένω με ανυπομονησία τα αποτελέσματα των δοκιμών σου. Πάντως εγώ έχω ρυθμίσει το Jbak taskman αφενώς να φορτώνει κατά το άνοιγμα της συσκευής και αμέσως μόλις φορτώσει να μου κλείνει αυτόματα το screen saver, screen capture & agpssupport. Τώρα που μιλάμε είμαι στην 5η ημέρα και έχω ακόμη 2 παύλες.
  6. λοιπόν, έχω νέα, αλλά μάλλον δε πρέπει να ισχύουν..... Κοιτώντας στο ebay για μπαταρία, βρήκα αυτό: http://cgi.ebay.co.uk/Li-Polymer-Battery-for-SAMSUNG-SGH-i8510-INNOV8-ACCU_W0QQitemZ380156201484QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_3?hash=item5883134a0c&_trksid=p3286.c0.m14 το ενδιαφέρον λοιπόν σε αυτό είναι ότι στα συμβατά κινητά με τη μπαταρία αναφέρει το i8510 (innov8) αλλά και το i8910!!!!!!! ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΑΜΑΙ.....λέτε ρε παίδες να είναι συμβατές οι μπαταρίες (και οι δυό ειναι 3,7 v) και να έχουν το ίδιο μέγεθος? αν ναι σωθήκαμε γιατί του i8910 η μπαταρία είναι 1500 mAh!!!!!! είναι κανένας άνθρωπος που μπορεί να το τσεκάρει? αν και η διαίσθησή μου μου λέει πως....too good to be true.....αλλά πάλι...λες;
  7. Το δικό μου innov8 αγοράστηκε από play247 και μου είπαν ότι είναι από την ελληνική αντιπροσωπεία (και η μπαταρία του γράφει 1200 mAh). Του φίλου αγοράστηκε απο cosmote και δεν γράφει πανω χωρητικότητα.
  8. ναι, αυθεντική είναι της samsung και γράφει ΑΒ474350 BU 1200 mAh S/N AA1S618sS/4-B [ATTACH]14626[/ATTACH]
  9. Επίσης, παρατήρησα το εξής στο δικό μου κινητό και σε αυτό του φίλου: όταν στο δικό μου κάνω επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις,το κινητό επανέρχεται στα αγγλικά, ενώ του φίλου στα ελληνικά. θα τσεκάρω να δω την έκδοση και στα δύο. Θα ποστάρω φώτο με τη μπαταρία σύντομα, η οποία γράφει πάνω 1200 mah, ενώ και στο δικό μου κινητό, κάτω από κει που μπαίνει η μπαταρία γράφει 1000, όπως ανέφερες και συ φίλε vasilissss.
  10. παρακολουθώ το thread πολύ καιρό τώρα, πριν καν αγοράσω το innov8. εδώ και 3 περίπου εβδομάδες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος. Η μπαταρία, μετά τις 3-4 φορτίσεις μου κρατάει 4 μέρες, ίσως και λίγο παραπάνω με μέτρια χρήση (για τα δικά μου δεδομένα) που είναι πάνω κάτω: 20 λεπτά ομιλίας, καναδυό φωτογραφίες, βλέπω κανά βιντεάκι που τράβηξα, α...και το βράδυ το κλείνω. Έχω φορτωμένο το garmin και κλείνω μετά το screen capture, screen saver. Αυτό όμως που νομίζω πως δεν έχει αναφερθεί είναι το εξής: η δική μου μπαταρία γράφει πάνω 1200 mah (έτσι γράφεται;) ενώ ενός φίλου που παραπονιέται ότι του κρατάει μία μερα δεν γράφει χωρητικότητα παρά μόνο 3,7v και ευλόγως πιστεύουμε ότι ειναι η 1000 mah. ας αναφέρουνε λοιπόν αυτοί που παραπονιούνται για τη μπαταρία ποια μπαταρία έχει πάνω μήπως και τελικά το κινητό στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις. Συγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί...
  11. δίκιο πρέπει να έχεις, ευχαριστώ πολύ.
  12. εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο να μου πουν πόση επιδότηση έχω...και μου είπαν ότι δεν έχω γιατί κάνω πολύ μικρούς λογαριασμούς!!!!!!! χα, χα.....το προτιμάω έτσι γιατί μαζί με τη γυναίκα μου πληρώνω περίπου 20 ευρώ το μήνα και για τους δύο!!!!! να ρωτήσω και γω κάτι, που να κοιτάξω στο forum για τις προσφορές που μας κάνουν για το internet on the go? ευχαριστώ προκαταβολικά.
  13. Κάτι βρήκα...το γράφω μην τυχόν και έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα. αν κατά λάθος σας τελείωσαν οι μονάδες από το plus non-stop τότε μπλοκάρει το gprs και παρόλο που έχετε πληρώσει για τον υπόλοιπο μήνα, δεν έχετε internet στο κινητό. Θα πρέπει να ανανεώσετε τη κάρτα και να κάνετε επανεκίνηση το κινητό για να ξαναενεργοποιηθεί το gprs .Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Σε μένα πάντος έτσι λειτούργησε.
  14. Θα προσπαθήσω να τα πω πολύ γρήγορα Ενεργοποιώ το non stop και όλα καλά μέχρι που προσπάθησα να συνδεθώ στο pc με μόντεμ το P1i. Εκτός το ότι μου'φαγε τη κάρτα (το παραβλέπουμε αυτό), απο κει κει περά δε μπορώ να συνδεθώ ούτε στο κινητό στο ιντερνετ με τον opera mini. Ξαναέκανα αποδοχή των ρυθμίσεων από το σταλμένο μύνημα (στο 349) αλλά και πάλι τζίφος. Ότι διάβασα περί wind non stop κτλ δεν αναφέρονται στο p1 αλλά πιο γενικά σε SE κινητά, σε NOKIA κτλ. Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ένα url που αναφέρει οδηγίες για το P1i σχετικά με τις ρυθμίσεις plus non-stop και σύνδεσης με pc ΓΙΑ ΤΟ P1i (προκαταβολικά μη μαλώνετε αν έχει γίνει ξανά ποστ, αλλά πραγματικά έχω χαθεί στο forum και ταχω παίξει, αν θέλει κάποιος ας βοηθήσει, αλλιώς ευχαριστώ για το χρόνο σας)
  15. έχει δοκιμάσει κανείς την ποιότητα σε HD READY τηλεόραση από υπολογιστή; Αν δηλαδή παίξουμε από notebook ταινία στην LCD αξίζει τον κόπο; (σε σύγκριση βέβαια με την ποιότητα από ένα ξεχωριστό dvd player και CRT τηλεόραση). Για web surfing κάνει;
×
×
  • Create New...