Jump to content

ymdk21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by ymdk21

  1. παντα θα σκεφτεσαι με τη λογικη..

    Λες να επρεπε να πηγαινεις απο τις ρυθμισεις καθε φορα να ενεργοποιεις/απενεργοποιεις τη δονηση?

    προφανως την εχεις ενεργη και την βγαζεις πατωντας τη σιγαση, και με volume Up ξανα μπαινει...και αυξανει και η ενταση εφοσον το κρατησεις πατημενο.

    Απλο ειναι, και στη φιλοσοφια της 4.4.4 αλλα οχι τοσο ευχρηστο οσο πριν που μονο με το volume down τα ειχες ολα.

    Τελος παντων, για μενα συνηθειο ειναι ολα και θα το συνηθισεις, θα δεις. μην αλλαξεις οσο δεν εχεις pc.

     

    Νίκο, (φαντάζομαι έτσι ονομάζεσαι..) ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.. είμαι σε λιγότερο πανικό για να πω την αλήθεια τώρα... (ή αλλιώς γυναικεία υστερία δηλαδή..). Εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πασχα σε σενα και στο υπόλοιπο team.. Α! Και μόλις σε προσέλαβα ως προσωπικό μου ιντερνετικό τεχνικό για το z3 μου... (ίσα που προλαβαίνεις να τρέξεις.. χαχαχα) :lol:

    Και πάλι ευχαριστώ.. να σαι καλα.. :)

  2. χαχαχα, κοιτα, δεν ειναι τοσο τραγικο το interface, εμενα προσωπικα μαρεσει, απλα ειναι συνηθειο..

    Απο εκει και περα, και τωρα υπαρχει η δονηση..ρυθμισεις->ηχος και ειδοποιηση-> επισης δονηση για κλησεις το ενεργοποιεις.

    και μενει ενεργο παντα, αν θες να το βγαζεις γρηγορα, χαμηλωνεις την ενταση του κινητου με το volume down κουμπι, και παει δονηση, για να παει αθορυβο απλα πατας Σιγαση, στις 3 επιλογες που σου βγαζει πανω ψηλα.

     

    Απο ταμπλετ δε μπορεις να αλλαξεις ρομ, θες υπολογιστη.Δε νομιζω οτι υπαρχει μαγαζι που ασχολειται με τετοια, μονο αν εχεις καποιον φιλο με μαγαζι που τυχον ξερει..αλλα σαν υπηρεσια δεν το εχω δει.

    Από ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένη η δόνηση.. αλλά όταν γυρνάω σε αθόρυβο τελείως η δόνηση είναι άφαντη... ενώ πριν αυτό δεν συνέβαινε... εκτός... κι αν εννοείς...1. Όταν είναι αθορυβο απ τις 3εις αυτές επιλογες, πάει η δονηση. 2. Αν κάνω volume down διατηρείται η δονηση...

     

    και απ ότι είδα... μόλις τωρα... έτσι είναι.. οκ.. το λύσαμε αυτό... και σ ευχαριστώ πολύ... τώρα μένει... να το συνηθησω λες ε;... :/

     

    το kitkat δηλαδη θα πάει προς αντικατάσταση στα περισσοτερα κινητα με lollipop; βλέπω που ο αδερφος μου εχει ακριβως το ιδιο κινητο του βγάζει συνεχως ενημερωση για την αναβαθμιση και δεν τον αφηνω να την κάνει... τελικά συμφέρει η αναβάθμιση; ειναι καλυτερο με αλλα λογια το lollipop απ το kitkat;

  3. συμφωνω αλλα με το ιδιο σκεπτικο εγω κλεινω τελειως τα δεδομενα..δηλαδη αν πηγαινω κανα μισαωρο βολτα που εχει κακο σημα, το κλεινω τελειως και οταν φτασω ανοιγω εφοσον δεν εχω wifi..Και αυτο το κανω γιατι πιανω 3 ημερες..Οχι 1η και 2η

    Γενικα δηλαδη θεωρω οτι το να γυρνας σε 2G ειναι περιττο, καλυτερα να κλεινεις τελειως..βεβαια ο καθε ενας κανει αλλη χρηση, αλλα ακομα και viber/whatsapp ζορινται χωρις 3G, οποτε τι νοημα εχει.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    καλα μην τρελαινεσαι..και εγω την 1η φορα που εριξα μια ρομ νομιζα πως εγινε θαυμα, αλλα μολις τελειωσε καταλαβα οτι ηταν υποθεση 5 λεπτων..

    Γενικα ειναι κατι αστειο που οσο δεν το εχεις κανει σου φαινεται μεγαλο και πολυ..

    Οσο το κανεις ομως γινεται αμεσως και μολις τελειωσει, λες αυτο ηταν?

     

    Τωρα, αφου δεν εχεις pc, γιατι θες να μπλεξεις?

    Στο λεω διοτι παντα μπορει να στραβωσει κατι και να ξεμεινεις για λιγες ωρες απο κινητο..αν λοιπον εισαι σε αλλο pc θα πρεπει να μεινεις εκει ως που να λαβεις οδηγιες πχ ή να βγαλεις μια ακρη.

    τοσο πολυ σε ενοχλει η 5.0.2?

    Εγω θα σου ελεγα να μεινεις εκει. αν βλεπεις δυσλειτουργιες, κανε απλα μια επαναφορα εργοστασιακων εφοσον δεν ειχες κανει πριν (με back up Πιο πριν εννοειται).

    Βασικά.. το να μην τρελλαίνομαι είναι μια κουβέντα.. σε γυναίκα μιλάς.. :P όσο για την επικοινωνία χρησιμοποιώ τάμπλετ... (φαντάζομαι δεν κάνει..)... και όσο για τις δυσλειτουργίες... 1ον το interface είναι είναι αισχρό και κάκιστο... 2ον.. μια διαφορα που είδα είναι ότι πριν σε kitkat 4.4.4 όταν ήμουν, όταν είχα το κινητό αθόρυβο υπηρχε η δονηση... τωρα στις κλησεις δεν υπάρχει... κι αν συνεχισω να το ψάχνω θα βρω κι άλλες.. :(

     

    η επαναφορά φορτώνει το αρχικό λειτουργικό;;;

  4. Δεν ειναι δυσκολο αρκει να το δεις μερικες φορες στο Utube να καταλαβεις τη διαδικασια..

    Τα εργαλεια που θες ειναι το flashtool Και την ρομ 4.4.4.

    Σαν ρομ κυκλοφορουν πολλες επισημες, για ομαδες χωρων, εσενα αν το ειχες παρει απο πλαισιο κτλ ειναι ελληνικη, αλλιως απο σκρουτζ καποια ευρωπαικη..

    Απο τη στιγμη που θα ξαναγυρισεις πισω, συμφερει να βαλεις ελληνικη να εχεις και υποστηριξη 160χαρακτηρων στα ΣΜΣ..

    Την ρομ δεν την εχω εγω, καθως για τα δικα μου κινητα την "δημιουργω" και μπορω να την δωσω αμεσα σε καποιον ξεροντας οτι ειναι η επισημη οπως την δινει η σονυ.

    το flashtool το εχω στο dropbox Μου, αν θες να το κατεβασεις:

    https://www.dropbox.com/s/95z37icvmh4f9ue/flashtool-0.9.18.4-windows.exe?dl=0

     

    τωρα η διαδικασια ειναι πανευκολη, αλλα ξεκινα με αυτα τα 2 και θα σου δωσουν και αλλα παιδια οδηγιες και βιντεο για το πως χρησιμοποιεις το flashtool και τη ρομ.

     

    Τι windows εχεις?

     

     

    edit:

    εδω εχει αναλυτικες οδηγιες για την εγκατασταση και χρηση του προγραμματος:

    http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/tutorial-how-to-flash-stock-roms-t2240614

    απλα στο τελος, που σου λεει να βαλεις την ρομ στον φακελο firmwares, εχει αλλαξει η διαδρομη, μολις ανοιξεις το flashtool για χρηση θα σου βγαλει ενα μηνυμα και θα σου πει που να την βαλεις τη ρομ. παλι στον firmwares αλλα σε αλλη διαδρομη. Θα καταλαβεις αν εχεις εστω μια μικρη σχεση με υπολογιστες.

    Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις.. αλλά έχω 2 μικρά προβληματάκια... 1ον είμαι εντελώς αρχάρια σε θέματα developing.. και 2ον και βασικότερο.. δεν έχω πρόχειρο υπολογιστή (είμαι για αρκετό διαστημα χωρίς Η/Υ... και για την ωρα δεν έχω την δυνατοτητα να αποκτήσω) Αρα κάπου θα πρέπει να απευθυνθώ αναγκαστικά..... Στο youtube είδα διαφορα βιντεακια που ως αρχαρια φυσικα έπαθα εναν πανικό μόλις τα είδα... :(

     

    Υ.Γ. η αγορά είχε γίνει απ τα public.. αρα είναι ελληνικό..

    Υ.Γ.2 υπάρχει τρόπος να απευθυνθώ κάπου.. ή σε κάποιον γνώστη; Αθήνα περιοχή...

  5. Καλημέρα σας και χρόνια πολλά,

     

    Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Μπορώ στο z3 να επαναφέρω (downgrade) το αρχικό λειτουργικό που είχα kitkat 4.4.4 από lollipop που εκ παραδρομης αναβάθμισα; Πως γίνεται; Κι αν δεν έχω τις γνώσεις να το κάνω, που μπορώ να απευθυνθώ;

  6. Καλησπέρα σε όλους σας!

     

    Το θέμα μου το έκανα post και στην αντίστοιχη ενότητα του συγκεκριμένου μοντέλου.. Όμως δεν πήρα κάποια απάντηση και έτσι το κάνω ξανά post εδώ μη τυχόν και έκανα λάθος εκεί που το ποστάρισα μιας και το θέμα αφορά μάλλον αξεσουάρ κυρίως..

     

    Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το κινητό Samsung Dual Champs GT-E2652W.

    Ποιά είναι τα κατάλληλα ακουστικά HANDSFREE (για να ακούω πχ ραδιόφωνο αλλά και να λαμβάνω κλήσεις όταν είναι); Ότι κι αν έχω δοκιμάσει, ΔΕΝ κάνει!

    Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί έχω βαρεθεί να αγοράζω και να επιστρέφω πίσω!!! :mad:

     

    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :)

  7. Καλημέρα σε όλους.

     

    Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το κινητό Samsung Dual Champs GT-E2652W.

    Ποιά είναι τα κατάλληλα ακουστικά HANDSFREE (για να ακούω πχ ραδιόφωνο αλλά και να λαμβάνω κλήσεις όταν είναι); Ότι κι αν έχω δοκιμάσει, ΔΕΝ κάνει!

    Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί έχω βαρεθεί να αγοράζω και να επιστρέφω πίσω!!! :mad:

     

    Ευχαριστώ πολύ! :)

  8. Πες τα Χρυσόστομε.. Πες τα!!! Το χει παραχέσει αυτή η S.E. παρουσιάζει τα κινητά της.. κανα 6μηνο πριν.. Λες και είναι η Microsoft που παρουσιάζει νέο λειτουργικό..

    Έτσι όπως πάει.. πρώτα θα κυκλοφορήσουν τα Win7.. και μετά το w995 :(

  9. Καλησπέρα..

     

    Τελικά ΠΟΤΕ θα κυκλοφορίσει επιτέλους..; Από αρχές Ιουνίου που έλεγαν, το πήγαν για 12.. και από 12 Ιουνίου.. σήμερα από Πλαίσιο.. μου είπαν για αρχές Ιουλίου..

    Τι θα γίνει επιτέλους.. ;; Μέλι μέλι.. και τηγανίτα.. τίποτα.. :confused:

  10. Καλημέρα σε όλους κι από μένα..

     

    Θα ήθελα να ξέρω αν στην εν λόγω συσκευή υπάρχει η επιλογή, όπως στα Sony Ericsson, που στην Διαχείριση Κλήσεων να σου δίνουν επιλογή Αποδοχή Κλήσης είτε Απ'ολους, είτε Μόνο Από Λίστα (όπου επιλέγεις έως και 10 τηλ νουμερα από τον τηλ. κατάλογο), είτε Από Κανέναν

  11. Καλημέρα σε όλους κι από μένα.. :)

     

    Θα ήθελα να ξέρω αν στην εν λόγω συσκευή υπάρχει η επιλογή, όπως στα Sony Ericsson, που στην Διαχείριση Κλήσεων να σου δίνουν επιλογή Αποδοχή Κλήσης είτε Απ'ολους, είτε Μόνο Από Λίστα (όπου επιλέγεις έως και 10 τηλ νουμερα από τον τηλ. κατάλογο), είτε Από Κανέναν

  12. Θα σκάσω... :X

    Άμα δεν κυκλοφορίσει το πρασινάκι.. θα σκάσω.. Και κανείς δεν ξέρει να μου πει το ΑΝ και ΠΟΤΕ θα κυκλοφορίσει.. Τουλάχιστον ρε γμτ :O να ξέρω.. αν είναι να περιμένω.. αλλιώς να το παραγγείλω απ'έξω.. Ούτε η ίδια η S.E. δεν ξέρει να μου απαντήσει.. τι στο καλό ξέρουν...; :angry:

  13. κανείς εδώ δεν γνωρίζει για την "Growing Green" version του κινητού; :worry:

    ..τουλάχιστον.. αν είναι να μην φανεί καθόλου εδώ στην Ελλάδα.. να μην το περιμένω.. και αν είναι να πάρω την "Midnight Blue".. :confused:

    Plssss κάποιος που να ξέρει.. ας ρίξει τα φώτα του... :cry:

     

    Ευχαριστώ.. :O

  14. καλημέρα σε όλους..

     

    Απ'ότι βλέπω κυκλοφόρισε το κινητάκι.. αλλά μόνο στην μπλέ version.. Ξέρει κάνεις αν θα κυκλοφορίσει και η πράσινη;;;; Ψάχνω την πράσινη... :(

     

    Υ.Γ. Απ'ότι είδα υπάρχει μόνο στο.. https://www.expansys.com.gr αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα τα πηγαίνει καλά με τα ελληνικά...

×
×
  • Create New...