Jump to content

MARKOS51

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MARKOS51

  1. καμμια φορα συμβαινει αλλα πες με ποιο προγραμμα και υπο ποιες συνθηκες δεν συνδεεται.
  2. Συμφωνω απολυτα με ολα και επαυξανω.Για την ωρα κανει ολα τα οποια θα μπορουσε να κανει μια τετοιου ειδους συσκευη. Εμενα μαζι με μια καρτα 8 γιγα και με 2 επιδοτησεις 400 ευρω.Αρα και φτηνο.
  3. Αν δεν κανω λαθος η τρεχουσα ειναι η 300.34.84
  4. και εγω ξαφνικα εχω το ιδιο προβλημα.Μηπως μπορεις να μου πεις που μπαινουν αυτα τα στοιχεια στο κινητο.Στην επεξεργασια του σημειο προσβασης δεν μου τα εμφανιζει.Παω ρυθμισεις/σημεια προσβασης/ και συμπληρωνω. ονομα συνδεσης,φορεας δεδομενων,ονομα δικτυου,κατασταση δικτυου,(ανοικτο),λειτουργ.δικτυου (μονιμο),Λειτουργ.ασφαλ. (wep), Ρυθμισεις ασφαλειας κλειδι σε χρηση #1 ,τυπος ελεγχ.ταυτοτ. (κοινοχρηστος)Ρυθμιση κλειδιου wep (128 βιτ) μορφη κλειδιου (ascii) ,Κλειδι wep (*******) Αποτελεσμα (ιστος καμμια αποκριση πυλης). Το ασυρματο ρουτερ ειναι συνδεμενο και λειτουργει με 2 λαπτοπ .Αν μπορει καποιος να βοηθησει τον ευχαριστω εκ των προτερων. Σχετικα με το τηλεφωνο δεν μου εχει παρουσιασει κανενα ουσιαστικο προβλημα εκτος απο μικροπροβληματα οφειλοντε στα προγραμματα τριτων κατασκευαστων. Περιμενω με ανυπομονησια το νεο μοντελο για να δω τι μπορει να προστεσουν σε ενα σχεδον πληρες τηλεφωνο.
  5. Ακριβως ετσι εγινε και με μενα μονο που μου ειπαν οτι δεν υπαρχει v2.Το μαυρο v2 ισως να ερθει στην Ελλαδα οταν βγει το v3.Προβληματα σε μενα προεκυψαν απο τα προγραμματα τριτων κατασκευαστων.Κατα τα αλλα ολα καλα.
  6. θα εξαντλησω καθε πιθανοτητα πριν το παω για ελεγχο. Αν μπει για επισκευη .......... Ελπιζω να στρωσει με φορματ αλλα και για αυτο θα περιμενω λιγο ακομα..Επισημαινω οτι το τηλεφωνο μου ειναι Ε90 1 αλλα εχω αφαιρεσει το λογισμικο της vodafone.
  7. Το τηλεφωνο μετα απο 3 μηνες χρησης αρχισε να μου παρουσιαζει προβλημα στο ακουστικο.Δεν ακουω αρκετα συχνα τον συνομιλητη μου. Επισης κανει επανεκκινησεις 1 την μερα χωρις εμφανη λογο. Εκφραζω μια επιφυλαξη αν φταιω εγω με τα προγραμματα που εχω περασει στο τη λεφωνο.
  8. αν μπεις με τον explorer του κινητου και γραψεις youtube.com που σε παει?
  9. απο οσο ξερω δεν υπαρχει player για να δεις το κανονικο ytube αλλα μονο την εκδοση για κινητα.Υπαρχει αρκετα μεγαλη ποικιλια videos. Τωρα για το βυσμα στο π800 που ειχα το ειχα βρει σε ενα μαγαζι ηλεκτρονικων με κοστος 2 ευρω. Πιστευω οτι δεν ειναι κατι το ηλεκτρονικο απλα ειναι μηχανικη μετατροπη. Μπορεις να αγορασεις επισης blutooth ακουστικα.
  10. Και εγω προβληματιστηκα διοτι οι φωνητικες κλησεις της ΝΟΚΙΑ δεν εχουν κοινα με των sonyericsson που ειχα πριν. Εννοω οτι πριν απλα αντιστοιχουσα μια ηχογραφηση με την επαφη και οταν καλουσα το ονομα το τηλεφωνο αναγνωριζε την φωνη μου και καλουσε. Εδω οταν ενεργοποιησεις τις φωνητικες κλησεις το τηλεφωνο δινει στο προεπιλεγμενο νουμερο την ιδιοτητα να καλειται φωνητικα αλλα οχι με την φωνη του χρηστη αλλα με την προεπιλεγμενη φωνη του τηλεφωνου που παρεπιπτοντος εχει και αθλια προφορα. Επισης δεν γνωριζω γιατι σε καποια εχει βαλει το σημα της φωνητικης κλησης σε αλλα οχι. Για να καλεσεις πρεπει να μιμηθεις την φωνη του τηλεφωνου που ειναι για γελια. Εχω εγκαταληψει την προσπαθεια να καλω αλλα οταν καποιος με καλει εκτος απο το κουδουνισμα ακουγεται μια φωνη που λεει με σπαστα ελληνικα το ονομα. Ισως να εχω κανει κατι λαθος γιατι ποτε κανεις δεν το ανεφερε σαν προβλημα οποτε αν καποιος το λειτουργει σωστα ας μας βοηθησει.
  11. Αυτο το εκανε και σε μενα και οφειλοταν στο οτι το σημα ηταν πολυ χαμηλο η στο οτι οι κωδικοι εισοδου στο router δεν ηταν σωστοι
  12. συμφωνω απολυτα.Και σε εμενα στο ε 90 αλλες φορες σε 2 λεπτα ηταν οκ .Προχθες που ειμουν Αθηνα στον Νεο κοσμο( στο δρομο )επι 30 λεπτα δεν ειχα παρα μονο 1 δορυφορο.Μετα μπηκα στο Μετρο και οταν βγηκα στο Πανεπιστημιο σε 3 λεπτα ειχα φουλ σημα.Τι μπορει να συμβαινει δεν γνωριζω. Σημειωστε οτι ουτε το Τομ Τομ ειχε σημα.
  13. το γνωριζεις σιγουρα?Εχεις παραδειγμα?Η εγγυηση ειναι απο την Νοκια.Δεν επιμενω ομως γιατι δεν γνωριζω.
  14. προσπαθω να κανω την αναβαθμηση αφου αλλαξα τον product code μου αναγνωρισε το παλιο λογισμικο και μου προτεινε το νεο.Πατησα οκ μου ζητησε να συνδεσω φορτιστη και να ξαναπροσπαθησω.Ξεκινησε με την οθονη updating the software prepearing intalation . Εχει κολησει και δεν προχωραει παρακατω.Ποσο πρεπει να περιμενω.Δεν εχει γινει reset στο τηλεφωνο και ουτε κατεβαινει η αναβαθμησηΚαμμια ιδεα.Οποιος γνωριζει ας βοηθησει. Τελικα εκλεισα το προγραμμα και εκανα επανεκκινηση και στο pc και στο τηλεφωνο και επανελαβα την διαδικασια.Τωρα κατεβαζει κανονικα.Πιστευω δεν θα αντιμετωπισω προβλημα. οκ ολα καλα χωρις vl αλλα η διαφορα ειναι προς το καλυτερο αλλα οχι τρομερη διαφορα.
  15. Διόρθωσε με αν κανω λαθος αλλα η vl συσκευη εχει 2 χρονια εγγυηση ενω η συσκευη με Νοκια λογισμικο 1 ετος.
  16. Να ρωτησω επισης τον φιλο που εβγαλε το vl αν το τηλεφωνο ανταποκρινεται πιο γρηγορα λογω της αφαιρεσης η επειδη ξεφορτωθηκε απο τα προγραμματα. Οπως τα λενε απο την vodafon το λογισμικο vl ειναι σαν μια μικρη εφαρμογη που τρεχει στο λειτουργικο και επιβαρυνει ελαχιστα την διαθεσημη μνημη.
  17. θα ηθελα να βγαλω το vl και θα ηθελα να ρωτησω για να επαναφερω δεδομενα και ρυθμισεις απο το τηλεφωνο τι πρεπει να κανω.Το memory stick δεν το πειραζω συχρονισμο επαφων και back up συσκευης.Επαναφορα αντιστροφα? Ρωταω διοτι εχω πολλες ρυθμισεις wifi internet mail προγραμματα κλπ. και δεν θα ηθελα να τις χασω. Προβληματα με την συσκευη δεν εχω εκτος της cameras και τελευταια εχω καποια κολληματα και reset αλλα οφειλω να ομολογησω οτι συμβαινουν κατα το ανοιγμα εφαρμογων απο τα γνωστα μαγαζακια. Πχ οταν τρεχω ενα προγραμμα στην μικρη οθονη (τομ τομ)και μετα ανοιγω την μεγαλη οθονη κολαει και θελει επανεκκινηση. Σημαδια στην οθονη δεν εχω δει ακομα ουτε κατι αλλο σημαν Να ρωτησω επισης τον φιλο που εβγαλε το vl αν το τηλεφωνο ανταποκρινεται πιο γρηγορα λογω της αφαιρεσης η επειδη ξεφορτωθηκε απο τα προγραμματα. Οπως τα λενε απο την vodafon το λογισμικο vl ειναι σαν μια μικρη εφαρμογη που τρεχει στο λειτουργικο και επιβαρυνει ελαχιστα την διαθεσημη μνημη.
  18. Δεν ειμαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.Η SE εχει χασει πολλους φανατικα πιστους πελατες που υπεμεναν πολλα και περιμεναν τις αναβαθμησεις για να διορθωθουν βασικα προβληματα. Πελατες ειμαστε η beta users? Περιμενω με αγωνια το Χ1 .Αν ειναι οκ εγω ξαναεπιστρεφω. Αλλα θα προτεινα αντι να με ειρωνευτεις (καλα μπορει να ειμαι και υπερβολικος) να παραδεκτεις καποια πραγματα. Ξεχασα να σου πω για να καταλαβεις ποσα χρονια ειμαι πιστος. Ξεκινησα με το πρωτο τηλεφωνο της Ericsson πριν γινει sonyericsson to 1992 (αν θυμαμε καλα).Το μοντελο δεν το θυμαμε παντως.Ειχα αρκετες συκευες αυτης της εταιρειας.Θεωρω ομως οτι με το π800 εκανε την διαφορα. Τελος το offtopic και συγγνωμη αν με καποιο τροπο προκαλεσα.
  19. Παρόλο που η συσκευη μου είναι καφέ V1 το πληκτρολογιο ειναι επιπεδο και δεν εχω κανενα προβλημα μετα απο χρηση 2 μηνων.Το μονο προβλημα ειναι με την φωτογραφικη που δεν ανταποκρινεται σωστα.Δεν εχω ασχοληθει ομως και πολυ γιατι δεν την χρησιμοποιω. Μηπως ξερει κανεις τι γινεται με την vl αναβαθμηση?
  20. Να σας αποχαιρετησω. Mετα απο πολλες συσκευες π800 .... εφτασα στο π990 την μεγαλη αποτυχια της se .Το π1 φανταζε πολυ βαρετο.Ετσι αγορασα το Νοκια Ε90.Δεν θα πω πολλα αλλα ειναι σαν να γνωριζω τωρα πως ειναι μια πολυμηχανη.Τα κανει ολα.Αν το χ1 ηταν ετοιμο ισως να εδινα μια ευκαιρια στην ΣΕ αν και νομιζω οτι θα αργησει πολυ και θα ειναι ολο bugs.Σας χαιρετω.Εγω θα ειμαι εδω απο δω και περα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164635&page=69
  21. ειχα την kingston 4 giga και αγορασα sandisc 8 giga 77 ευρω.Δεν βλεπω καποια καθυστερηση ουτε στην αναπαραγωγη βιντεο ουτε στο φορτωμα χαρτων.Προσεξε να ειναι class 4 η ανωτερη. Να ρωτησω κατι.Υπαρχει καποιο προγραμμα να κανει video συνομιλια οχι με 3 g δικτυου αλλα με wifi συνδεση adsl? Με το live messanger μπορεις να στειλεις κειμενο και αρχεια αλλα οχι ομιλια και εικονα.
  22. Η αναβαθμιση αυτη ισχυει για τις non vodafone live συσκευες. Ποτε θα εχουμε την δικια μας αναβαθμιση? Να ενημερωσω οσους δεν γνωριζουν οτι ενω η Νοκια εγγυαται μονο 4 giga στικ τοποθετησα χωρις προβλημα 8 giga class 4 sandisc 77 ευρω.Λογικα μπορει να παει μεχρι 16.
  23. Εχω vodafone live kανενα προβλημα.Οσο για προβληματα ελα να δεις το πρωην καλοπουλημενο π990 sonyericsson. Απο το π800 τους παλευω.Το π990 εστρωσε λιγο στην τελευταια αναβαθμηση και ενω περιμενα ενα καλο αντικαταστατη ηρθε το π1 (το χ1 αστο θα ερθει σε κανενα χρονο και να δουμε.Αποφασισα να αλλαξω στρατοπεδο με παρα παρα πολυ σκεψη για το τι θα συναντησω. Ξαναλεω λοιπον δεν εχω κανενα προβλημα .(για τη ωρα τουλαχιστον).
  24. Ευχαριστω θα το δοκιμασω.Κατα τα αλλα κανενα προβλημα.Ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε.
  25. Σε καταλαβαινω απολυτα.Το μηνυμα σου ηταν τοσο θυμωμενο που παγωσε το φορουμ.Εδω και 3 μερες κανεις δεν ποσταρε.Τελος παντων.Το τριημερο λογω οικογενειακων υποχρεωσεων δεν πηγα πουθενα.Ελιωσα το τηλεφωνο κανοντας την μπαταρια να αδειαζει σε 14 ωρες (χωρις κλησεις).Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα εκτος απο 2 κολληματα αλλα και αυτα εγιναν απο προγραμματα τριτων κατασκευαστων. Επισης εψαξα στα forums και βρηκα πολλες γνωμες χρηστων. Τελικα τα προβληματα υπηρχαν και ηταν σοβαρα.Ολες οι αναφορες ηταν απο συσκευες που κατασκευαστηκαν το 2007.Σε ενα site που παραθετω βρηκα μια φωτογραφια που ειναι ευδιακριτη η διαφορα του υψους τον πληκτρων. Τουλαχιστον στο δικο μου τηλεφωνο το υψος των πληκτρων ειναι το ιδιο. http://meandmyphones.blogspot.com/2007/10/hi-folks-quite-some-time-ago-before-it.html Πιστευω οτι οι χρηστες που παρελαβαν το τηλεφωνο προσφατα εχουν την βελτιωμενη εκδοση. Περιμενω γνωμες και απο αλλους χρηστες αλλα και αποριες- απαντησεις στην χρηση του Ε90. Παντως εγω το μονο που ζηταω ειναι ενας converter που να ειναι απολυτα συμβατος με το τηλεφωνο μας. Πιστευω να βοηθησα.
×
×
  • Create New...