Jump to content

spawn2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spawn2000

  1. @fotisbasm sorry, δεν το ήξερα, μιας και παρότι παλιός στο forum (λόγω εγγραφής, ενεργός Forum-ίστας είμαι μόλις 2 μέρες).Ευχαριστώ πάντως.:) @freyarip Δεν έχει βγει αναβάθμιση ακόμα για Ν95 (τουλάχιστον από όσα ξέρω).Δεν ξέρω τι αναβάθμιση σου είπαν ότι έκαναν.Ίσως εννοείς ότι πέρασαν το Ελληνικό λογισμικό.;) ΥΓ:Αλήθεια, made in τι λέει ότι είναι το Ν95 που πήρες από γερμανό?(πληροφοριακά ρωτάω βασικά):cool:
  2. Άντε να εξηγήσεις εσύ μετά... "Αν ήταν κομμένη από την αρχή, τότε ποιό το νόημα να βάλει η νόκια την ταινία ασφαλείας"...κτλ σχεδόν λοιπάμαι αυτούς που δεν ξέρουν (γιατί έτυχε ή δεν ενδιαφέρθηκαν να μάθουν)... Να ρωτήσω κάτι?Για το Calcium (ένα εύχρηστο κομπιουτεράκι που είχα στο Ν70), έχει βγει κάποια έκδοση που να κάνει και στο Ν95?Με είχε βολέψει πάρα πολύ.
  3. Σοβαρά?Απίστευτο. Εγώ έχω ακούσει ότι η Τιμ κάνει παραεισαγωγή Ν95 και δεν είναι by finland τα τηλέφωνα, αλλά από Ουγκαρία(?), Ουκρανία(?)...Για να καταλάβετε το μέγεθος της παραεισαγωγής πρωτοείχε η Τιμ Ν95, από τα κεντρικά στη Νόκια.:lol: Τουλάχιστον δεν ήταν τυλιγμένα με ζελατίνα.:lol: Αλήθεια,πόσο ζώα νομίζουν ότι είμαστε ρε ****το... Πάντως εγώ το πήρα από τη vodafone (λόγω επιδότησης το είχα παραγγείλει κιόλας) και είναι όπως του πατέρα μου που το πήρε από τη nokia στα κεντρικά.Καμία διαφορά.Και κυρίως...σφραγισμένο...:mad: ΥΓ:Προσοχή σε ό,τι δεν είναι σφραγισμένο και να τρέχετε χωρίς λόγο.(βλέπε παραεισαγωγές κτλ):X ΥΓ2:Πόσο καλή προσφορά νομίζουμε ότι μας κάνουν?Στη vodafone μετρητίς (σαν σκέτη συσκευή) έκανε 720€ (εγώ το πλήρωσα 280€ περίπου λόγω επιδότησης)
×
×
  • Create New...