Jump to content

vamp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vamp

  1. This is a package which consists of language files (.sis) that enables you to change the language in your P900. Αυτό λέει πως να αλλάξω την γλώσσα στο κινητό νομίζω! Εγώ ψάχνω πως να αναβαθμίσω το λογισμικό!
  2. Μπήκα να δω αν χρειάζεται αναβάθμιση το κινητάκι μου αλλά δεν βρίσκω πουθενά το κατάλληλο link για να δω ποια είναι η τελευταία έκδοση που έχει βγει, ούτε στο Ελληνικό site ούτε και στο Παγκόσμιο! Ξέρει κανείς τι παίζει?
  3. Παιδιά, από τον Κώστας Λειβαδάς - Τι χρονιά ήταν και αυτή ένα τραγουδάκι που λέει για "ένα πάθος που θα τον καταστρέψει..." και κάτι τέτοια περίεργα, ξέρετε που θα μπορέσω να το βρώ?
  4. Ξέρει κανείς το τραγουδάκι που παίζει στο trailer της ταινίας "Constantin" με τον "Keanu Reeves"??? Thanks!! :D
  5. Πιστεύω ότι στα 1400 κυβ. το MG ZR (105hp) είναι αρκετά γρήγορο! Τα Ibizakia (ακόμα και τα top gun) χάνουν λίγο όσον αφορά τις εκιννήσεις και την απόκριση λόγω του ηλ. γκαζιού όπως και όλα τα group Vag. Επίσης γρήγορο 1.4 είναι kaι το Punto Sporting! Sorry για το off topic!! :o
  6. Ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς αν γίνεται να αλλάξω το πληκτρολόγιο στο P900 όπως έκανα με το P800? Το αρχείο του πληκτρολογείου δεν είναι το ίδιο!
  7. Ρε παιδιά, μήπως τελικά βρήκε κανένας το Cuchi cuchi από Latin Power MC ? Κανένας δεν το έχειι!!!
  8. Ξέρει κανένας ρε παιδιά που μπορώ να βρω το Cuchi cuchi των Latin Power MC ?
×
×
  • Create New...