Jump to content

Link123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Link123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ax paidia den mporo na perimeno allo... Perase tosos kairos kai tora, teleftees ores pleon den mporo na pao na koimi8o.. Pantos krima pou den ta vgazoun sto internet mia mera prin..
  2. Γεια σας παιδια! Διαβασα λιγο το συγκεκριμενο θεμα και βλεπω πως ειναι τελικα πολλοι που εχουν αγχος με τις τριχουλες τους, χεχε:rolleyes: Θα ηθελα να ρωτησω και γω κατι, οποια συμβουλη ευπροσδεκτη. Καταρχην το μαλλι μου ειναι αρκετα εως πολυ σπαστο και μετα απο το λουσιμο το ισιωμα με μασια ειναι απαραιτητο. Το μηκος της τριχας ειναι περιπου 12 cm.. To προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης. Λουζουμαι κανονικα, στη συνεχεια τα ισιωνω με μασια, καθονται υπεροχα σχεδον ολη την 1η ωρα αλλα μετα και οσο περναει η ωρα γινονται πραγματικα χαλια (φουσκωνουν λιγακι.. και τα μπροστα "σπαζουνε"), σαν να μη τα εχω ισιωσει ενα πραμα. Το σπαστικο ειναι οτι αυτο δεν συμβαινει παντα, μερικες φορες κρατανε ολοισια μεχρι το επομενο λουσιμο. Ειλικρινα δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Μηπως εχετε να προτεινετε κανενα αφρο, spray, κρεμα η οτιδηποτε σχετικο που θα τα διατηρησει καλα για περισσοτερη ωρα ? Να σημειωσω οτι ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει κατι σχετικο, απλα λουσιμο και ισιωμα. Η μηπως καμια καλυτερη μασια ? Εχω μια Babyliss των 40 ευρω.. Σκεφτηκα μια να κανω ισιωτικη αλλα φοβαμαι γιατι εχω ακουσει πολλα δυσαρεστα... Τι λετε ?
  3. Ελπιζω πως κανεις πλακα. Προσωπικα τα βρηκα αρκετα πιο ευκολα και απο το 2007 και απο το 2006. Το 3ο και το 4ο Θεμα ηταν απλα της πλακας, στο 4ο απλα ηθελε λιγο παραπανω ηρεμια, αλλα γενικα ηταν κλασσικο θεμα. Στο 1ο θεμα το μονο που μαλλον το χεσα ειναι εκεινο που ελεγε να γραψετε το προγραμμα σε την ΕΠΙΛΕΞΕ.. Απο κει και περα θελω να πιστευω οτι τα υπολοιπα τα εχω σχετικα καλα. 85 + θελω και ειμαι οκ..
  4. Αν μας χαρακωσουν και σε αλλο μαθημα (πχ φυσικη) τοτε δεν θελω να φανταστω καν τα γενικα αποτελεσματα μου, οπως και το 80 % της Ελλαδας νομιζω.. Οι βασεις παντως σιγουρα θα πεσουν οπως και να χει.
  5. Συμφωνω με τον φιλο Sugz.. Μην ξεχνατε πως τo ολο κλιμα πανικου και αγχους παιζει τεραστιο ρολο νομιζω.. Φιλε livtylerfan για το 3ο θεμα, τα α και β ναι ηταν σχετικα καλα αλλα για το 4ο διαφωνω πληρως... Δεν ειναι θεμα για πανελλαδικες αυτο ελεος. Και η δυσκολια του βρισκεται κυριως οτι ειναι αρκετα περιεργη η λυση... Οσο ν'αφορα την συγκριση περσινου και φετινου 3ου θεματος (αλλα ακομη και του 2ου) νομιζω ειναι τελειως γελοια.. Καμια μα καμια σχεση. Τελοσπαντων, ας ευχηθουμε στην Φυσικη τουλαχιστον να μην εχουμε αυτο το χαλι..
  6. Απλα μας μαμησαν... Δεν υπαρχει αλλος τροπος οπτικης. Απο το διαβασμα που εκανα ολη τη χρονια σκοπευα να γραψω τουλαχιστον ενα 16+, βλεποντας και λιγο την δομη των θεματων τα προηγουμενα χρονια. Τα θεματα εκτος απο θεωρια και τα πρωτα 2 σκελη του 2ου θεματος ολα τα υπολοιπα ηταν πολυ απαιτητικα. Δεν κανω αναφορα ΚΑΝ για το 4ο... Προσωπικα, ευτυχως επιασα καλα την θεωρια (εκτος απο ενα Σ/Λ), ελυσα σωστα τα 2 πρωτα του 2ου θεματους, τα υπολοιπα με τις ελαχιστες τιμες μαλλον μλκιες εγραψα.. Στο 3ο, α/β/γ κουτσα στραβα εγραψα σχετικα καλα. Στο δ πηρα ΘΜΤ απο κει και περα δεν ξερω τι θα πιαστει σωστα.. Οσο για το 4ο... αν πιασω 5-7/25 θα ειναι μια χαρα...
  7. Διοτι την ριζα 22 μπορουσες να την γραψεις ριζα 2 επι ριζα 11 και ετσι διευκολυνονται καπως οι πραξεις. Και γω εκει στις πραξεις τα ψιλοεχεσα.. Οσο για το 4γ δεν ηταν κατι φοβερο, απλα επερνες την παραγωγο και στη συνεχεια επρεπε η διακρινουσα της να ειναι αρνητικη ετσι ωστε να μην εχει ακροτατα.
  8. Καλησπερα παιδια.. Απογοητευτικα απο τα μαθηματικα γενικης.. Ηλπιζα για ενα 18 και πανω αλλα μαλλον το 16αρι θα μου ερθει κατακεφαλα.. Το 3β ουτε και γω το απαντησα, που το σκεφτηκαν και το βαλαν ηθελα να ξερα... αντι να ζητουσαν μια διαμεσο.. Στο 3δ κατι εκανα λαθος με τα βλαμμενα νουμερα. Απο το 4ο θεμα.. στο α κατι ψιλοστραβωσε αλλα τα υπολοιπα βγηκαν σχετικα ευκολα. Το 2ο ηταν της πλακας τουλαχιστον για τα παιδια της θετικης/τεχνολογικης. Ειμαι περιεργος τι θα γινει το Σαββατο με τα μαθηματικα κατευθυνσης... :worry:
  9. Τελικα παιδια ανακαλυψε κανενας πως ενεργοποιουνται οι χρωματιστοι φωτισμοι ? http://www.mobile-review.com/review/image/sonyeric/w850/pic16.jpg
  10. Δυστυχως κορδονακι δεν ειχε αλλα ουτε ανταπτορα για την Memory Stick. Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο που ισως φανει πολυ βλακωδες. Στο Mobile Review αναφερουν οτι στο Walkman, αναβοσβηνει ολο το πολυπληκτρο με διαφορα χρωματα. Εγω γιατι ως τωρα δεν εχω ανακαλυψει τιποτα τετοιο ? Το μονο που βρηκα ειναι το εφε φωτισμου που οταν το εχεις ενεργο το ειδικο κουμπι του Walkman αναβοσβηνει ρυθμικα με πορτοκαλι χρωμα παντα. Σε μαυρο το εχω, μηπως μονο το ασπρο εχει τετοια δυνατοτητα ? :worry:
  11. Ναι το V800 ηταν κατω του μετριου κινητο κακα τα ψεματα. Οσο ομορφο και καλογουστο φαινοταν αλλα τοσα προβληματα ειχε. Η καμερα ηταν μια μετριοτητα, η προβολη φωτογραφιων στο κινητο ηταν μετρια εως κακη αφου δεν υπηρχε καν η επιλογη οριζοντιας προβολης η εστω καποιο ειδος zoom. Απο αποψη μουσικης ενταξει καλο ηταν, το ηχειο ειδικα με ειχε εντυπωσιασει. Απο κει και περα η ποιοτητα του ηταν ελεινη. Τοσο η κεραια (σταθεροτητα μηδεν) οσο και το πληκτρολογιο δεν ηταν καθολου καλα. Τελος το ανοιξε κλεισε ειχε καταντησει αρκετα σπαστικο. Γενικα το V800 ηταν ενα κινητο για να τεσταρουν ορισμενες δυνταοτητες. Μη ξεχναμε οτι ηταν απο τα πρωτα 3g στο χωρο.
  12. Και απο ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλο, οχι αριστο ομως. Το θετικο ειναι οτι δεν κανει δαχτυλιες οπως τα V800 και W900. Στο καπακι της μπαταριας δεν παρατηρησα κατι τετοιο. Εφοσον το κλεισεις καλα δεν παρουσιαζει κανενα τριξιμο. Επισης ο τροπος του slide up ειναι ανετος και δεν κανει σπαστικο ηχο. Τελος αυτο που με χαροποιησε ιδιαιτερα ειναι το σημα. Ειχα καιρο να δω τζαμι σημα και προπαντως σταθερο επι ωρες. :)
  13. Καλησπερα παιδια. Οπως ειπα στο Thread του V800 το συγκεκριμενο μοντελο μου χαλασε και αποφασισα να αγορασω κατι πιο καινουριο. Αρχικα ηθελα το W900 αλλα δυστυχως απο τι εμαθα αποσυρθηκε. Εψαξα σχεδον σε ολα τα μαγαζια και κανενας δεν το ειχε. Ετσι απο προχθες ειμαι κατοχος ενος W850i. Μεχρι τωρα ειμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημενος ! Η ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι πολυ καλη, λιγο κατω απο το επιπεδο "αριστη". Ιδιως τη μερα οι φωτογραφιες ειναι ικανοποιητικοτατες και ας μην διαθετει Auto focus. Ακομα και το βραδυ ομως η νυχτερινη ληψη αφηνει πολυ καλες εντυπωσεις. Αμα η φωτεινοτητα της οθονης ηταν ενα επιπεδο πιο εντονη θα ηταν ακομα πιο ομορφες οι φωτος. Απο αποψη μουσικης ? Με λιγα λογια αριστο. Η ποιοτητα με ακουστικα ειναι τρομερη ενω και το ηχειακι που διαθετει αφηνει πολυ καλες εντυπωσεις. Γενικα πιο πολυ ηθελα ενα κινητο που να εχει αριστη ποιοτητα μουσικης και οχι τοσο καλη καμερα, παρολαυτα εμεινα ικανοποιημενος με το παραπανω και στους δυο τομεις απο το W850i. Το πολυπληκτρο συνηθιζεται αμεσως. Ελπιζω να μη μου παρουσιασει κανενα προβλημα στο μελλον. Το προτεινω χωρις δευτερη σκεψη σε αυτους που θελουν κινητο για μουσικη.
  14. Επισης τα κουμπια ηταν χαλια. Ειχε φτασει σε σημειο να μη πιανουν και να πατας επανηλημενα για να παρει εντολη. Τεσπα. Αυτο παλι που το W900 καταργηθηκε τοσο γρηγορα δεν μπορεσα να το καταλαβω. Το κινητο σφυριζε απολες τις αποψεις. Τι ειχε το καημενο και το απεσυραν... Αμα το βρω ποσο να εχει. Επεσε κατω απο 400 ?
×
×
  • Create New...