Jump to content

sosimple2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.212
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sosimple2

  1. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση σε αυτα καθώς δεν χρησιμοποιώ τον Original launcher ουτε aod.. Οπότε δεν τα έχω καν παρατηρήσει..
  2. Και επειδη έψαχνα να βρω πως δουλεύει το circle to search: Εχω ενεργοποίημενα τα 3 σημεία χειρονομίων και έχω κρύψει και την υπόδειξη τους. Αμα σύρεις προς τα πανω απ το κέντρο βγαίνει το κλασικό που έβγαινε και πάλαια ο βοηθός google οπου αν επιλέξεις search photo επιλέγει μονο του ενα κομμάτι της φωτο. Για να βγει η νεα επιλογή όπου σέρνεις το δάχτυλο και κυκλωνεις ότι θες να ψάξει σε μια φωτο θέλει απλα να πατήσεις παρατεταμένα (να μη σύρεις για να βγει ο βοηθός google) στο κεντρικό gensture. Αν χρησιμοποιείς κουμπιά νομίζω κρατάς πατημένο το κεντρικό κουμπί. Τέλος υπάρχει και μια χρήσιμη επιλογή στο 6.1 . Έχει σκοπό να κρατάει την μπαταρία σε καλύτερη κατάσταση οπότε καλό είναι να τη χρησιμοποιήσουμε όλοι κάποια στιγμή. Η λογική είναι η εξής : Όταν βάζεις το κινητο το βράδυ να φορτίσει πχ το βάζεις 12 η ωρα και πχ ξυπνάς 8. Αυτο φορτιζει πχ σε 2 ωρες αρα στις 2 η ωρα είναι 100% η μπαταρία. Σταματά η φόρτιση, κάποια στιγμή πχ μετά 2 ωρες παει 99% και ξανα φορτιζει για να ξαναπάει 100%. Αυτο θα συμβεί 3-4 φορές καθε βραδυ. Θα φορτιζει απο 99-100. Το οποίο έχει αποδειχθεί είναι οτι χειρότερο για την μπαταρία. Το καινούργιο είναι οτι έχουν προσθέσει επιλογή να μαθαίνει το κινητο ποτε ξυπνάς, οπότε στο παραπανω παράδειγμα, θα φόρτισει το κινητο στο 85% και οχι 100% και θα ξεκινήσει να φορτίζει απ το 85% πχ στις 7:30 ωστε στις 8 που θα σηκωθείς να είναι 100%. Αυτο εχει αποδειχθεί οτι προστατεύει αρκετά την μπαταρία χωρίς να χάνεις τίποτα. Το έκανα με ροοτ παλαια σε αλλο κινητό. Τωρα το κοίταγα, είναι απλό. Απο φροντίδα συσκευής, μπαταρία, προστασία μπαταρίας, εχει 3 επιλογές. Η 2η είναι αυτή που λεω.
  3. Λοιπόν εβγαλα ακρη πως επαναφέρουμε τις 3 επιλογές χειρονομίων. Εγκατάθηστας goodlock, απο εκει εγκαθίστας navstar. Δεν φτάνει αυτο ομως, θελει update με το τελευταίο navstar που δεν το κατεβάζει από εκεί. Πας εδω και το κατεβάζεις : https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-navstar/samsung-navstar-6-1-05-40-release/samsung-navstar-6-1-05-40-android-apk-download/download/?key=6b8ada012697ac120c4bc5bddd357b5aec960123 Μολις το βάλεις θα δεις μια νεα επιλογή στο navstar, enable extra gestures. Το κάνεις enable και αν πας τώρα στις ρυθμίσεις του κινητού θα βρεις την επιλογή που πριν δεν υπήρχε. Και μπορείς να κανεις να μη φαίνεται καν η υπόδειξη του gesture. Όπως ηταν πριν δηλαδή. Και όποιος θέλει οταν παει στις ρυθμίσεις μπαταρίας να έχει επιλογή να σου λεει ποσες ωρες οθονης εχεις απο την τελευταία φόρτιση και όχι μόνο ημερισιως βάζει αυτο : https://twitter.com/KumarRenjerla/status/1772982327863390542?s=19
  4. Αυτο ακριβώς θα ρώταγα τώρα.. Επειδή διαβαζα και το thread για το s24 ultra που είχε 6.1 εδω και καιρο νομίζω γίνεται να ξανά εμφανιστούν με το goodlock. Αλλά δε θυμάμαι πως. Αμα το βρω θα γραψω. Το μόνο που βρήκα για την ώρα είναι μεσω goodlock, navstar, εχει εξτρα επιλογές για τις χειρονομίες. Τουλάχιστον μπορείς να κανεις μικρότερη την ενδειξη. Ολο χαζομάρες αυτη η σαμσουνγκ. Τι τούς πείραζε όπως ήταν? Προσωπικά είχα την επιλογή genstures που έχεις 3 σημεία να σύρεις. Τώρα βλέπω το κατάργησε εντελώς αυτο εκτός και δεν το βλέπω εγώ. Το ιδιο που περιγράφεις και εσυ νομίζω..
  5. Και εγω τωρα τη βαζω. Έχει τίποτα χρήσιμο?
  6. Ελπίζω στο 5 να το βελτίωσαν αυτό.. https://techmaniacs.gr/i-samsung-evale-voyrtsa-ston-mentese-ton-galaxy-z-fold-alla-i-kainotomia-tis-gyrise-mpoymerangk/
  7. https://techmaniacs.gr/i-samsung-evale-voyrtsa-ston-mentese-ton-galaxy-z-fold-alla-i-kainotomia-tis-gyrise-mpoymerangk/
  8. Μήπως έχεις adguard ή κάτι παρόμοιο? Σε άλλη συσκευή προκαλεί αυτό το πρόβλημα. Εχω εξαιρέσει απ το adguard το YouTube, fb και ολα οκ..
  9. Το ιδιο πρόβλημα είχα στο παρελθόν επανηλημενα με διάφορες συσκευές. Ειχα κόσμοτε, αλλα ξέρω και άλλους σε αλλες εταιρείες με τα ιδια. Γι αυτο το λόγο πάντα απενεργοποιω τις κλήσεις μεσω wifi. Στην Ελλάδα απλα.δεν είναι 100% αξιόπιστες. Δε φταιει το fold.
  10. Σκέφτομαι να το παρω για χρηση αποκλειστικά ως ρουτερ. Ως mobile hotspot, επειδή είναι 5g και φτηνο, αλλιώς εχω καλύτερα 4g. Εχει δοκιμάσει κανείς τι ταχύτητες πιανει ως 5g? Ειναι οντως 5g ή "περίπου " και στην πράξη εκει που αλλα πιάνουν πχ 300, αυτο πιανει 100? . Αν εχει δοκιμάσει κανείς. Ευχαριστώ.
  11. Ισχύει ακομα στο cosmote unlimited οτι παίρνεις εως συν 4 data sim card μονο με data με +3€ την καθεμια? Υπάρχει συνολικό οριο στα data καθε μηνα? Ευχαριστώ,
  12. Το φοιτητικό εχει καμια διαφορά στο what's up, στο unlimited data night? Ή κοστιζει το ιδιο ,6.5€ απο 10 εωε 8 το πρωί? Αν εχει τίποτα βελτιωμένο σε αυτα να το κάνω φοιτητικό. Ευχαριστώ,
  13. Μιας και ασχολείστε, μπορείτε να μου εξηγήσετε αυτο: Το cu εχει επιλογή "cu mono scrool nights" από 20 εως 8 το πρωι λέει. απεριόριστα data. Διαβάζω όμως στους ορους ,και λέει ορθη χρηση 6.7gb εντός ΕΕ. Εντός Ελλάδας τι οριο εχει? Ευχαριστώ.
  14. Γιατί τόσο παρόμοια ποιότητα? Σε ορισμένες φωτο φαίνεται καλύτερα στο fold 5. Ίσως δεν είναι έτοιμο το s24 ultra. Με μερικά update μπορεί να φτιάξει και αλλο. Αν και προσωπικά δε βλέπω μεγάλες διαφορές τελευταία στις καμερες. Τωρα αμα δεις συγκριτικό στις 65 ίντσες ίσως υπάρχει διαφορά..
  15. Εχει δοκιμάσει κανένας να γράψει στην οθονη του fold 5 μονο με τη μύτη του spen? Δουλεύει? Σκέφτομαι να φτιάξω ενα πολύ μικρο spen, το οποίο να εχω μαζι με τα κλειδιά. Θα δουλέψει αγοράζοντας ανταλλακτικες μύτες? Στις αλλες οθόνες δουλεύουν οι μύτες, αλλα στα αναδιπλούμενα δεν ξέρω τι παίζει. Το ποιο φτηνό spen ποσο να εχει άραγε? Απο οτι ξέρω δουλεύει απο ολα τα fold.
  16. Από περιέργεια, τι έχεις και δε σου φτάνει 1 τερα? Βίντεο φαντάζομαι. Υπάρχει μία περίεργη λύση που ισως σε βολέψει. Άνοιξε ένα 2ο λογαριασμό Gmail. Αυτόματα έχεις και εξτρά youtube σε αυτό το λογαριασμό. Ανέβασε όλα τα βίντεο στο YouTube το 2ο, αλλά ως μη καταχωρημένα. Τα βλέπεις μόνο εσυ, είναι απόρρητα. Κανείς και λίστες και οτι γουστάρεις. Τσάμπα χώρος.
  17. Tο κινητό ειναι ηδη φθηνότερο στα bestprice μαγαζα ειδικά. Και χωρίς ολο αυτό το καραγκιόζιλικι, παρε κουπόνια, στειλε παλιά κινητά κλπ. Αυτοί που αγόραζουν χωρίς φπα, οκ μάλλον τους συμφέρει η προπαραγγελια. Στο jmc το 256 εχει 1060ε αν θυμάμαι καλα. Αν και θα περιμένεις ενα μηνα να παραλάβεις απο εκεί. Το ποσό καιρό έκανε να πεσει το s23 ultra, που όντως έκανε καιρο, δεν είναι βαρόμετρο για το ποτε θα πεσει το s24 ultra. Ότι στοίχημα θέλετε (ποτέ δεν έπεσα έξω μέχρι σήμερα) θα πεσει πολύ νωρίτερα. Δεν υπάρχει η ίδια ζήτηση. Πήραν μαζικά το s23 ultra πέρσι και δεν το αλλάζουν οι περισσότεροι. Το fold 4 έκανε απο 2000 να πεσει στα 1200 10+ μηνες Το fold 5, το 512, απο 2200 έπεσε στα 1200 σε 3!!! μηνες (ναι jmc το πήρα από εκεί και εγγύηση εχει και απόδειξη, και δωρο power pack μου κανανε επειδή αργησε) , ακριβώς γιατί είχαν πάρει οι ενδιαφερόμενοι το 4, και δεν αγόραζε κανείς.Σε bestprice μαγαζιά πάντα. Το ίδιο θα γίνει πιστεύω με το s24 ultra.
  18. Δεν υπάρχει κινητό χωρίς επιλογή αυτόματης φωτεινότητας.
  19. Περιμένεις να σου πουνε εδω ποσο αξιόπιστο έχει βγει, οταν κυκλοφορεί κανα 6μηνο? Διαβάζεις για προβλήματα στα προηγούμενα fold γιατι εχουν πχ 1.5-2 χρόνια χρησης. Ξανα ρωτα σε 1 χρόνο απο τωρα.. 🙂 Στους μηνες που το έχω είναι απροβληματιστο, αλλα θα ηταν περίεργο να συνέβαινε κατι διαφορετικό. Δεν ειχα το 4, αλλά επειδή εχω χρησιμοποιησει και τα 2, η ποιότητα κατασκευής του 5 ειναι σίγουρα καλύτερη του 4. Απ την αλλη ,αν ηταν να στοιχηματίσω, θα έλεγα οτι δύσκολα θα βγάλει πανω απ τη 2ετια. Αν σε καλύπτει αυτη η διάρκεια προχώρα. Μακαρι βέβαια να κανω λαθος και να βγάλει χρόνια. Πάντως το έχω κατα ευχαριστηθεί. Απίστευτο τηλέφωνο για μια συγκεκριμένη κατηγορία που θελει την μεγάλη οθονη, με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης βέβαια.
  20. Τόσο βαρύ που είναι το fold, δεν υπάρχουν light πεσίματα.. Πάντως μέσα στο αμαξι μου έπεσε 2 φορες καθώς το άφηνα σε μαγνητική βαση, και ξεκόλλησε ο μαγνήτης 2 φορες. Εχω τη θήκη aramid carbon που εχω δείξει παραπάνω. Μισό χιλιοστο πάχος, σαν skin ειναι. Δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Αλλα το αμαξι γενικά είναι ελαστικό το πάτωμα. Αν και τη μια φορά έπεσε σε σκληρό πλαστικό αλλα απόσταση 40 πόντους. Αμα πέσει σε κανα τσιμέντο όμως απο 1 μέτρο θα κανει λακκούβα ειδικά στο μεντεσε που δεν προστατεύεται. Απ την άλλη μιλάμε για ενα κινητο με παχος και βάρος σχεδόν χ 2 σε σχέση με νορμάλ κινητα. Προσωπικά στη χρήση δε με. Ενοχλεί καθόλου αυτό, αλλα αμα του βάλεις και θηκη χοντρή, ποσο μαλλον θήκη να προστατεύει και το μεντεσε, τότε γίνεται τέρας και εντελώς άβολο στη χρήση. Προσωπικά θα πήγαινα σε νορμάλ κινητό αν ειναι.. Το συγκεκριμένο κινητο το παίρνεις οπως είναι, και επειδή είναι χοντρό ηδη του βαζεις και μια λεπτή θήκη, αναλαμβάνοντας το Ρίσκου αν πέσει, ή πας σε νορμάλ κινητό.. Να έχεις ενα τέρας που δε θα το χαίρεσαι δεν έχει νόημα. Φυσικά αλλοι έχουν αλλη γνώμη, σεβαστό.
  21. Κανονικά έπρεπε να σε ξανα καλύψουν, γιατι καλα θυμόμουν. Οτι αλλαχτηκε εχει 6 μηνες ακομα. Απλα στην πράξη, δε θα βγάλεις ακρη δυστυχώς κατα 95%. Θα σου πουν οτι χαλασε κατι αλλο ,που δεν είχε αλλαχτεί, ενω μπορεί όντως να φταινει αυτοι. Αντε να το αποδείξεις ομως. Ολα τα σερβις παραμύθια λένε για να μη σε καλύψουν.
  22. Οταν χρησιμοποιησεις την εγγύηση, μηπως ξανα ανανέωνεται η εγγύηση για 12 μηνες? Κατι τέτοιο θυμάμαι σε καποια προϊόντα. Για την σαμσουνγκ δεν ξερω, αν έχει κανείς εμπειρία. Γιατι αν ξανα ανανεώνεται η εγγύηση σε περίπτωση βλάβης, τοτε ο φίλος δικαιούται εγγύηση ξανα.
  23. Δεν γίνεται στα σαμσουνγκ. Υπάρχει η εναλλακτική να προσθέσεις στα Quick tiles, αν τα λεω καλά, ένα εικονίδιο για screenshot. Δοκίμασε το, θα σε βολέψει καλύτερα πιστεύω. Το fold 5 εχω, αλλά ίδια είναι.
  24. Απο όσο ξέρω, μπορείς να βάλεις 2 sim και μια esim. Ταυτόχρονα ομως θα δουλεύουν οι 2 απο τις 3. Θα διαλέγεις ανα πασα στιγμή δηλαδή ποιες 2 θες active. Αν και ειμαι 95% σίγουρος, επειδή δεν το εχω δοκιμάσει, ας το επαληθευσει κανενας που να το εχει κανει. Βασικα οτι οι 2 μονο θα ειναι ταυτοχρονα active ειναι σίγουρο. Απλα διατηρώ μια επιφύλαξη αν μπορείς να επιλέγεις ανάμεσα απο τις 3, τις 2 που θες καθώς δεν είναι στάνταρ σε ολα τα κινητά και δεν ξέρω σίγουρα τι συμβαίνει στο fold. Edit, και επειδη δύσκολα θα βρεις κάποιον να το εχει δοκιμάσει, ειναι όπως στα εγραφα: https://www.reddit.com/r/GalaxyFold/comments/y7wdfk/dual_physical_sim_and_esim_at_the_same_time/
  25. Ποιες 3, 2 ειναι. Απλα μια απ τις 2 μπορεί να γίνει esim.
×
×
  • Create New...