Jump to content

sosimple2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.212
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About sosimple2

  • Ημ. Γέννησης 17/03/1974

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

sosimple2's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

35

Φήμη

  1. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση σε αυτα καθώς δεν χρησιμοποιώ τον Original launcher ουτε aod.. Οπότε δεν τα έχω καν παρατηρήσει..
  2. Και επειδη έψαχνα να βρω πως δουλεύει το circle to search: Εχω ενεργοποίημενα τα 3 σημεία χειρονομίων και έχω κρύψει και την υπόδειξη τους. Αμα σύρεις προς τα πανω απ το κέντρο βγαίνει το κλασικό που έβγαινε και πάλαια ο βοηθός google οπου αν επιλέξεις search photo επιλέγει μονο του ενα κομμάτι της φωτο. Για να βγει η νεα επιλογή όπου σέρνεις το δάχτυλο και κυκλωνεις ότι θες να ψάξει σε μια φωτο θέλει απλα να πατήσεις παρατεταμένα (να μη σύρεις για να βγει ο βοηθός google) στο κεντρικό gensture. Αν χρησιμοποιείς κουμπιά νομίζω κρατάς πατημένο το κεντρικό κουμπί. Τέλος υπάρχει και μια χρήσιμη επιλογή στο 6.1 . Έχει σκοπό να κρατάει την μπαταρία σε καλύτερη κατάσταση οπότε καλό είναι να τη χρησιμοποιήσουμε όλοι κάποια στιγμή. Η λογική είναι η εξής : Όταν βάζεις το κινητο το βράδυ να φορτίσει πχ το βάζεις 12 η ωρα και πχ ξυπνάς 8. Αυτο φορτιζει πχ σε 2 ωρες αρα στις 2 η ωρα είναι 100% η μπαταρία. Σταματά η φόρτιση, κάποια στιγμή πχ μετά 2 ωρες παει 99% και ξανα φορτιζει για να ξαναπάει 100%. Αυτο θα συμβεί 3-4 φορές καθε βραδυ. Θα φορτιζει απο 99-100. Το οποίο έχει αποδειχθεί είναι οτι χειρότερο για την μπαταρία. Το καινούργιο είναι οτι έχουν προσθέσει επιλογή να μαθαίνει το κινητο ποτε ξυπνάς, οπότε στο παραπανω παράδειγμα, θα φόρτισει το κινητο στο 85% και οχι 100% και θα ξεκινήσει να φορτίζει απ το 85% πχ στις 7:30 ωστε στις 8 που θα σηκωθείς να είναι 100%. Αυτο εχει αποδειχθεί οτι προστατεύει αρκετά την μπαταρία χωρίς να χάνεις τίποτα. Το έκανα με ροοτ παλαια σε αλλο κινητό. Τωρα το κοίταγα, είναι απλό. Απο φροντίδα συσκευής, μπαταρία, προστασία μπαταρίας, εχει 3 επιλογές. Η 2η είναι αυτή που λεω.
  3. Λοιπόν εβγαλα ακρη πως επαναφέρουμε τις 3 επιλογές χειρονομίων. Εγκατάθηστας goodlock, απο εκει εγκαθίστας navstar. Δεν φτάνει αυτο ομως, θελει update με το τελευταίο navstar που δεν το κατεβάζει από εκεί. Πας εδω και το κατεβάζεις : https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-navstar/samsung-navstar-6-1-05-40-release/samsung-navstar-6-1-05-40-android-apk-download/download/?key=6b8ada012697ac120c4bc5bddd357b5aec960123 Μολις το βάλεις θα δεις μια νεα επιλογή στο navstar, enable extra gestures. Το κάνεις enable και αν πας τώρα στις ρυθμίσεις του κινητού θα βρεις την επιλογή που πριν δεν υπήρχε. Και μπορείς να κανεις να μη φαίνεται καν η υπόδειξη του gesture. Όπως ηταν πριν δηλαδή. Και όποιος θέλει οταν παει στις ρυθμίσεις μπαταρίας να έχει επιλογή να σου λεει ποσες ωρες οθονης εχεις απο την τελευταία φόρτιση και όχι μόνο ημερισιως βάζει αυτο : https://twitter.com/KumarRenjerla/status/1772982327863390542?s=19
  4. Αυτο ακριβώς θα ρώταγα τώρα.. Επειδή διαβαζα και το thread για το s24 ultra που είχε 6.1 εδω και καιρο νομίζω γίνεται να ξανά εμφανιστούν με το goodlock. Αλλά δε θυμάμαι πως. Αμα το βρω θα γραψω. Το μόνο που βρήκα για την ώρα είναι μεσω goodlock, navstar, εχει εξτρα επιλογές για τις χειρονομίες. Τουλάχιστον μπορείς να κανεις μικρότερη την ενδειξη. Ολο χαζομάρες αυτη η σαμσουνγκ. Τι τούς πείραζε όπως ήταν? Προσωπικά είχα την επιλογή genstures που έχεις 3 σημεία να σύρεις. Τώρα βλέπω το κατάργησε εντελώς αυτο εκτός και δεν το βλέπω εγώ. Το ιδιο που περιγράφεις και εσυ νομίζω..
  5. Και εγω τωρα τη βαζω. Έχει τίποτα χρήσιμο?
  6. Ελπίζω στο 5 να το βελτίωσαν αυτό.. https://techmaniacs.gr/i-samsung-evale-voyrtsa-ston-mentese-ton-galaxy-z-fold-alla-i-kainotomia-tis-gyrise-mpoymerangk/
  7. https://techmaniacs.gr/i-samsung-evale-voyrtsa-ston-mentese-ton-galaxy-z-fold-alla-i-kainotomia-tis-gyrise-mpoymerangk/
  8. Μήπως έχεις adguard ή κάτι παρόμοιο? Σε άλλη συσκευή προκαλεί αυτό το πρόβλημα. Εχω εξαιρέσει απ το adguard το YouTube, fb και ολα οκ..
  9. Το ιδιο πρόβλημα είχα στο παρελθόν επανηλημενα με διάφορες συσκευές. Ειχα κόσμοτε, αλλα ξέρω και άλλους σε αλλες εταιρείες με τα ιδια. Γι αυτο το λόγο πάντα απενεργοποιω τις κλήσεις μεσω wifi. Στην Ελλάδα απλα.δεν είναι 100% αξιόπιστες. Δε φταιει το fold.
  10. Σκέφτομαι να το παρω για χρηση αποκλειστικά ως ρουτερ. Ως mobile hotspot, επειδή είναι 5g και φτηνο, αλλιώς εχω καλύτερα 4g. Εχει δοκιμάσει κανείς τι ταχύτητες πιανει ως 5g? Ειναι οντως 5g ή "περίπου " και στην πράξη εκει που αλλα πιάνουν πχ 300, αυτο πιανει 100? . Αν εχει δοκιμάσει κανείς. Ευχαριστώ.
  11. Ισχύει ακομα στο cosmote unlimited οτι παίρνεις εως συν 4 data sim card μονο με data με +3€ την καθεμια? Υπάρχει συνολικό οριο στα data καθε μηνα? Ευχαριστώ,
  12. Το φοιτητικό εχει καμια διαφορά στο what's up, στο unlimited data night? Ή κοστιζει το ιδιο ,6.5€ απο 10 εωε 8 το πρωί? Αν εχει τίποτα βελτιωμένο σε αυτα να το κάνω φοιτητικό. Ευχαριστώ,
  13. Μιας και ασχολείστε, μπορείτε να μου εξηγήσετε αυτο: Το cu εχει επιλογή "cu mono scrool nights" από 20 εως 8 το πρωι λέει. απεριόριστα data. Διαβάζω όμως στους ορους ,και λέει ορθη χρηση 6.7gb εντός ΕΕ. Εντός Ελλάδας τι οριο εχει? Ευχαριστώ.
  14. Γιατί τόσο παρόμοια ποιότητα? Σε ορισμένες φωτο φαίνεται καλύτερα στο fold 5. Ίσως δεν είναι έτοιμο το s24 ultra. Με μερικά update μπορεί να φτιάξει και αλλο. Αν και προσωπικά δε βλέπω μεγάλες διαφορές τελευταία στις καμερες. Τωρα αμα δεις συγκριτικό στις 65 ίντσες ίσως υπάρχει διαφορά..
  15. Εχει δοκιμάσει κανένας να γράψει στην οθονη του fold 5 μονο με τη μύτη του spen? Δουλεύει? Σκέφτομαι να φτιάξω ενα πολύ μικρο spen, το οποίο να εχω μαζι με τα κλειδιά. Θα δουλέψει αγοράζοντας ανταλλακτικες μύτες? Στις αλλες οθόνες δουλεύουν οι μύτες, αλλα στα αναδιπλούμενα δεν ξέρω τι παίζει. Το ποιο φτηνό spen ποσο να εχει άραγε? Απο οτι ξέρω δουλεύει απο ολα τα fold.
×
×
  • Create New...