Jump to content

kyrospetr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kyrospetr

  1. Υπάρχει κανείς με wm6 που να έχει βάλει το εορτολόγιο full εκδοση και να αντιμετωπίζει πρόβλημα???
  2. thanksssssssss για το νέο update με την τηλεόραση εισαι κορυφαίος και δουλευεί αψογα. :dance::dance::dance::dance::up::up:
  3. κανα καινουργιο update για την full εκδοση γιατι σταματησε να βγαινει??? :O:O:O pleaseeee!!!
  4. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος έχω ένα w810i και θέλω να μεταφέρω τα μηνύματα που έχω στο κινητό σε ένα άλλο ericsson υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω χωρίς να χάσω τα μηνύματα?
  5. Χίλια ευχαριστω για την βοήθεια
  6. σωστα το είδα και εγώ για τις γιορτες εχεις δικιο , γενικότερα όμως το pocket plus διμιουργει προβλήματα απο οτι φένεται γιατι απο όταν το έβαλα σε plugin μου έλεγε θα ανοιξει σε safe mod το κινητο δεν ανοιγε ποτε κ.τ.λ. το pocket plus εφταιγε ετσι δεν είναι?
  7. χίλια ευχαριστω για την απαντήση τουλάχιστον δεν φταίει το κινητό κάτι είναι και αυτο , το pocket plus δεν το ξαναέβαλα αλλα έχω βάλει to spb weather αυτο δεν δημιουργεί πρόβλημα σε κάτι έτσι δεν είναι?
  8. Καλημέρα μια βοήθεια , δεν ξέρω τι έγινε αλλα το πρόγραμμα άρχισε να μην μου έμφανίζει τις γιορτες τις κάθε μέρας. Ενω δουλευεί κανονικά όλο το υπόλοιπο το προγραμμα δηλαδή διαβάζει τις γιορτες που το έχω βάλει εγω , δειχνει μπαταρία δειχνει σεληνη και όλα τα υπόλοιπα στις γιορτες τις καθε μέρας δεν μου τις βγάζει δηλαδή σήμερα 17/01 μου λέει οτι δεν υπάρχουν γιορτες οπως και εχθες ενω όταν παταω το βελακι μου δείχνει τις γιορτες που υπάρχουν δηλαδη απλα δεν μου τις βγάζει στην αναμονη. Δε ξέρω τι έχει γίνει το αυτο που έκανα είναι το πήγα να κάνω update μέσω internet αλλα δεν βρήκε νέα έκδοση , και το δεύτερο του έβαλα εχθες το pocket plus και απο τότε το pda τα έφτυσε τελείως μου κόλησε και μου έλεγε οτι θα ανοίξει σε safe mod και αλλά τρελα , αναγκάστηκα του έκανα format τα ξαναέβαλα όλα απο την αρχή αλλα οι γιορτές ακόμα δεν εμφανίζονται. μια βοήθεια pleaseeeeeee :cry::cry::cry:
  9. Απλα συνχαρητηρία για το πρόγραμμα είναι τέλειο και εύχρηστο απλα θα πρότεινα αν είναι εφικτο την ώρα που το κατεβάζουμε να λέει και την έκδοση για να γνωρίζουμε αν έχουμε την τελευταία έκδοση.εννοω στην κεντρική σελίδα του προγράμματος και πάλι συνχαρητηρια. :)
  10. Γεια χαρά ποια εκδοση είναι η τελευταία γνωρίζει κάποιος?
  11. Καλημερα σε όλους αγορασα το glofish x500 πριν μια βδομαδα το οποιο πραγματικα ειναι κορυφαιο σε ολα.Απλα αν γνωριζει καποιος να μου πει καποιος για την ακτινοβολια που εκπεμπει γιατι έχει τύχει απο οταν το αγορασα να έχω καποιους πονοκεφαλους.Αυτο που πιστεύω είναι οτι ειναι συμπτωση αλλα είπα να ρωτήσω μηπως γνωρίζετε τίποτα. Ευχαριστω
  12. Καλημερα σε όλους αγορασα το glofish x500 πριν μια βδομαδα το οποιο πραγματικα ειναι κορυφαιο σε ολα.Απλα αν γνωριζει καποιος να μου πει καποιος για την ακτινοβολια που εκπεμπει γιατι έχει τύχει απο οταν το αγορασα να έχω καποιους πονοκεφαλους.Αυτο που πιστεύω είναι οτι ελιναι συμπτωση αλλα είπα να ρωτήσω μηπωσ γνωρίζετε τίποτα. Ευχαριστω
  13. Καλημερα σε όλους αγορασα το glofish x500 πριν μια βδομαδα το οποιο πραγματικα ειναι κορυφαιο σε ολα.Απλα αν γνωριζει καποιος να μου πει καποιος για την ακτινοβολια που εκπεμπει γιατι έχει τύχει απο οταν το αγορασα να έχω καποιους πονοκεφαλους.Αυτο που πιστεύω είναι οτι ελιναι συμπτωση αλλα είπα να ρωτήσω μηπωσ γνωρίζετε τίποτα. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...