Jump to content

asdasdasdasd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

asdasdasdasd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΟΚ το κοιταξα κι εχεις δικιο το Ζ και ροπιαζει απο πιο χαμηλα και εχει περισσοτερη ροπη...για εξηγησε μου τοτε γιατι ολοι λενε πως το modenas ειναι πιο γρηγορο?Μην μου πεις τωρα οτι κανει την διαφορα ΜΙΣΟΣ ΙΠΠΟΣ γιατι θα γελαω για χρονια...δεν ξερω τι να πω εχω δει μοντενας να χανει απο μαμα Ζ...Μπορει το μοντενας να βαζει κατω καλυτερα την δικη του δυναμη (δηλαδη λογω μεταδωσης σασμαν) αλλα και το Ζ εχει κορυφαιο σασμαν...Παντος δεν ειναι απο τα 18 αλογα και τα 17,5...γιατι και το TDM 900 εχει μολις 86 αλογα (για 900 κυβικα ειναι πολυ λιγα αλλα ειναι το στυλ της μηχχανης τετοιο) και το FZX 750 εχει 108 αλλα το FZX δεν μπορει να ακολουθησει... :cool:
  2. Εννοω οτι το modenas εχει και περισσοτερη ροπη αλλα και ξεκιναει απο τις χαμηλες στροφες ;) Και αυτος ειναι ο λογος που απλα φαινεται πιο γρηγορο.
  3. Επισης ξεχασα να γραψω κατι που ειδα πιο πανω...το Ζ εχει διαδρομη 54.7 ακριβως και διαμετρο 53.8 ;)
  4. Κυλινδρος αλουμινιου 56 χιλιοστα, πιστονι αασα, εκκεντροφορος fuego 3o σταδιο απο honda μαζι με κοκκορακια, καρμπιρατερ keihin 24 daytona, ελαφρομενο βολαν ροϊκη εξελιξη εξατμιση Daytona Ελατηρια στην καμπανα γιατι πατηνιαριζε του πουστη και κατι ψηλα ακομη http://x4.putfile.com/6/15118250072.jpg
  5. Παιδια εχω ενα Τ φτιαγμενο στα 56 χιλιοστα με ολα τα συναφη...προχτες συναντησα στο φαναρι ενα Hayabusa και τα δωσαμε με αποτελεσμα να ειμαι μπροστα 2 κωλονες και μαλιστα χωρις να βαλω 4η ταχυτητα...Ρε παιδια μιλατε σοβαρα, βγαζει ο λυκος ο μαυρος 140 χιλιομετρα καθαρα?Και στο κοντερ 170?Σαν το Ζ ενα πραγμα και αυτο...στο κοντερ 180 και πραγματικα 120 αντε 130 στην καλυτερη.Αυτο το μηχανακι 140 χιλιομετρα δεν βγαζει αλλα στον γκρεμο ισως κατι να γινεται :lol: Στην καλυτερη 130 οπως και το Ζ.Μιλαω γιατι ξερω και γιατι ειμαι εμπειρος εχω οδηγησει αρκετα μηχανακια και ξερω πολλα και το modenas Ζ ζοριζεται να περασει απλα εχει περισσοτερη ροπη για αυτο φαινεται πιο γρηγορο ;)
×
×
  • Create New...