Jump to content

dancer_loca

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dancer_loca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μου κολλάει και κανει restart μονο στην προεπισκοπηση των θεμάτων χρησιμοποιώντας το joystick!!!Με το αριστερο πληκτρο δεν εχει πρόβλημα!!! Επίσης δεν μου κολλάει μονο σε ένα συγκεκριμενο θέμα αλλά σε οποιοδήποτε. Το έδειξα στον τεχνικό της alpha copy και μου ειπε ότι δεν ξέρει τιποτα και θα ενημερώσει την μαμά εταιρεια στην Φιλανδία...
  2. Μήπως κολλάει σε κανέναν η προεπισκόπηση στα themes; Σε μένα πολλές φορές όταν κάνω προεπισκόπηση ενός θέματος χρησιμοποιώντας το joystick (πληκτρο 4 κατευθύνσεων) το 6680 κανει restart!!!
  3. Καλησπέρα σε ολους, Σημερα προσπάθησα να περάσω ένα video που τράβηξα με το 6680 στο PC μέσω του PC Suite. Το πρόβλημά μου είναι ότι το video ενώ είναι αποθηκευμένο στο κινητό, δεν μπορώ να το δω μέσω του Nokia Phone Browser. Για τις φωτογραφίες δεν έχω τέτοιο πρόβλημα (τις εμφανίζει στον Nokia Phone Browser). Είχε κανείς το ίδιο προβλημα???
  4. Καλησπερα σε όλους, Μόλις εγινα μια κάτοχος 6680 και νέο μέλος στο myphone.gr!!! Θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει για να βρω εφαρμογες για το 6680? (πχ κάποιο yahoo group). Κυρίως θα ήθελα τον Opera Browser cr@cked Ευχαριστώ :rolleyes:
×
×
  • Create New...