Jump to content

MPOUM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    130
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by MPOUM

  1. Καλησπέρα σας,

     Ενεργοποιήθηκα πριν 20 ημέρες στην nova κινητή από τη Vodafone. Δέχθηκα μια προσφορά πριν λίγες ημέρες από τη Vodafone για επιστροφή στο δίκτυο της. Μου προσφέρουν απεριόριστες κλήσεις, μηνύματα και 20 gb data στα 13€. Επίσης μου πληρώνουν τυχόν αναπόσβεστο που θα χρεωθώ από τη Nova.
     Τους είπα να το σκεφτώ μέχρι την Τρίτη αλλά λέω να πω το ναι.

    • Like 1
  2. Θα μπορούσαν αλλά προσωπικά δεν με νοιάζει. Εχω πλεον 900 λεπτά προς ολους + 100 SMS (που δεν τα θέλω αλλά τέλος πάντων) + 1 Gb με 13 Ευρώ το μηνα. Δίνω και ακομα 10 Ευρώ ανα μήνα για το πακέτο με το απεριόριστο internet οπότε με 23 Ευρώ εχω 900 λεπτά προς όλους και απεριοριστα δεδομένα

     

    Σε αυτή την τιμή, υπάρχει και χρηματικό υπόλοιπο διαθέσιμο ?

  3. Είμαι κάτοχος αριθμού Q. Το είχα συμβόλαιο και το έκανα καρτοκινητό. Ξαφνικά το απόγευμα ο αριθμός έπαψε να λειτουργεί. Τα σαϊνια πήγαν και το έκαναν συμβόλαιο σε πελάτη που έκανε αίτηση για σύνδεση.....
  4. Αυτή τη στιγμή 5 αριθμοί Vodafone που έχουμε είναι νεκροί. Δεν βγαίνει κλήση με τίποτα. Μόνο δεδομένα. Τα 3 τηλέφωνα είναι εντός Αττικής και τα άλλα 2 στην Τήνο.

     

    Sent from my Galaxy S10e

     

    Εχει πέσει το δίκτυο κινητής και σταθερής!

  5. Κανονικά, 4/2/2020 πήγε σήμερα η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου. Κάπου κανείς λάθος η κάτι κόλλησε, κάνε refresh.

     

    Δεν ανανέωσε την ημερομηνία λήξης, το δήλωσα στην εξυπηρέτηση και θα το διορθώσουν μου είπαν.

  6. Όταν ανανεώνω με 6 ευρω (όταν έχει countdown) για ποιο λόγο θεωρεί το σύστημα ότι δεν βάζω κάρτα? (δεν ανανεώνει για 2 μήνες την ημερομηνία λήξης)
  7. Γιατί;τι συμβαινει;

     

    Μήνυμα Συστήματος

    Το μέλος Fanis_fg έχει επιλέξει να μη δέχετε προσωπικά μηνύματα ή δεν έχει τα απαραίτητα δικαιώματα χρήσης τους

  8. Καλησπερα. Πριν λιγες ημερες παρελαβα λογ/μο nova που εχει εξερχομενες κλησεις χωρις να τις εχω κανει. τα νουμερα ειναι τα εξης 0000105750 ΚΑΙ 2105750200. 1,5 μηνα τωρα αναφερονται στην αναλυσηι καθημερινα με στανταρ διαρκεια και στανταρ ωρες. Εχει καποιος παρομοια εμπειρια απο τα νουμερα αυτα ?

     

    Ευχαριστω

     

    Μήπως έχεις συναγερμό με κέντρο λήψης σημάτων?

×
×
  • Create New...