Jump to content

FORZAARIS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

FORZAARIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια και εγω εχω το Resco στο Qtek και ειναι επιτελους αυτο που ελειπε
  2. Παιδια εγω πηρα για το 9000 απο τα e-shop αυτη που λεγατε και ειναι σαν να την εφτιαξαν για το συγκεκριμενο. Οσο αφορα το κινητο μου....μια ερωτηση ρε παιδια εχω την αγγλικη εκδοση και οταν γραφω μυνημα εχει μονο αγγλικα πως θα γινει να βαλω τους ελληνικους χαρακτηρες?
  3. Φιλε μου μολις πηρα και εγω το Qtek το αγγλικο ομως μια διευκρινηση...εσπασε απο την βαση της ή θρυματιστικε η οθονη?
  4. καλησπερα παιδια...ειμαι καινουργιος εδω ο λογος που εψαξα και σας βρηκα ηταν κυριως για τα προβληματα που αντιμετωπιζω με το Ν90μου ...υστερα απο προσεκτικο διαβασμα ολων οσων διαβασα εδω κατεληξα στο οτι : 1 : Προβλημα στα ΜΡ3 κ στον ηχο (καθυστερηση 3-5 δευτερολεπτον ή παραμορφωση) οταν εχεις αλλαξει Theme 2 : Ενα φορματ καθε ενα μηνα ειναι ο καλητερο 3 : Οσο λιγοτερες εφαρμογες εχεις εγκατεστημενες τοσο το καλητερο 4 : Η εκθεση αργει χωρις να παιζει ρολο η αναβαθμιση 5 : Mπαταρια που δεν κραταει παραπανω απο 30ωρες με κανονικη χρηση ...αυτα διαπιστωσα μεχρι στιγμης χωρις να το εχω κανει καποια αναβαθμιση
×
×
  • Create New...