Jump to content

A_S_T_E_R_I

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

A_S_T_E_R_I's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδια. :) Ξερετε καποιο προγραμμα ειτε PC ειτε για mobile phone το οποιο να κανει 3-4 jpg/gif/bmb :rolleyes: :happy: :p σε ενα κινουμενο (να αλλαζει πχ ανα 1" τις εικονες) ωστε να μπορω να το στειλω σαν ΜΜS?
  2. Stash κατ'αρχιν ευχαριστω που μου απαντησες :happy: 1)Τα mb δεν μαζευτηκαν απο MMS k BT, αν και η εντολη ηταν να αποθηκευονται στο τηλ. φροντiζα να τα μεταφερο μετα στην MMC (αληθεια με ποια εντολη ή προγραμμα θα μπορουν να πηγαινουν κατ'ευθειαν στην MMC?) Αρα πρωτη διαπιστωση ειναι πως τα mb ηταν απο το "Πολυ αχρηστο αρχικο υλικο" δεδομενου πως ποτε δεν το ειχα ξανακανει format. 2)Τις επαφες (οχι ολες :( ) ηδη τις μετεφερα μεσο συνχρονισμου με το outlook, θα δω και για ημερολογιο 3)Παντως με το που εκανα αναβαθμιση ver. απο την αρχικη στην 4, οταν το πηρα εβαλα για πρωτη φορα ΚΑΙ μια 512 :up: αλλα ΚΑΙ τα εκανα format (τηλ+ΜΜC) και παλι χωρις ακομη να εχω βαλει το autolock αυτο ειναι στο Z(rom) :wacko: To οτι υπαρχουν καταλοιπα στο Ζ επηρεαζει πουθενα ή πολυ λογος για το τιποτα? :blink:
  3. Το 6680 εχει περιπου 10mb εσωτερικη μνημη, εσωσα τα αρχεια του τηλ. μεσο PC suite :cool: , περασα την καινουρια ver :D και ειδα πως ελευθερα εχω γυρο στα 9+mb, αν περασω παλι τα αρχεια που εσωσα η μνημη κατεβαινει στα 4.5mb free :( χωρις κανενα προγραμμα αποθηκευμενο στη μνημη τηλεφωνου :worry: . Ερωτησεις: 1)Γιατι γινετε αυτο? απο που βρισκει 5mb data? :wacko: 2)μπορω να περασω ΜΟΝΟ ημερολογιο,σημειωσεις (αυτα πιανουν μονο λιγα Βit) χωρις τα.... υπολοιπα 5mb? ή αν τα περασει να μπορω απο καπου να δω που ειναι ωστε να τα σβησω? (απο τα εργαλεια->διαχειρηση δεν φαινεται να εχω προγραμματα στην μνημη τηλ. ωστε να μπορω κ να τα σβησω) 3)Ενω εκανα format τηλ+καρτα γιατι στον Ζ(rom) εχει το aytolocker φορτωμενο? διαγραφεται με καποιο τροπο? Σας μπερδεψα???? :O
  4. Επειδη δεν ξερω.... τι λογοι? :blink: επιβαρυνει το συστημα κ την ταχυτητα του κινητου? :worry:
  5. Δεν παιρνεις (αν δεν εχεις) μια μεγαλυτερη καρτα να σωθεις :superman: που ουτως ή αλλως θα την χρειαστεις αργοτερα για να μην παιδευεσαι :dizzy: να μικραινεις τα bitware και να χανεις τζαμπα χρονο? :what: Πλεον μια 512, χρηματικα, ειναι πολυ προσιτη. :up:
  6. Απ' αυτα που διαβασα παραπανω ισχυει πως μια που το 6680 μου εχει ακομη εγγυηση μπορω να το παω σε ενα Νοκια shop και να κανω αναβαθμηση την ver. χωρις κοστος ή θα μου ζητησουν αυτα τα 15 Ε? :confused: Παιζει ρολο αν εχει ή οχι προβλημα? Οχι πως δεν τρωει καποια κολληματακια με την αρχικη ver. που εχω ακομη... :cry:
  7. Sorry clarco5 :O απλα δεν πιστευα πως ολοι μπαινουν σε ολα τα thread και γι'αυτο ρωτησα στην καθε ομαδα ξεχωριστα :rolleyes: thanx παντως ;)
  8. Ξερει κανενας να μου πει πως λεγετε αυτο το προγραμμα που σου δεινει 4-5 screen saver κι ενα απο αυτα (που μου αρεσει περισσοτερο) ειναι ενα τεραστιο ψηφιακο ρολόϊ? (αν το'χει και κανενας να μου το στειλει full θα ημουν ευγνωμων αλλιως απλα θα ψαξω να το βρω ;) )
  9. nikkosnet εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, :( σαν περαιτερω ερευνα ειδα πως ενω "τραβαει" αυτο το κολλημα αν βγεις απο την μεταφορα (οχι να την ακυρωσεις) κ μπεις στην εκθεση, ευθυς αμεσως η μεταφορα ολοκληρωνετε. :wacko: Εχω κι εγω την μαμα εκδοση κ σκεφτομαι ή πρωτον πως οφειλετε σ'αυτο ή λογο του οτι η καρτα μνημης "ψιλοτιγκαρε" κ ειναι καιρος να παρω μια μεγαλυτερη. Αν βρεις καποια ακρη παρακαλω ενημερωσε με! :rolleyes:
  10. Aisopos (ή οποιος αλλος ξερει), υπαρχει κανενα αντιστοιχο συμπιεσμενο αρχειο (με πολλα προγραμματα) για 6680? :O
  11. hackfree ετσι ειναι ρε φιλε, απο χθες ψαχνω μια σπασμενη εκδοση :worry: αλλα τιποτα :cry: d2000217 v2.04.15 04-03-05 RM-36 -Ειμαι πολυ πισω παιδια? (-Φυσικα, ειναι η μαμα εκδοση) -Ποσες αναβαθμισεις εχουν κυκλοφορησει απο τοτε? (για 6680 αν παιζει ρολο το μοντελο)
  12. Eυχαριστω petran :D , αυτο ακριβως εψαχνα, να δουμε αν μπορω να το βρω και σπασμενο :shifty: (μαλλον οχι ακομη :rolleyes: ).
  13. Stash οντως αυτο ειναι το προγραμμα, ευχαριστω! :D Το βρηκα βεβαια αλλα θα ψαξω να το βρω και σπασμενο :shifty: και θα σας πω... :p
  14. Παιδια :!: εχετε ακουσει :music: για κανενα προγραμμα με το οποιο το κινητο (μου 6680) να μπορει να λειτουργει και σαν web cam? :whistle:
  15. Παιδια, και γω που εχω το 6680, το mobiluck δεν τρεχει :cry: . :!: (Δεν το'χω κανει αναβαθμιση, αν αυτο παιζει ρολο). Μηπως ξερετε καμια εκδοση η οποια ειναι η ποιο καταλληλη (ή τελευταια) για το κινητο μου? :this:
×
×
  • Create New...