Jump to content

koukouroukou__

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

koukouroukou__'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κριμα! :( Οπως και να εχει, σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!:cool:
  2. Εμενα παντως δεν δειχνει να δουλευει κατ αυτον τον τροπο! Στο Ν80 δλδ δεν ειναι αισθητηρας?
  3. Γεια σας παιδια. Δεν ειχα την υπομονη να κατσω να διαβασω και τις 400κατι σελιδες για το n70, αλλα ηθελα να ρωτησω, το κινητο αυτο εχει ενα σαν led κατω απο εκει που γραφει n70. Ειναι led οπως στο n80 ρε παιδια? Αν οχι, τοτε τι ρολο παιζει αυτο εκει?
  4. Μαλιστα! Τι να πω, εγω χωρις να εχω δοκιμασει αυτο που μου λες, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Ειναι αυτο που ζηταω ακριβως! Σε ευχαριστω πολυ! :rolleyes: ;)
  5. Tο κατεβασα!! Και το περασα στο κινητο! Φαινεται οκ! Δουλευει χωρις να ζηταει κωδικους! Σε ευχαριστω πολυ! Ειναι καθαρο, ετσι? Το εχεις δοκιμασει εσυ? :D :)
  6. Παιδια η λειτουργια PTT τι ακριβως ειναι, και πως θα την κανω να λειτουργησει? Κοιταξα το μανιουαλ αλλα δεν λεει και τιποτα συγκεκριμενο!! :wacko:
  7. Γεια σας παιδια! Psiloc Extended Recorder fully ****ed υπαρχει περιπτωση να βρουμε? Το εχω αναγκηηη... Αν μπορει και θελει καποιος panos_rigas@hotmail.com ! Ευχαριστω εκ των προτερων!! ;) :cool:
  8. Γεια σας παιδια!!! Ψαχνω το Psiloc Extended Recorder για το κινητο μου ( Nokia 6260)! Μπορει να μου υποδειξει κανεις που μπορω να το βρω ή αν μπορει να μου το στειλει? Εχω απελπιστει, εχω ψαξει ολο το νετ να βρω μια εκδοση που να δουλευει αλλα τιποτα!Απο λαθος μου (γυρισα την ημερομηνια μπροστα και κλειδωσα και την τελευταια εκδοση!) Οποτε θα πρεπει να εχω μια ξεκλειδωμενη παλιοτερη για να δουλεψει! Μπορει να με βοηθησει κανεις? Το χρειαζομαι παιδια!!
  9. Γεια σας παιδια..Ειχα ποσταρει και στις "Εφαρμογες" αλλα δεν ειχα ανταποκριση... Ξερετε λοιπον καμια εκδοση Total IrRemote να δουλευει ΠΛΗΡΩΣ ΧΩΡΙΣ κανενα προβλημα στο κινητο μας? Την εχει καποιος? Αν ναι, μπορει να μου την δωσει κι εμενα? ΥΓ: Σορυ παιδια αν υπαρχει ξανα η ερωτηση αλλα δεν εχω την υπομονη να ψαξω 80 σελιδες! :D
  10. Παιδια μηπως ξερετε καμια εκδοση του Total Irremote που να δουλευει ΣΙΓΟΥΡΑ χωρις προβληματα και να ειναι ξεκλειδωμενο για Νοκια 6260? Ευχαριστω! ;)
×
×
  • Create New...