Jump to content

modenas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

modenas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. πως θα κάνω root se ένα turbo x g410 και να περάσω ρομ από umi x1 που είναι ίδιο?
  2. απλά δεν σε πάει σε καμία ρύθμιση ντεμο
  3. να μια ανακάλυψη!! δουλεύει αλά δεν δείχνει της οδηγίες demo χωρίς sim τώρα πού την έβαλα κατευθείαν ρυθμίσεις κλπ άρα μάλλον απλά να το δούνε η να το τσεκάρουν αν τα έχει όλα μέσα (πάντως σε βιντεακι σε άλλες χώρες έχει μέσα κ hdmi καλώδιο κ μεβρανι προστασίας να κολλήσεις)
  4. ήταν εκτός και όπου καταγράφη χρήση μπαταρίας κλπ είναι ο χρόνος πού το δούλεψα στην φόρτιση όσο για της οδηγίες όταν το ανάβεις πρώτη φορά μάλλον θέλει σιμ κ δεν έχω βάλει ακόμα γιατί είδα λέει βάλτε κάρτα και επανεκινιστε το κινητό
  5. όλα στη θέση τους και σφραγισμένα μόνο η ταινία ασφαλείας ήταν κομμένη :confused:
  6. βιβλιαράκι είχε λέω αν είχε πχ κάποια ζελατίνα η καλώδιο hdmi. ούτε στο μητρώο των κλήσεων ούτε πουθενά είχε κάτι
  7. Για σας παιδιά και καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα!! Έχω μια απορία παράγγειλα το neo v (αν και ήμουν ανάμεσα στο live with walkman) από vodafone δικτυακά και η ταινία ασφαλείας ήταν κομμένη μάλλον από τσεκάρισμα αν όλα τα παρελκόμενα είναι μέσα. Εκτός από φορτιστή και ακουστικά περιέχει τίποτα άλλο; δεν είχε και την ζελατίνα πού έχουν προστατευτική στην οθόνη και άναψε αμέσως δεν δεν με πήγε σε διαδικασία ρυθμίσεων όπως άλλα κινητά. μπορώ να δω κάπως αν έχει χρησιμοποιήθη;(πάντως αγρατζούνιστο κ όλα οκ) ευχαριστώ!!!!!
  8. εχω ενα προβλημα μου δωσανε ενα ε51 και ειναι ξενη εκδοση χωρης ελληνικα με απλη αναβαθμηση δεν αλαζη πως μπωρω να κανς κατι?
  9. που θα βρω free προγραμα πχ handset manager h pst για το v980 να κατεβασω?
×
×
  • Create New...