Jump to content

Hengeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Hengeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λοιπόν, θυμήθηκα ότι κάπου στον υπολογιστή έχω τον Netscape και λέω δεν δοκιμάζω; Τελικά η σελίδα μπήκε και μου έβγαλε αυτό: Web Browser Software Limitations Your Current Software May Limit Your Ability to Use Hotmail You are using a web browser that Hotmail does not support. If you continue to use your current browser software we cannot guarantee that Hotmail will work correctly for you. We recommend that you upgrade your web browsing software and invite you to download Microsoft Internet Explorer 6. Και ρώταγε αν θέλω να συνεχίσω με τον browser που χρησιμοποιώ ή όχι!!!!! Το κουφό είναι ότι μέσω του Internet Explorer 6, όπως ανέφερα παραπάνω, δεν μπαίνει ενώ με τον Netscape (6.2) την έκανα τη δουλειά μου!!!! :D Είναι πραγματικά για γέλια! :w00t: :lol: :rotfl: Θα μου πείτε βέβαια, MSN είναι, λογικό να προωθούν τον IE, αλλά όχι και έτσι! :rotfl: :shock: :rotfl: :rotfl:
  2. Προσπαθώ να μπω σε λογαριασμό στο Msn Hotmail, η αρχική σελίδα φορτώνει, βάζω τα στοιχειά (e-mail address, password), πατάω Sing In και αυτό ήταν! Η επόμενη σελίδα δεν φορτώνει ποτέ! :( Το Firewall και το antivirus δεν φταίνε διότι δεν μπάινει και χωρίς αυτά. Το περίεργο είναι ότι δεν μπαίνει ούτε από τον δικό μου υπολογιστή ούτε από της αδερφής μου (είναι σε δίκτυο και μοιράζονται μέσω router Adsl σύνδεση). Και οι δύο χρησιμοποιούμε Internet Explorer. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ! :X
  3. Έκανα την αίτηση 23/6/05 και με ειδοποίησαν 12/7/05 ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή. Δυστυχώς έλλειψα για μια εβδομάδα και δεν ξέρω μετά από πόσες μέρες πήραν για να μου στείλουν το Modem. Τους πήρα Παρασκευή 22/7/05 και Δευτέρα 25/7/05 μου το είχαν στείλει. Εγώ νόμιζα ότι η χρέωση γίνεται ανά δίμηνο αλλά μπερδεύτηκα με αυτά που δίαβασα εδω... :confused:
  4. Εγώ έχω γύρω στα 1100 τα περισσότερα με ISDN 64k (Το μόντεμ άντεξε :D ). Τώρα μόλις έβαλα DSL οπότε καταλαβαίνετε... :rolleyes: :whistle: Πάντως και εγώ προτιμώ να έχω μόνο τραγούδια της αρεσκείας μου.
  5. Με κάλυψε ο KostasV στο σκέλος αυτό. Η χρέωση σίγουρα γίνεται ανά δίμηνο. Στους όρους της αίτησης (1Bill) λέει: 'Η παρόυσα σύμβαση έχει τη διάρκεια που επιλέγει ο πελάτης και άρχεται με την υπογραφή της. Σε περίπτωση συνδρομής αορίστου χρόνου, η διάρκεια της παρούσας ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες, δυνούμενη να παραταθεί αορίστως. Λήγει είτε με την συμπλήρωση της επιλεγείσης διάρκειας, εφόσον δεν ανανεωθή ή μετατραπεί, είτε στις περιπτώσεις αορίστου διάρκειας με καταγγελία της από τον πελάτη της οποίας τα αποτελέσματα επέρχονται (30) ημέρες μετά... ( http://www.forthnet.gr/media/Internet_SymvaseisYphresiwn/ADSL/ADSL%201Bill%20GR.pdf - 2.2 σελίδα 2) Ομολογώ ότι δεν μπορώ να βγάλω σαφη άκρη :confused: αλλά δεν το έψαξα γιατί σίγουρα θα τον ξεπεράσω τον 1 χρόνο :shifty: οπότε μετά ούτως η άλλως μπορείς να την τερματίσεις όποτε θέλεις... Πάντως από κανέναν που έχει forthnet δεν έχω ακούσει άσχημα λόγια και επειδή ήταν και -σχετικά- φθηνή :whistle: την προτίμησα και εγώ. Παρεπιπτώντος, ναι, επιτέλους είμαι με DSL!
  6. Δεν την κατάλαβα αυτή τη δημοσκόπηση. Αν εννοείται εμφανισιακά, τότε σαφώς Παπαρίζου. Αν εννοείτε φωνητικά, τότε που είναι όλες οι παλίες;;;!!! Μαρινέλλα μία και μοναδική!
  7. Χρόνια Πολλά και απο μένα, έστω και καθυστερημένα! Συνεχίστε την καλή δουλειά! :D
  8. Νομίζω ότι έχει δίκιο ο dantouan. Εξάλλου υπάρχει και ο δικηγόρος. Αν δεν υπήρχε ο δικηγόρος ούτε εγώ θα υπέγραφα...
  9. Λοιπόν μόλις πριν λίγο με ειδοποίησαν ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή! :) Λείπει μία λεπτομέρεια βέβαια, ο εξοπλισμός! :X Μου είπαν ότι θα με ειδοποιήουν για το πότε θα έρθει! Μέχρι τότε χρησιμοποιώ την συνδρομή ως isdn με τα στοιχεία που μου έστειλαν... Τώρα πως ενεργοποιούν τη συνδρομή χωρίς να έχουν στείλει τον εξοπλισμό (ενώ είχα ζητήσει εξοπλισμό στην αίτηση), είναι σίγουρα άξιο απορίας! :confused:
  10. Λοιπόν. Η σύνδεση με NetKey χρησιμοποιεί ΕΠΑΚ που χρεώνει 0,42€ την ώρα με ΦΠΑ την ημέρα και τα μισά το βράδυ. Ας θεωρήσουμε την χειρότερη περίπτωση, δηλαδή ότι η χρήση γίνεται αποκλειστικά ημέρα. Τότε για 20 ώρες έχουμε συνολική χρέωση 20*0,42€ + 10€ (η αξία της NetKey για 20 ώρες) = 18,31€ Η αντίστοιχη χρέωση με το free internet είναι αστική, περίπου 2,08€ την ώρα οπότε για 20 ώρες 20*2,08€ = 41,56€ (!) Αντίστοιχα για τα NetKey SMS της μίας ώρας έχουμε 0,42€ + 1,18€ (Αξία SMS) = 1,6€ Η αντίχτοιχη χρέωση με το free internet όπως ήδη είπα είναι 2,08€ ανά ώρα... :!: Διευκρίνιση: Οι NetKey χρησιμοποιούνται απλά ως παράδειγμα, δεν πρόκειται για διαφήμιση. Τα ίδια ισχύουν για όλες τις παρόμοιες κάρτες.
  11. Αν και ακόμα περιμένω την υλοποίηση της αίτησής μου για Dsl από τον Ο.Τ.Ε. είμαι μέσα και εγώ. Μόλις υπέγραψα. Μπράβο για την κίνησή σας και ελπίζω να γίνει κάτι :)
  12. Πάντως, αύριο συμπληρώνονται 15 μέρες που έχω κάνει την αίτηση και ακόμα περιμένω. :( Για την ώρα λέει: "Η αίτηση βρίσκεται σε φάση υλοποίησης από τον ΟΤΕ). Έλπίζω να μην κάνει κανένα τρίμηνο να έρθει όπως σε κάτι γνωστούς της αδερφής μου εδώ στη γειτονιά...
  13. Αυτό με τα sms όντως ελέγχεται για το αν συμφέρει όμως αυτές οι Netkey των 10 ευρώ που δίνουν 20 ώρες για Isdn 64k/Pstn 56k ΣΑΦΩΣ και συμφέρουν σε σχέση με τις κάθε άλλο παρά free γραμμές! :rolleyes: Πόσο μάλιστα που οι Netkey έχουν πλέον προσφορά διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο ήτοι 40-60 ώρες! Εγώ πάντως τις έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές! ;)
  14. Όπως έγραψα και σε άλλο ποστ πριν 2 μέρες έκανα αίτηση DSL. Μένω Π.Φάληρο και το τηλεφωνο είναι 2109834χχχ. Ξέρει κάποιος από εδώ κοντά πόσος συνοστισμός υπάρχει; Νομίζω στο DSLAM Καλαμακίου θα είμαι. ;) Διότι δεν κρύβω πως θορυβήθηκα με αυτά που είδα γραμμένα σε αυτό το θέμα! :worry:
×
×
  • Create New...