Jump to content

DoctorM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    456
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by DoctorM

  1. Έβαλα την προτεινόμενη από το Netflix, τώρα ανοιγει αλλά μόνο κανει κύκλους ότι φορτώνει περιεχόμενο χωρις αποτέλεσμα.
  2. Πολύ νεκρά έχει πέσει. Δεν βλέπω ενθουσιασμό για την συσκευή. Πάντως η μπαταρία για την ώρα είναι μέτρια προς καλή. Έχω κάνω 4 φορτίσεις, οριακά την μέρα βγάζω. Φωτεινότητα λίγο κάτω από την μέση. Πολύ ώρα δεδομένα 4G. Δεν είναι άσχημα αλλά ούτε σούπερ.
  3. Θα αρχίσει η πτώση τιμών σε λίγο στα Note 8

    Στο eglobal το περνεις με 780ευρω (793ευρω βάζεις και έκπτωση από coupon)

    Πολύ καλή τιμή

    Dual, 64gb!!! Τσάμπα

     

    Προσεχε είναι ασιατικό χωρίς εργοστασιακή εγγύηση από Ελλάδα-Ευρώπη. Έχεις 1 χρόνο εγγύηση απο το κατάστημα.

  4. για 200$ διαφορα θα προτιμουσατε το s8 απο s8+ ?παιζει μια προσφορα εδω που βρισκομαι στο εξωτερικο και ειμαι σε σκεψη εαν αξιζει τοσο παραπανω το S8+. παντα μου αρεσουν τα μεγαλα κινητα. μιλαω για δικαρτο και για τα δυο
  5. Για επιβεβαίωση βρες το τηλ της αντιπροσωπεια της huawei της ελλαδα, εαν εξαίρεση το ασημι απο την εγγυηση. το μονο σιγουρο το μαυρο ανθρακι ειναι η επίσημη συσκευη για ελλαδα. αυτο πουλαει το public, wind και κωτσοβολος.
  6. εμενα μου κανει εντυπωση οτι το βρισκεις και σε μαυρο..και ιδιως στα καταστηματα που αναφερονται γιατι απο οσο γνωριζω στην Ελλαδα επισημα κυκλοφορει μονο το silver ..και η διαφορα τιμης οφειλεται σιγουρα οτι τα καταστηματα που αναφερονται οτι το εχουν δεν ειναι αμιγως σκρουτζομαγαζα...

    το μαυρο ανθρακι ειναι το επίσημο χρωμα για την ελλαδα. επισημη τιμη 479-499. τα αλλα ειναι παραεισαγωγη. για αυτο το μαυρο ειναι υψηλα η τιμη του.

  7. Ας κάνουμε request εδώ όσοι ψάχνουμε για invites. Γιατί μέσα στο γενικό θέμα χάνονται τα μηνύματα και για να γίνεται όσο μπορεί πιο αξιόπιστα . πχ Εχτές 3 φορές ποσταρα για invite και με κάποιο περίεργο τρόπο κάποιος άλλος το έπαιρνε ενώ είχα κάνει πιο πριν request.

     

    Όποιος επιθυμεί να συμπληρώνει το nickname στην λίστα και όταν λαμβάνει να σβήνει το όνομα του.

     

    Δηλώνω συμμετοχή για invite

     

    1.DoctorM

×
×
  • Create New...