Jump to content

leondim_77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by leondim_77

  1. Εγώ σήμερα ήμουν έτοιμος να πάρω ένα HP DV9312ea αλλά από ότι βλέπω αξίζει να περιμένω τη νέα πλατφόρμα Santa Rosa με την DX10 υποστήριξη. Απλά ελπίζω να δούμε κάτι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες . Λογικά θα υπάρξει και μεγάλη πτώση στις τιμές των τωρινών για να φύγει το στοκ. Ένα HP DV9600t δεν θα με χάλαγε καθόλου! [url=]http://www.notebookreview.com/price/default.asp?productFamilyID=991&display=priceDetail&ref=list"][/url]
  2. Ακόμη και με την έκπτωση που λες 15% το συγκεκριμένο θα πάει στα 650 και κάτι. Είναι λογικό να υποθέσω ότι μπορώ να κόψω άλλα 100? Ακόμη και τότε είναι ακριβό.
  3. Είμαι στο ψάξιμο για καινούριο ρολόι. Έχω σχεδόν καταλήξει σε SEIKO. Μετά από ψάξιμο και τηλέφωνο στην επίσημη αντιπροσωπεία πήρα τιμές καταλόγου και μετά άρχισα να ψάχνω στο νετ. Πρώτη εντύπωση είναι ότι στο Ελλάδα μας κλέβουν. Ειδικά από Αμερική οι τιμές αγγίζουν το μισό! Μετά έψαξα και στο eBay και είδα ότι υπάρχουν πωλητές από Αγγλία (όχι τελωνείο δηλαδή) με Feedback 100% θετικό που έχουν πολύ καλές τιμές. Λίγο παραπάνω από τι μισό της τιμής καταλόγου εδώ και πιο κάτω από τις επίσημες τιμές καταλόγου της SEIKO Αγγλίας (που είναι περίπου 100 με 200 ευρά χαμηλότερες από εδώ). Το δίλλημα είναι το εξής. Να τους εμπιστευτώ? Έχει κανείς αγοράσει ρολόι από το eBay? Αν κάποιος έχει εμπειρία ας μου πει. Μπορώ να δώσω και το όνομα του πωλητή. Το ρολόι που σκέφτομαι να αγοράσω είναι αυτό: http://i149.photobucket.com/albums/s74/SouthDevonWatchSales/sma171-2.jpg Με τιμή καταλόγου 770 ευρώ
  4. "και" κινητά είπα και εγώ. Για τα προβλήματα που λές δεν έχω ακούσει κάτι. Τι ΜΙΟ Α201 τότε? Με WM5?
  5. Όλα αυτά είναι και κινητά τηλέφωνα. Αν δεν θέλει κινητό ο άνθρωπος ας ρίξει μια ματιά στα FS Loox 520 και 560.
  6. To πρόβλημα λύθηκε αφού περίμενα την πρώτη φορά περί τα 5 λεπτά. Βρήκε 7 δορυφόρους και από τότε λειτουργεί κανονικά. Δηλαδή τουσ βρίσκει γρήγορα. Με το Mio168 10 δορυφόρους δεν έχω δει ποτέ! Το TMC ακόμη και το ενεργοποιήσουμε τι κάνει στο ελλάδα?
  7. Αφού όλα πήγαν καλά με την εγκατάσταση του 6 και λύθηκε και το πρόβλημα της μη αναζήτησης πόλεων/οδών με το «keyboard.ini» που βρήκα σε αυτό το thread, παρουσιάστηκε κάτι άλλο. Το 6 δεν βλέπει με τίποτα πάνω από 2 δορυφόρους και αυτούς κάνει 2-3 λεπτά να τους βρει. Το PN που συνυπάρχει στην ίδια κάρτα, στο ίδιο σημείο, βρίσκει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα 8 δορυφόρους. Αντιμετώπισε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Και τα 2 τρέχουν σε ένα Mio 168 Επίσης, θα έχω κάποια ορατή βελτίωση αν πάρω μια γρήγορη SD card σε σχέση με την MMC που έχω τώρα?
  8. Αφού όλα πήγαν καλά με την εγκατάσταση του 6 και λύθηκε και το πρόβλημα της μη αναζήτησης πόλεων/οδών με το «keyboard.ini» που βρήκα σε αυτό το thread, παρουσιάστηκε κάτι άλλο. Το 6 δεν βλέπει με τίποτα πάνω από 2 δορυφόρους και αυτούς κάνει 2-3 λεπτά να τους βρει. Το PN που συνυπάρχει στην ίδια κάρτα, στο ίδιο σημείο, βρίσκει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα 8 δορυφόρους. Αντιμετώπισε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Και τα 2 τρέχουν σε ένα Mio 168 Επίσης, θα έχω κάποια ορατή βελτίωση αν πάρω μια γρήγορη SD card σε σχέση με την MMC που έχω τώρα?
  9. Done! Όλα δουλεύουν άψογα τώρα! Ευχαριστώ
  10. Όλα καλά με την εγκατάσταση του Destinator 6 Με ένα πρόβλημα. Όταν πχ πάω να βάλω μια διεύθυνση, δεν κάνει αναζήτηση ούτε στις πόλεις ούτε στους δρόμους. Μόνο στους Ταχ. Κώδικες. Φυσικά τόσο οι πόλεις όσο και οι δρόμοι εμφανίζονται κανονικά στην λίστα επάνω. Για παράδειγμα πατάω «ΑΘ» (για Αθήνα), κάνει αναζήτηση και λέει ότι «Δεν βρέθηκε». Το ίδιο και αν βάλω ολόκληρο το όνομα πόλης η δρόμου. Τι γίνεται? Στο PN που έχω παρέα στη ίδια κάρτα και δουλεύει όλα μια χαρά Το 6 δουλεύει σε WinMob2003 :mad:
  11. Μπορεί να κάνει κάποιος έναν οδηγό εγκατάστασης του Destinator 6 ΜΟΝΟ στην κάρτα μνήμης? Γίνεται όλη η δουλεία από ένα card reader/writer στον υπολογιστή? Αν υπάρχει οδηγός ζητώ συγνώμη.
  12. Σε Vodafone κατάστημα και συγκεκριμένα σε αυτό που είναι στο The Mall αντικατάσταση έγινε επιιτόπου. Τι κινητό ήταν 8 ημερών.
  13. To πήγα σήμερα κιόλας στο κατάστημα που το αγόρασα. Έγνε άμεση αντικατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα.:)
  14. Πως κάνεις reset στο ακουστηκό? Έχω το ίδιο "πρόβλημα".
  15. Έχω το Κ800 10 μέρες τώρα σε Vodafone Edition. Το κλείστρο του φακού δεν είναι «ενεργό». :!: Ποτέ δεν ήταν και είχα νομίσει ότι δεν είναι από κατασκευής. Βλέπω όμως ότι κάνω λάθος αφού και στο manual (που τώρα άνοιξα), μιλάει για ενεργό πορτάκι. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? Το πρόβλημα δεν δημιουργεί προβληματα στη χρήση, αλλά με ενόχλησε ιδιαίτερα γιατί είναι από κατασκευής. Κατά τα άλλα είμαι υπέρ-ευχαριστημένος από το τηλέφωνο. Ξέρετε αν μπορώ να απευθυνθώ σε οποιοδήποτε Vodafone Shop για να λύσω το πρόβλημα και όχι αποκλειστικά στο κατάστημα αγοράς? (τί είναι καλύτερο?) Ευχαριστώ.
  16. Από το Σάββατο είμαι και εγώ κάτοχος ενός Κ800 σε VodafoneLive έκδοση. Έχω να πω τα εξής και σε σύγκριση με το V800 που είχα πριν. Σοβαρός σχεδιασμός, υποκειμενικά αποδεκτός με καλή για την τιμή ποιότητα και μόνη ένσταση το πορτάκι του φακού πίσω. Τα ‘μαλακά’ πλαστικά εμένα μου άρεσαν Ελαφρύ. Πολύ καλή οθόνη. Πολύ καλό και εύχρηστο το μενού (VF)!!! Παραξενεύτηκα και εγώ! Δεν έχει και τα κλειδώματα που είχε το V800 με τα mp3 κτλ. Άριστη φωτογραφική μηχανή. Για την ώρα ότι καλύτερο σε κινητό. Αργό το Auto Focus. Πολύ δυνατό το Xenon Flash τόσο που στις κοντινές λήψεις βγαίνει λευκή φώτο! Απαράδεκτη εγγραφή βίντεο!!!!! Στο V800 ήταν καλύτερη! Μέχρι την έλευση του Ν73 (Ν93) δεν νομίζω ότι έχει αντίπαλο.
  17. Οι φωνητικές ναι. Για τις κάμερες δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει ειδοποίηση! Δορυφόρους εμένα πιάνει max 8 μέχρι στιγμής.
  18. Τελικά και τα "Σημεία ενδιαφέροντος" δουλεύουν. Άρα μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. ?
  19. Δηλαδή δεν δουλεύουν λόγο MIO? Γαιτι κατά τα άλλα όλα δουλεύοθν μια χαρά. Κανένα ορατό Bug.
  20. Τα σημεία ενδιαφέροντος «δουλεύουν» στο PN?
  21. Δουλεύει όμως σωστά συμφέρει μια τέτοια αγορά? Πήρες μαζί και το destinator3 ή μόνο την συσκευή με το PN?
  22. Βρήκα σε αγγελία μεταχειρισμένο Mio 168 με ελληνικό Destinator PN Πως είναι αυτό δυνατόν αφού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα η επίσημη έκδοση από την NGI? Αν είναι Destinator3 με «αναβάθμιση» θα έχει πρόβλημα? Επίσης αν υπάρχει το λογισμικό Destinator3 σε CD γίνεται υποβάθμιση σε αυτό? Και το σημαντικότερο! Με τo activation τι γίνεται? Δεν με ενδιαφέρουν «πειραγμένες» εκδώσεις, το PN θα το αγοράσω original όταν βγει. Απλά η τιμή του πακέτου που βρήκα είναι δελεαστική
×
×
  • Create New...