Jump to content

PsN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PsN

  1. και πρώτο το ταμπλετάκι!!! αντε και καλοκλήρωτο!!!
  2. thanks για τις απαντήσεις. Το ότι το αποσύρει η Νοκια μου το ειπε ένας προμηθευτης οπου και το είχα παραγγείλει! (μπορει και να ήθελε να με αποφύγει!). Το παίρνω απο το Plaisio γιατί παιζει αναβαθμιση Cosmote!:( το οποίο μου είπε οτι σήμερα θα παραλάμβανε 80 τεμ. και θα το έχω αυριο!!:p πάντως θα έχω το νού μου για παραεισαγωγές. Δίκιο πολύ έχεις για το site του plaisio στραβώθηκα φαίνεται απο την αγωνία μου και δέν το έβλεπα!!:oops:
  3. καλημερα και απο εμένα! εχουν ακουστεί φήμες για απόσυρση του κινητου απο την μαμα Νόκια λογω αστάθειας λογισμικού! Εχετε ακούσει τίποτα? Προσπαθώ να το βρώ εδώ και έναν μήνα στην Πάτρα και όλο μου τα μασάνε! Το περιμένω σήμερα στο Plaisio αλλά το εχουν βγάλει απο το site τους!!!:(
  4. το πήγες στην LG ή συνήλθε μόνο του?
  5. καλά μου παιδιά, βλέπω οτι το έχετε ψάξει το κινητάκι! Δέν είμαι πολυ συχνός χρήστησ, οπότα; να κάνω καμια μ...κία συγχωρήστε με! Εχώ το κινητάκι κανα εξάμηνο τωρα και την τελευταία εβδομάδα η οθόνη αφής δεν είναι και πολυ .......αφής!!!!! Δήλαδή ή νεκρώνει τελείως ή να θέλει πατέται (μετά από προσπάθεια!) Εχει κανείς καμία ιδέα ? HELP
  6. Τελικά τα κατάφερα! super τα θεματάκια! Thanks
  7. Δοκίμασα και εγώ να βάλω θεματάκια! Τζίφος! Αντι για θεματάκια εχω το εξής στην αρχική μου οθόνη : Error loading settings. ThemeList.txt is out of date, please update to v2.6.! Δοκίμασα το λοιπόν τον καινούργιο theme manager 3.2 μηπως βρώ καλυτερη τύχη αλλα ματαίως! Καμια ιδέα κανείς?
  8. καλημέρα παιδια! μόλισ χτες το πήρα και εγω............. γενικά καλα τα πάει! δεν μου παίζει παιχνίδια java! παρότι τα φορτώνει! μπορει να κάνω κάτι λάθος! θα δείξει:confused:
×
×
  • Create New...