Jump to content

astrolabos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    629
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by astrolabos

  1. Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όταν λεω παλιά, εννοώ πριν 7-8 χρόνια που είχα πάλι wind και δεν έπιανε καλά. Ειδικά μέσα στο σπίτι δεν έπιανε καθόλου.
  2. Το 4G στην Καλαμάτα πως είναι; Έχει βελτιωθεί καθόλου σε σχέση με παλιά;
  3. Δύο πράγματα. Είναι λογικό να μην μου βγάζει το KIES αναβάθμιση για froyo μετά από τόσο καιρό; Το κινητό δεν είναι branded είχε αγοραστεί από τον Γερμανό. Οι κωδικοί του είναι PDA: I9000XWJM5, PHONE: I9000XXJM1, CSC: I9000XXJM1. Επίσης για κάποιο λόγο δε μου βγάζει αναβάθμιση το KIES. Μήπως να πάω να το κατεβάσω από τη Samsung?
  4. Παιδια για οποιον ψαχνει φορτιστη αυτοκινητου, μια πολυ καλη προσφορα που βγηκε τωρα, πολυ φθηνο (5 ευρω μονο) και με εξοδο 1A ειναι εδω :

    http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=20122

    Το κόστος μεταφορικών και διαχείρισης της παραγγελίας σας είναι 7 € (η τιμή είναι τελική μαζί με Φ.Π.Α.). Στο e-mail που μας έχετε δώσει, θα ενημερωθείτε με τον τρόπο παρακολούθησης της εξέλιξης αυτής, καθώς και με τα πλήρη στοιχεία του ταχυμεταφορέα εξυπηρέτησής της.

    7 € μεταφορικά για όσους δε μένουν Αθήνα, δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

  5. Aυτό νομίζω δε διορθώνεται, είναι απ'τη Samsung, και καλά για να μην τρομάζουμε / ενοχλούμε τους άλλους όταν μας παίρνουν με το δυνατό ήχο.

    Αν είναι δυνατόν. Αυτό δε μπορεί να "διορθωθεί" με κάποιο τρόπο;

  6. Έχω ένα θέμα με το galaxy s, μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε. Ο ήχος κλήσης, όταν κάποιος με καλεί, δεν είναι δυνατός, αλλά μετά από 2 δευτερόλεπτα δυναμώνει στην ένταση που το θέλω. Όσο και να έχω ψάξει για κάποια ρύθμιση δεν έχω βρεί τίποτα. Έχετε καμμία ιδέα τι μπορώ να κάνω;
  7. Ρυθμίσεις- Ασύρματα δύκτια - Δικτυα κινητης τηλεφωνίας - Λειτουργία δικτυου. Από εκεί επιλέγεις αν θα ειναι GSΜ ή 3G(WCDMA) ή αυτόματα.

     

    Εγώ έχω το εξής πρόβλημα: Το έχω στο αυτόματα και όταν πάω στο χωριό μου υπάρχει κοντα μια κεραία GSΜ και μακριά μια 3G. Λοιπόν προτιμάει να συνδέεται με την 3G παρόλο που έχει χαμηλό σήμα λογω απόστασης με συνέπεια να μην λειτουργεί σωστά και να βγαίνει σχεδον συνέχεια εκτός δυκτίου και να μην μπορώ να κάνω ουτε να δεχθώ κλήσεις. Μετά κατάλαβα ότι ο μόνος τρόπος για να λύσω το πρόβλημμα ειναι να το γυρίζω χειροκίνητα στο GSΜ. (καταλαβαίνω με πια κεραία εχει συνδεθεί από την τρεχουσα τοποθεσία του καιρού και από την τοποθεσία που δειχνειτο Google Maps πριν πιαασει το GPS). Εχει κανείς ανάλογο πρόβλημμα?

     

    Ω ναι...:X

×
×
  • Create New...