Jump to content

giorgosmg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

giorgosmg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ που με βοηθήσατε, η ακύρωση έγινε. Θα αποφεύγω τις κακοτοπιές! Off topik αλλά και ναι, μιας και το iphone 3G που έχω εδώ και 4 χρόνια τα έχει παίξει και δεν ξαναπαίρνω iphone με τίποτα, τι τηλέφωνο να πάρω μέχρι 150 ευρώ μιας και δε ξαναδίνω πάνω από 150 για τηλέφωνο.
  2. Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα την άποψή σας πάνω στο συγκεκριμένο κινητό. Η αλήθεια είναι "its too good to be true" αλλά με τιμή στα 115 ευρώ και κάτι λεπτά είναι δελεαστικό! Σας παραθέτω το link και θα χαιρόμουν να έχω τις ειδικές απόψεις σας. http://www.aliexpress.com/snapshot/6011802067.html
  3. Γεια σας φίλοι. Απο σήμερα το πρωι μου βγάζει συνέχεια ότι δεν μπορω να λάβω μήνυμα γιατι είναι γεματο και πρεπει να ελευθερωσω χώρο. Εχω πεταξει μυνηματα ηχους, επανεκκινω , σβήνω αναβω, τιποτα. Σε αλλη συσκευή η SIM όλα οκ. Καμια ιδέα?
  4. Βρηκα τυπο που το ξεκλειδωνει για 35 Ευρω. Με pm σας στελνω στοιχεια οποιος θελει.Περιοχη Ομονοιας ειναι. Σε 30 λεπτα το κανει.
  5. Παιδια γεια χαρα. Και εγω καιγωμαι για ξεκλειδωμα Α1000
  6. Γεια σας και καλα που σας βρισκω τωρα που μου ηρθαν τα δυσκολα. Τελικα το Α 1000 το ξεκλειδωνει κανεις στο Ελλαντα η πρεπει να το ξενητεψουμε το κινητακι.
×
×
  • Create New...