Jump to content

flikot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

flikot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγω από την άλλη ψάχνω για μεταχειρισμένο runner 50 ή 125 είτε για μεταχειρισμένο habana(mojito) 50 ή 125(δύο εντελώς διαφορετικά scooter) όχι πάνω από δυο-δυόμιση χρονων και όχι πάνω από 6-7 χιλιάδες χιλιόμετρα. Ποιο προτείνετε?
  2. Εμένα χθες με προσπέρασE στηνν εθνική Αθηνών-Πατρών κοντά στα Μέγαρα ένα "κομβόι" από 5 κατακόκκινες ferrari.... Τότε είναι που νιώθεις ένα τίποτα........ ;)
  3. άντε και από εμένα καλορίζικο. Τώρα μένει να αποφασίσω και εγω αν και κατά κάποιο τρόπο έχω καταλήξει και εγω στο ακριβώς ίδιο με τον pano23 μόνο που θα το πάρω καινούργιο. Άλλη μια ερώτηση για φίλο μου που την έχω ξανακάνει αλλά απάντηση δεν πήρα..... Piaggio LX 50cc ή Aprilia Mojito(Habana) Custom 50cc? Αν δεν πάρω και τώρα απάντηση σημαίνει οτι δεν ύπάρχουν γνώσεις για τα δύο αυτά μηχανάκια
  4. Όντως είναι πολύ ελκυστική και με έχει κάνει να σκεφτώ σοβαρά το ενδεχόμενο αγοράς της. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για πιστοποιήσω την καλή καταστασή της? Καμιά ιδέα....? Εκτος από το να φύγω από την Αθήνα και να πάω στη Ζάκυνθο.
  5. Δυστυχώς είναι κάπως μακριά για να το τσεκάρω.... Έλεγε οτι είναι από Ζάκυνθο ,απλά εγω δεν έβαλα τις προσωπικές πληροφορίες του πωλητή. Τι να κάνω ?Να πάω Ζάκυνθο? Δεν γίνεται
  6. "Πώλειται Scooter μάρκας Gilera Runner αγορασμενο πριν εναμιση χρονο.Στα χαρτια και στην άδεια ειναι 50cc οποτε μπορειτε να το οδηγησετε νομιμα με το απλο διπλωμα για 50 κυβικα.Πριν απο λιγο καιρο αγορασα το γνησιο KIT της Malossi που εχει αγωνιστικα κυλινδροπιστονα 80cc και τον εγκεφαλο για τον ψεκασμο της βενζινης.Δεν ειναι ιδιο με τα αλλα μηχανακια γιατι εχει συστημα ψεκασμου Injection για αντοχη στον χρονο, μεγιστες επιδοσεις και πραγραματικα με μεγαλη οικονομια στην βενζινη ( περιπου 50 χιλιομετρα με 1 λιτρο) Η κατασταση ειναι αριστη εχει μονο 7000 χιλιομετρα δεν εχει κανενα προβλημα μηχανικα και το πουλαω για αγορα μεγαλυτερης μηχανης. Το χρωμα ειναι Malossi Replica Red Eχει πανω την αγωνιστικη γυριστη εξατμιση της εταιριας Technigas για καλυτερες επιδοσεις Με το ΚΙΤ της Malossi και την εξατμιση εχει ιπποδυναμη περιπου 9 με 10 αλογα. Το scooter εχει καινουριο 2400 ευρώ και το ΚΙΤ μαζι με την εξατμιση περιπου 400 ευρώ. Πιστευω ειναι μια καλη επιλογη για καποιον που δεν χρειαζεται μηχανη μεγαλων κυβικων και θελει απλα ενα οικονομικο scooter με μεγαλη ασφαλεια στον δρομο και πολυ καλες επιδοσεις για τα κυβικα του. Εχω κανει service πριν περιπου 500 χιλιομετρα. Η φωτογραφια ειναι βγαλμενη πριν μια μερα,οποτε Η τιμη που το πουλαω ειναι 1200 ευρώ Δεκτες ολες οι προσφορες απο ολη την Ελλαδα. Και ολοι οι τροποι πληρωμης επισης δεκτοι." Είναι μία αγγελία που βρήκα.....Θα το αγοράζατε?
  7. Η απορία μου βασικά είναι αν θα μπορέσω να βγάλω άδεια και να κάνω ασφάλεια χωρίς δίπλωμα αλλά με το μηχανάκι στο ονομά μου. Για το δίπλωμα τα γνωρίζω όλα. Α!Και κάτι άλλο που δεν ξέρω αν το προσέξατε σε προηγούμενο μήνυμα. Aprilia Habanaή ή Piaggio LX 50? Ευτυχώς η απορία αυτή δεν είναι δική μου.Δεν θα άντεχα άλλες συγκρίσεις...
  8. Και μια ερώτηση από έναν φίλο μου που είναι λίγο του πιο "ρετρό" στυλ . Aprilia Habanaή η Piaggio LX 50? ΥΓ:όλοι μαζί θα γίνουμε μηχανόβιοι :cool:
  9. Είπα και εγω να πάρω ένα scooter και δεν μπορώ να διαλέξω. Άσε.Τώρα μου άρεσε και το dragster 50. Το αυτοκινητο μου σίγουρα πολύ πιο εύκολα το διάλεξα.... Ευτυχώς έχω απορρίψει τον τυφώνα και βρίσκομαι ανάμεσα από το aprilia και gilera Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω on line κάποιο τέστ, κάποιο συγκριτικό ή κάποιο άρθρο με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ώστε να μπορέσω να πω:οκ οτι είμαι ενημερωμένος για τα πάντα και διαλέγω.
  10. Αν έμπαινε στο "παιχνίδι" και το dragster 50cc τι θα προτιμούσατε? Υπάρχει κάποιο site με συγκριτικά εκτός από αυτό του μοτοτρίτη?
  11. Ακριβώς την ίδια απορία έχω εκφράσει και έχω ακόμα με τον pano23 σχετικά με άδεια και ασφάλεια χωρίς δίπλωμα. Κάποιος που να μας διαφωτίσει?
  12. Καλά με το ακριβώς από πάνω μήνυμα άλλαξα γνώμη για τα απρίλια. Ρώτησα και για ανταλλακτικά και είναι όπως το είπες. Πρέπει να βάλεις βαθιά μέσα στην τσέπη το χέρι...... Ωραία με την άδεια....θα την πάρω από την τροχαία.... Αλλά θα την πάρω χωρίς ασφάλεια?Δεν γίνεται. και για να βγάλω ένα συμπέρασμα. Θα μπορέσω να κυκλοφορήσω το μελλοντικό μου μηχανάκι χωρίς δίπλωμα? Και φυσικά με την προυπόθεση οτι θα είναι στο ονομά μου. Θα μπορέσω να βγάλω άδεια ασφάλεια να πάρω πινακίδες κτλ κτλ χωρίς δίπλωμα?
  13. Έχω κοιτάξει σχεδόν τα περισσότερα από τις γνωστές μάρκες. Δεν ξέρω αλλά μου έκατσαν σαν καλύτερα αυτά τα 3. Βασικά ψάχνω για ένα καλό σκουτερ, σίγουρα γρήγορο για τα κυβικά του και που θα αντέξει στο χρόνο και στα χιλιόμετρα. Τώρα έχετε να προτείνετε κάτι? Επίσης άλλη μια ερώτηση. Δεν έχω δίπλωμα για δίτροχο και δεν είναι στα άμεσα σχεδιά μου να βγάλω. Θα μπορέσω να βγάλω την άδεια?Διάβασα σε κάποιο άλλο θέμα οτι υπάρχουν εταιρίες που δεν ζητούν δίπλωμα.Ξέρετε μήπως ποιες?
  14. Θέλω να αγοράσω ένα scooter 50 κυβικών. Μετά από ψάξιμο κατέληξα στα εξης 3: APRILIA SR 50 LC GILERA RUNNER 50 DD/SP PIAGGIO TYPHOON 50 X Μεταξύ των τριών,μετά από πολλές συγκρίσεις και ψάξιμο,έρχεται πρώτο το aprilia,δεύτερο με πολύ μικρή διαφορά το gilera και τρίτο το piaggio. Εσεις τι θα μου προτείνατε? Ελπίζω να είμαι μέσα στη σύγκριση....
  15. Μικρός έκανα μπάνιο σε μια πισίνα. Εκεί δυστυχώς έχασα ένα πεντακοσάρικο....που είχα ξεχάσει στη τσέπη μου. Πέντε λεπτά αφότου βγήκα,το βρήκε κάποιος άλλος αλλά δεν μπορούσα να αποδείξω οτι ήταν δικό μου.... Και τώρα το εξης κορυφαίο.... Ξαναμπήκα μετά από κανένα εικοσάλεπτο και βρήκα ένα χιλιάρικο στον πυθμένα.... :cool: Σκέφτηκα να ρίξω όλα τα λεφτά μου μέσα, μπας και διπλασιαστούν αλλά αντιστάθηκα :lol:
×
×
  • Create New...