Jump to content

Shorin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Shorin

  • Ημ. Γέννησης 14/08/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Shorin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δοκίμασε να το κλείσεις και να το ξανα-ανοίξεις :D
  2. Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με συνεχή κολήματα του τηλεφώνου τις τελευταίες μέρες. Από κάποιο Nokia Club μου είπαν να δοκιμάσω να απενεργοποιήσω το 3G γιατί σε κάποιος δημιουργεί πρόβλημα. Και πράγματι το απενεργοποίησα και τις τελευταίες μέρες όλα jet. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? Τώρα κάτι ακόμα ... 1. Συνδέοντας το καλώδιο (usb) με το κινητό συνεχώς είναι σα να μη κάνει καλή επαφή και συνδέεται / αποσυνδέεται. Θα πρέπει με το χέρι μου να το βάλω σε κάποια σταθερή θέση πράγμα το οποίο όμως είναι πολύ σπαστικό. Καμία ιδέα? 2. Πως μπορώ να έχω internet μέσω του υπολογιστή μου στο κινητό? Ευχαριστώ.
  3. Αντιμετωπίζω ένα παρόμοιο πρόβλημα. Με Ν73 ΜΕ μου είπαν από το κατάστημα που το πήρα ότι για να σταματήσουν να υπάρχουν τα προβλήματα με τα κολήματα που τρώει κάθε 3 και λίγο θα πρέπει λογικά να κάνω firmware upgrade. Ψάχνοντας να το κάνω βλέπω ότι το latest που κυκλοφορεί είναι αυτό που έχω ήδη (3,0638,0,0,30). Επομένως δε μπορώ να κάνω κάτι. Άραγε τα κολήματα είναι θέμα upgrde? Είναι κατι άλλο που θα πρέπει να ψάξω? Καμιά βοήθεια ? Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Σορυ γιατί είμαι σίγουρος ότι έχουν ειπωθεί κι άλλες φορές αλλά μέσα στις 250 σελίδες δε βρίσκονται εύκολα απαντήσεις. Κάτοχος N73. 1. Υπάρχει κάποιος τρόπο συνδέοντας το κινητό με το pc να παίρνει internet το κίνητο από το PC? 2. Τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνο σβήνει συνεχώς και υποψιάζομαι ότι πρόκειται για πρόβλημα στην επαφή της μπαταρίας. Αφαιρώντας το καπάκι και κουνώντας λίγο τη μπαταρία αμέσως σβήνε. Το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα? 3. Υπάρχει κάποια εφάρμογη για καταγραφή κλήσεων κ.τ.λ απεριόριστης διάρκειας ? Δοκίμασα μία που υπάρχει στο myFiles αλλά θέλει κάποιο serial. Έχει κανείς κάποιο serial ή κάποια full version? 4. Κάπου που να υπάρχουν συγκεντρωμένα αρχεία και προγράμματα στα ελληνικά (free χωρίς serials) για N73 ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. Thanks αλλά εκεί που έχει τους ήχους για την αφύπνιση έχει μόνο κάποιους default που δε βρίσκω που βρίσκονται αποθηκευμένοι στο κινητό. Πως μπορώ να προσθέσω σε εκείνη τη λίστα και κάποιον δικό μου?
  6. Παιδιά χίλια συγνώμη καθώς σίγουρα οι απορίες μου έχουν απαντηθεί αλλά διαβάζοντας από χθες τόσες σελίδες το κεφάλι μου έχει ζαλιστεί. Ακόμα και με το search χάθηκα. Μόλις πήρα το Ν73ΜΕ και ψάχνομαι. 3 Βασικές ερωτησούλες. 1. Στο ξυπνητήρι υπάρχει τρόπος εκτός από τους default ήχους να ορίσεις κάποιον άλλον? Π.χ. κάποιο mp3 ή κάτι άλλο που έχεις στο κινητο? 2. Τελικά το αυτόματο κλείδωμα του πληκτρολογίου υπάρχει τρόπος να γίνει χωρίς να βάλεις κάποιο extra πρόγραμμα? Υπάρχει κλείδωμα με κωδικό αλλά δεν είναι ότι πιο εύχρηστο. 3. Το κινητό μπορείς να το φορτίζεις μέσω USB όταν το έχεις συνδεδεμένο με το PC? Αυτά για αρχή και sorry. Thanks.
  7. Οκ, δε μίλησα για το θέμα των 2Mbit αλλά για το ένα το οποίο πληρώνω. Ναι, το γνωρίζω αλλά κάπου έχει πάρει το αυτί μου για κάτι τέτοιο. Με τη λογική αυτή θα μπορούσαν να σε "κλειδώσουν" σε ότι ταχύτητα θέλουν και να σου πούν ότι "...δεν είναι εγγυημένες οι ταχύτητες ..."
  8. Καλησπέρα σε όλους. Πιθανόν να υπάρχει αντίστοιχο thread απλά είναι τόσα πολλά που μπερδεύτηκα λίγο. Έχουμε και λέμε... Επί 2.5 χρόνια είχα 384 την οποία 10Αυγούστου μετέτραψα σε 1024. Όλα καλά έως εδώ με πολύ ικανοποιητικές ταχύτητες. Πρώτες μέρες Σεπτεμβρίου ξεκινώντας η αναβάθμιση αντί για 2048 με πήγαν στα 768. Μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα στα καλώδια μου και ότι θα πρέπει να έρθει συνεργείο να το διορθώσει. Το πρόβλημα λύθηκε "μόνο" του και μετά από 2-3 μέρες το μοντεμ συγχρόνισε στα 2048. Ο ΟΤΕ εμφανίστηκε μετά από 15 μέρες και με ρώτησε τι πρόβλημα υπάρχει κ.τ.λ Όπως καταλαβαίνετε τους έδιωξα αφού το πρόβλημα είχε ήδη διορθωθεί. Από τότε το οι ταχύτητες μου είναι απογοητευτικές με αξαίρεση τις 2-3 μέρες που έπαιζα στα 200Kb/s. Τώρα πλέον η σύνδεση μου είναι ισάξια μιας 512 - 768 με ελάχιστες εξαιρέσεις που μπορεί να πιάνω και 150Kb/s αλλά είναι σα να μην υπάρχουν. Μιλόντας με ΟΤΕ μου είπαν να κάνω υπομονή -η οποία εξαντλήθηκε- και να πάω στην ΟΤΕνετ να το δούν αυτοί. Από ΟΤΕνετ μου λένε ότι αυτοί ολοκλήρωσαν την αναβάθμιση και είναι πλέον θέμα του ΟΤΕ. Τρέχα γύρευε λοιπόν. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει κάποιο κάποιος νόμος ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, που αν η απόδοση της υπηρεσίας για την οποία πληρώνεις είναι κάτω από ένα ποσοστό από αυτό που θα έπρεπε να λαμβάνεις, μπορείς να κινηθείς δικαστικά. Από το ΙΝ.ΚΑ νομίζω είναι. Π.χ έχω 1024 . Κανονικά θα έπρεπε 128Kb/s αλλά το 60% είναι 76,8Kb/s. Αν έχεις κάτω από τοσο μπορείς να κάνεις μανούρα. 1. Μήπως κάποιος έχει υπόψιν του που μπορώ να βρω αυτή τη διάταξη? (Εφόσον βέβαια υπάρχει) 2. Οι υπόλοιποι (Κέντρο Ερμου / Θεσ/νίκη) έχετε παρόμοια προβλήματα ? Ευχαριστώ και sorry αν κάπου υπάρχει σχετική απάντηση.
  9. Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος Samsung D500 εδώ και ένα χρόνο και κάτι μήνες και ξαφνικά εμφανίστηκε το εξής πρόβλημα: Δε μπορώ να φορτίσω το κινητό. Περιγράφω. Όταν βάζω τον φορτιστή δεν κάνει τίποτα. Αρχικά υπέθεσα μήπως ήταν πρόβλημα του φορτιστή αλλά δοκιμάζοντας σε Ε700 που έχω και χρησιμοποιώ τον ίδιο φορτιστή είδα ότι εκεί φορτίζει κανονικά. Επομένως δεν είναι πρόβλημα φορτιστή. Αν δοκιμάσω 2-3 φορές στιγμιαία αρχίζει και φορτίζει μετά από λίγο όμως εμφανίζει ένα περίεργο μήνυμα : "Δε γίνεται φόρτιση μέσα από usb" ??? Όταν συμβαίνει αυτό παρατηρώ ότι η μπαταρία έχει φορτίσει ελάχιστα. Ανοίγω το τηλέφωνο για 2-3 λεπτά μετά όμως λόγω άδειας μπαταρίας σβήνει πάλι. Και ένα ακόμα περίεργο. Αν βγάλω και βάλω τη μπαταρία (χωρίς να έχω συνδέσει φορτιστή) μου δείχνει ότι φορτίζει ... Τι μπορεί να συμβαίνει άραγε? Υ.Γ: Μέχρι να συμβεί αυτό εχθές το κινητό δεν παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με την μπαταρία ούτε με τίποτα άλλο. Χρήση κινητού: Γύρω στις 25ώρες μηνιαίως. Ευχαριστώ.
  10. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ή πρόκειται να υπάρξει firmware upgrade που να δίνει dual sim υποστήριξη στο D500? Thanks .
  11. Ναί αυτό εννοώ και άν υπάρχει ένα quick guide... Thanks :)
  12. Καλησπέρα σε όλους. Παιδία αν μπορείτε βοηθήστε με λίγο στα ακόλουθα γιατί πολλά τα posts και χάνεσαι... 1) Convert 3gp σε άλλη μορφή. 2) Δόνηση σε mmf ή mp3 (άν γίνεται) Thanks και sorry γιατί έχουν συζητηθεί πολλές φορές ακόμα ...
  13. ΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααααααα ... Τώρα το έπιασα ...! Οκ έπαιξε κανονικά.... Ερώτηση 2 (Πάει καλύτερα στο D500 thread αλλά δεν πειράζει): Αν συνδέσω το D500 μου με καλώδιο ή υπέρυθρες θα τα πάρει κανονικά με import ή θα μου κάνει τπτ χαζά? Thanks και πάλι...
  14. Τζίφος...Μια από τα ίδια ... Γαμώτο έχω σκάσει...
  15. Verdin thanks a lot...Τώρα πάω να το δοκιμάσω.. Έτσι κι αλλιώς μόνο στη συσκευή τα έχω . 400 ονόματα δεν χωράνε στην κάρτα μου... Τα λέμε σε 10 λεπτάκια .. :)
×
×
  • Create New...